Știri

July 26, 2022

Cele mai mari loterie din Asia de jucat astăzi

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Loteriile sunt printre cele mai răspândite jocuri de jucat în întreaga lume. Asia este renumită la nivel mondial pentru jocurile de loterie și are unele dintre cele mai exotice stațiuni de jocuri de noroc din lume. Jucătorii pot participa la unele dintre cele mai populare loterie din Asia, atât offline, cât și online.

Cele mai mari loterie din Asia de jucat astăzi

Loto 6 în Japonia

Lotto 6 din Japonia este printre cele mai mari loterie din Asia, cu niște jackpot-uri foarte generoase. Extragerile se fac luni și marți la ora 6:45 seara, ora locală. Loto 6 oferă o oportunitate decentă de a câștiga mare cu un jackpot minim garantat de 200 de milioane de yeni japonezi, aproximativ 1,8 milioane de dolari.

Din păcate, limita premiului pentru Loto 6 este de 600 de milioane de yeni japonezi, sau aproximativ 5,5 milioane de dolari. Participanții pot folosi doar o singură plată pentru a revendica o recompensă la loterie la Loto 6. Deși recompensele la loterie nu sunt impozitate în Japonia, jucătorii pot fi obligați să plătească impozit în țara lor de origine.

Cum să joci Loto 6

Jucătorii trebuie să aleagă șase numere diferite dintr-un grup de 1-43. O cifră suplimentară va fi extrasă automat. Jucătorii câștigă jackpot-ul prin potrivirea tuturor celor șase numere de bilete cu numerele câștigătoare dezvăluite la extragere. De asemenea, participanții pot câștiga premii prin potrivirea a șase, cinci și cinci plus Mingea Bonus, patru și trei numere. 1 din 6.096.454 de șanse de a câștiga jackpot-ul este considerată rezonabilă.

Loto 7 în Japonia

Jucătorii trebuie să aleagă șapte numere dintr-un pot de 1-37. Există diverse tehnici de selectare a numerelor de loterie atunci când joci online. În cele mai multe cazuri, jucătorii își pot alege biletele de loterie manual. Jucătorii pot folosi, de asemenea, opțiunea Quick-Pick pentru a genera o alegere aleatoare a numărului.

Caracteristici unice Lotto 7

În plus, două bile sunt selectate pentru a identifica câștigătorii premiului secundar. La loteria Japan Lotto 7, există șase divizii de recompense în total. Pentru a câștiga jackpot-ul la Loto 7, participanții trebuie să-și potrivească toate cele șapte numere cu cele extrase. Potrivirea a șase combinații cu sau fără Minge Bonus poate câștiga și premii.

De asemenea, potrivirea a cinci sau patru numere poate câștiga câteva recompense. În plus, jucătorii pot atinge trei cifre plus o Minge Bonus pentru a primi recompense. Lotto 7 are un preț de pornire de 600 de milioane de yeni și un plafon de jackpot stabilit la un miliard de yeni, aproximativ 9 milioane de dolari. Șansele de a câștiga oricare dintre recompense la această loterie sunt 1 din 42.

Mark Six în Hong Kong

Loteria Mark Six din Hong Kong este, de asemenea, un alt dintre cele mai populare jocuri jackpot online din Asia. Nu există nicio limită de report sau jackpot, iar cel mai mic jackpot este de 8 milioane USD. Jocul Mark Six este destul de simplu. Participanții trebuie să aleagă doar șase numere dintr-un pot de la 1 la 49. Numerele biletelor jucătorului trebuie să se potrivească cu numerele câștigătoare extrase pentru a câștiga premiul.

Care sunt șansele de a câștiga cu Mark Six?

Jucătorii Mark Six au o șansă de câștig de 1 din 13.983.816. Dacă jucătorii nu câștigă jackpotul, ei mai au încă șase oportunități de a câștiga premii când joacă Mark Six. Când jucătorii se potrivesc cu 5, 4 și 3 cu sau fără o Minge Extra, ei au șansa de a câștiga anumite premii. Extragerea are loc marți, joi și duminică la ora locală 21:30. Șansele de a câștiga oricare dintre premii sunt 1 din 54. Hong Kong, ca și Japonia, nu percepe taxe pe câștigurile la loterie.

Ultra Lotto 6/58 în Filipine

Jackpot-ul la această loterie începe de la 49.500.000 de pesos filipinezi, care este de aproximativ 923.000 de dolari. Jucătorii au posibilitatea de a câștiga premii semnificative. Cel mai mare jackpot Ultra Lotto 6/58 câștigat vreodată a fost în 2018. Acesta a fost de 1,18 miliarde de pesos filipinezi, aproximativ 22 de milioane de dolari. Este cel mai mare jackpot la loterie câștigat până în prezent din Filipine.

Cum să joci Ultra Lotto 6/58

Paritorii pot juca Ultra Lotto și pot câștiga mare selectând șase numere dintr-un pot de la 1 la 58. Pentru a câștiga, jucătorii trebuie să asorteze toate cele șase numere de bilete cu cele specificate în extragere. Din fericire, jucătorii pot câștiga potrivind 5, 4 sau 3 cifre deasupra jackpot-ului. Tragerea la sorți are loc în fiecare marți, vineri și duminică, la 21:00, ora locală a Manillei.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!
2024-05-20

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!

Știri