Știri

September 6, 2022

Cele mai mari jackpot-uri la loterie din 2022

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Cei mai mulți jucători de loterie au ochii pusi pe câștigarea unui jackpot mare. Deși există întotdeauna șansele de a deveni milionar peste noapte, atâta timp cât cineva continuă să încerce, acest vis se manifestă doar printre cei puțini norocoși.

Cele mai mari jackpot-uri la loterie din 2022

Să câștigi la loterie este un lucru, dar să ajungi la cea mai mare loterie este o altă poveste. Jackpot-urile vin în toate formele și dimensiunile. niste loterie online sunt cunoscuți pentru jackpot-urile de pornire mari, în timp ce alții ajung la numere record din cauza mecanismelor de joc, cum ar fi numărul de jucători activi sau durata jackpot-ului.

Cele mai mari jackpot-uri din lume

Înainte de a explora unele dintre cele mai mari jackpoturi de astăzi, este esențial să aruncați o privire asupra unora dintre cele mai mari jackpoturi de început disponibile astăzi.

În mod ideal, un jackpot de pornire este suma inițială a jackpotului, de obicei, resetat după un câștig. Majoritatea lotteriilor cu sume inițiale ale jackpot-ului continuă să crească cu fiecare rulare până când suma jackpotului atinge limita maximă sau limita superioară a loteriei.

De-a lungul anilor, cele mai multe dintre loteriile cu cea mai mare sumă de pornire, care devin cele mai mari, sunt din Europa și America. Deci, deloc surprinzător, majoritatea fanilor loteriei țin pasul cu cele mai mari jackpot-uri din Europa și America. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre unele dintre cele mai mari jackpot-uri din America și Europa.

Cele mai mari jackpot-uri din lume

Mega Millions Jackpot

The Mega Milioane Jackpot este unul dintre cele mai mari jocuri Jackpot din America. Această loterie își desfășoară extragerile de două ori pe săptămână, oferind jucătorilor șansa de a pleca cu Jackpot-ul și alte premii în bani. Jucătorii trebuie să cumpere un bilet de 2 USD și să aleagă șase numere din grupuri separate, cinci bile albe și o a șasea mega minge de aur pentru a juca.

Pe 20 iulie 2022, jackpot-ul Mega Millions a crescut la o valoare record de 630 de milioane de dolari. Forța puternică a biletelor de loterie a inspirat în mare măsură aceste valori istorice. În plus, acest câștig urmează un jackpot de 20 de milioane de dolari câștigat pe 15 aprilie 2022, cu peste 15,5 milioane de bilete câștigătoare în acest spațiu.

Powerball

Până în prezent, Powerball SUA deține recordul pentru cel mai mare jackpot câștigat în 2016. Trei câștigători au împărțit această sumă record de jackpot.

O linie sau un bilet la loteria Powerball costă de obicei 2 USD. Cu toate acestea, costul poate crește la 3 USD pentru jucătorii care includ unele extra de joc, cum ar fi „Power Play”. Pentru a câștiga jackpot-ul, un jucător trebuie să asorteze cinci bile albe pe bilet, plus mingea roșie de putere.

Deoarece Powerball nu a fost câștigat de ceva timp, la extragerea din 16 iulie a crescut valoarea la 82 de milioane de dolari, cu opțiunile de valoare în numerar în valoare de 46,6 milioane.

EuroMillions

The EuroMillions jackpot-ul este jucat în nouă națiuni europene. Această loterie îi vede pe jucători să aleagă cinci numere aleatorii dintr-o cutie cu 50 de numere și două numere suplimentare cunoscute sub numele de zero stele norocoase dintr-o cutie cu 11 numere.

Cu extrageri în zilele de marți și vineri, loteria EuroMillions oferă un jackpot de pornire garantat de 17 milioane de dolari, care poate crește până la 240 de milioane de dolari. Recent, pe 19 iulie 2022, un jucător din Marea Britanie a câștigat 230 de milioane de dolari, depășind recordul anterior de 220 de milioane de dolari. Totuși, asta înseamnă acum că contoarele au fost resetate la valoarea de pornire.

SuperEnalotto

The SuperEnalotto este o loterie italiană, cel mai bine cunoscută pentru sumele sale masive de jackpot. Jackpotul începe de la o valoare inițială de pornire de 2 milioane de euro. Această loterie organizează trei extrageri în fiecare săptămână, marți, joi și sâmbătă, în care jucătorii încearcă să aleagă șase numere norocoase dintr-un grup de 90. Începând cu 19 iulie 2022, suma jackpot-ului SuperEnalotto este de 241,3 milioane de euro.

Și în timp ce cele mai mari jackpot-uri enumerate aici ar putea fi cele mai mari din lume, lucrurile se schimbă destul de repede, iar recordurile sunt doborâte în fiecare zi. Aceasta înseamnă că fanii loteriei nu ar trebui să se limiteze la numele evidențiate mai sus, ci să continue să exploreze alte opțiuni.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!
2024-05-20

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!

Știri