Știri

April 12, 2022

Cei mai tineri câștigători la loterie din toate timpurile

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

În timp ce majoritatea câștigătorilor la loterie cu bani mari tind să fie bătrâni, câțiva jucători tineri au câștigat, de asemenea, primele premii. Acest articol analizează viețile celor mai tineri câștigători la loterie din toate timpurile, premiile lor în bani și unde se află astăzi.

Cei mai tineri câștigători la loterie din toate timpurile

Jonathan "Jay" Vargas (19) - 35,3 milioane de dolari

Jonathan Vargas, alias Jay, avea doar 19 ani când a plecat cu 35,3 milioane de dolari în 2018, după ce a egalat cele cinci bile albe și mingea roșie din US Powerball, una dintre cele mai mari loterie în lume. Viața fostului muncitor în construcții se schimbase brusc, dar apoi, povestea lui nu s-a terminat bine. A trăit mare, iar averile lui s-au diminuat foarte repede, deși s-a înscris la un curs de finanțe personale. A investit într-un spectacol de lupte exclusiv feminin, dar spectacolul a scăzut la box office imediat după un singur sezon. Acesta a fost începutul sfârșitului său. Astăzi, se spune că Jay este stricat!

Shane Missler (20) - 451 de milioane de dolari

Un alt tânăr câștigător norocos la loterie este Shane Missler, care la 20 de ani a devenit milionar după ce a câștigat jackpotul Mega Millions în 2018. A fost singurul câștigător al jackpotului Mega Millions de 451 de milioane de dolari, dar a ales să ia acasă o sumă forfetară de 281.874.999 de dolari. Spre norocul lui Missler, a urmat un curs de management financiar și, prin intermediul avocatului său, a reușit să rămână pe linia de plutire, spre deosebire de alți tineri câștigători de loterie care și-au aruncat averea.

Michael Carroll (19) - 9,7 milioane de lire sterline

Michael Carroll, la 19 ani, a câștigat 9,7 milioane de lire sterline la loteria națională din 2002. Cu toate acestea, ca și în cazul majorității tinerilor câștigători de loto, a lui a fost o poveste tristă. Nativul din Norfolk a început apoi să cheltuiască, cumpărând un conac cu șase dormitoare în valoare de 340.000 de lire sterline, înainte de a începe o viață de desfrânare. De asemenea, a irosit o mare parte din mașinile pe care le-a cumpărat la derby-urile de demolare din curtea lui. Nu a trecut mult până când ghinionul l-a ajuns din urmă. Și-a irosit toți banii și s-a întors la slujba lui de binman.

Ianthe Fullagar (18) - 7 milioane de lire sterline

La doar 18 ani, Fullagar a primit o parte dintr-un jackpot Euromillions, luând acasă 7 milioane de lire sterline în 2008. La acea vreme, adolescentul avea o slujbă de 4,75 lire sterline/oră ca chelneriță. Dar, spre deosebire de mulți câștigători de loterie care și-au risipit banii, Fullagar a făcut niște investiții înțelepte. La doi ani după ce a câștigat jackpot-ul, ea a fost clasată pe locul 27 cea mai bogată persoană din Lista Bogaților din 2010 din Marea Britanie.

Tracey Makin (16) - 1 milion de euro

Printre cei mai tineri câștigători la loterie se numără Tracy Makin, care a câștigat un premiu de 1 milion de euro la o tragere a loteriei Lucky Dip din 1998. Fosta însoțitoare de supermarket și-a renunțat imediat la slujbă și s-a concentrat să-și investească banii. Cu ajutorul părinților ei a luat mai multe decizii înțelepte, care i-au permis să rămână pe linia de plutire în toți acești ani.

Callie Rogers (16) - 1,9 milioane de lire sterline

Povestea lui Callie Rogers, norocosul cetățean britanic care a câștigat 1,9 milioane de lire sterline în 2003, este, de asemenea, una tristă. La doar 16 ani, era milionară, dar lucrurile au început să meargă în sud aproape imediat după ce și-a încasat banii. A mers la cumpărături exuberante. Ea a primit mai întâi o operație de mărire a sânilor de 11.500 de lire sterline, a cumpărat un bungalou de 180.000 de lire sterline, a cheltuit 250.000 de lire sterline pe cocaină și 300.000 de lire sterline pe haine. Ani mai târziu, cu toți banii cheltuiți, a încercat să se sinucidă, dar, din fericire, a supraviețuit. Până în 2013, ea mai avea doar 2.000 de lire sterline.

Cei de mai sus sunt unii dintre cei mai tineri câștigători la loterie din toate timpurile. Alte mențiuni demne includ Stuart Donnelly (17) – 2 milioane de lire sterline și Jane Park (17 ani) – 1 milion de lire sterline. Într-adevăr, câștigarea unui jackpot la loterie poate fi o ispravă care îi schimbă viața, dar apoi, fără o conștiință financiară adecvată, banii pot merge la fel de repede cum au venit, lăsând câștigătorii în mizerie.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Dezvăluirea viitorului: creșterea pieței globale a loteriei la 430,4 miliarde de dolari până în 2031
2024-05-15

Dezvăluirea viitorului: creșterea pieței globale a loteriei la 430,4 miliarde de dolari până în 2031

Știri