Cele mai câștigabile loterie

Știri

2022-04-05

Toată lumea vrea întotdeauna să știe - care sunt cele mai ușor de câștigat loterie?

Cele mai câștigabile loterie

Răspunsul la aceasta este fluid și va depinde de diverși factori:

Locație Locația dvs. poate limita la ce loterii puteți intra. Legile privind jocurile de noroc sunt foarte specifice zonei și este posibil să fiți împiedicat să jucați la loterie în altă regiune sau țară. Acestea fiind spuse, există o creștere a site-urilor web care vă permit să pariați pe rezultatul unei loterie străine, permițându-vă astfel să participați la acea loterie și să câștigați un jackpot specificat, chiar dacă nu cumpărați, strict vorbind, un bilet de loterie în acel loc. joc de loterie. 

Aceasta înseamnă că puteți participa la loterie din întreaga lume, că de obicei nu puteți juca și că puteți chiar să participați la unele dintre loteriile identificate mai jos.

Dimensiunea jackpot-ului Unele loterie mai mici sunt mai ușor de câștigat, totuși, datorită faptului că sunt mai mici sau mai puțin populare, jackpot-ul este semnificativ mai mic decât alte loterie mai mari sau mai populare.
În plus, poți câștiga un premiu, dar s-ar putea să nu fie premiul la care sperai. De exemplu, Loto din Franța vă oferă o șansă din șase de a câștiga un premiu, urmată de Loto din Spania cu una din zece. 

Dar pur și simplu câștigând un premiu nu echivalează neapărat cu câștigarea jackpotului - ar putea fi pur și simplu câștigarea prețului biletului înapoi. Mini loto polonez are șanse foarte mari de a câștiga un jackpot, dar jackpot-ul este de doar șaizeci de mii de euro - o diferență considerabilă față de alte loterie europene, dar este și una dintre cele mai ieftine loterie la care se poate participa. 

Loto suedez este considerat una dintre cele mai bune loterie bazată pe șansele de a câștiga un premiu considerabil. Când cercetați șansele de câștigare a unui premiu la loterie, este, prin urmare, important să vă uitați la șansele de câștigare a jackpot-ului (sau a premiului cu denominație mai mare) și nu doar șansele de câștig orice premiu.

Cote Cotele tale sunt cele care determină șansele tale de câștig. Pur și simplu, șansele tale sunt calculate pe baza numărului diferit de variații care sunt posibile de la numerele selectate. Prin urmare, cu cât trebuie să alegeți mai puține numere, cu atât șansele dvs. de câștig sunt mai mari. Loteriile care au mai puține numere din care să aleagă (de exemplu, alegerea a 6 numere din 30), va avea probabil un succes mai mare decât loteriile care au numere mai mari din care să aleagă (de exemplu, 6 numere din 49).

În plus, loteriile de tip powerball, unde trebuie să aveți toate numerele selectate în plus față de un număr de powerball, vă reduc foarte mult șansele și sunt cele mai greu de câștigat. Cu jocurile obișnuite cu powerball, fiecare jucător are doar una din 292 de milioane de șanse de a câștiga. Comparați asta cu șansa una din șase pe care o oferă Loto-ul Franței și puteți vedea cât de important este alegerea loteriei potrivite la care să participați.

Numărul de bilete achiziționate Unul dintre factorii principali pentru a vă crește șansele de câștig este să cumpărați numeroase bilete de numere diferite pentru o tragere la sorți. În funcție de loteria pe care o alegeți, acest lucru vă poate crește foarte mult șansele. Amintiți-vă, cotele se bazează pe un singur bilet achiziționat, așa că pentru fiecare bilet pe care îl cumpărați, vă creșteți șansele de a câștiga un premiu.

Numărul de extrageri Unele loterie au doar extrageri săptămânale, în timp ce altele pot avea mai multe extrageri pe săptămână. Cu cât au loc mai multe extrageri, cu atât aveți mai multe șanse de a câștiga și de a participa.

Mai simplu spus, toate loteriile sunt un joc de noroc. Deși este foarte posibil să câștigi un premiu la loterie, este dificil să câștigi un premiu substanțial. Din acest motiv, ar trebui să vă cercetați și să luați în considerare ce loterie au șanse mai bune pentru un câștig pe baza formei de loterie și joc și să vă îmbunătățiți șansele de câștig. Cineva câștigă întotdeauna în cele din urmă și într-o zi ai putea fi tu!

Cele mai recente știri

Cele mai bune bonusuri de bun venit cu cardul de plată pentru jucătorii de loto online în mai 2023
2023-05-09

Cele mai bune bonusuri de bun venit cu cardul de plată pentru jucătorii de loto online în mai 2023

Știri

Promoție cazinou

MozzartBet:100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite
Jucați acum

Peste 18 ani. Se aplică T&C