Cum să câștigi la loterie de șapte ori

Știri

2022-02-15

Se spune că fulgerul nu lovește de două ori în același loc. Deci, cum este posibil ca cineva să câștige la loterie nu o dată, nu de două ori, ci un record de șapte ori?

Cum să câștigi la loterie de șapte ori

Aceasta a fost o realitate pentru omul din Florida, Richard Lustig. Pe o perioadă de doi ani, el a câștigat de șapte ori la loteria de stat, cu un fond total de premii de 1.047.060,50 USD. Având în vedere că era plin de datorii înainte de succesul său la loterie, este sigur să spunem că aceste câștiguri i-au schimbat viața.

Aceste victorii nu au avut loc peste noapte

A jucat peste douăzeci de ani înainte de a găsi succesul. Lustig afirmă că trebuie să te angajezi să câștigi și să tratezi jocul la loterie ca pe un loc de muncă - este nevoie de timp și efort.

Lustig a decis să-și publice strategia câștigătoare în cartea sa „_Aflați cum să vă creșteți șansele de a câștiga la loterie_”. Aici el expune instrumentele pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor de joc la loterie și care le-a găsit că l-au ajutat să-și atingă obiectivele de câștig.

Sfaturi pentru a câștiga la loterie de 7 ori

Unele dintre sfaturile sale care sunt subliniate în cartea sa și se concentrează pe punerea șanselor în favoarea dvs. sunt următoarele:

Nu cumpăra bilete de loterie cu bani pe care nu îi ai. Lustig afirmă că nu ar trebui să vă folosiți niciodată toți banii sau, de exemplu, banii de chirie sau de băcănie, pe biletele de loterie.

Formați un sindicat de loterie. Gruparea cu câțiva prieteni și familie înseamnă că poți cumpăra o cantitate mare de bilete și poți crește șansele de câștig. Acest lucru va însemna, totuși, că trebuie să împărțiți premiul în bani, dar acesta este un premiu pe care s-ar putea să nu aveți dacă nu ați fi format sindicatul.

Jucați jocuri de loterie mai puțin populare cu mai puțini jucători. Acest lucru va însemna că aveți mai puțini concurenți și vă crește șansele de câștig. Puteți folosi un site web, cum ar fi lottoranker.com, pentru a vă ajuta să găsiți jocul potrivit pentru dvs.

Nu urmăriți mulțimile. La fel ca sfatul de mai sus, cheia este să căutați jocuri mai puțin populare cu mai puțini jucători. Acolo unde există un jackpot masiv în joc, mii de oameni vor juca același joc, reducând șansele tale de câștig major.

Fă-ți cercetările. Asigurați-vă că faceți câteva cercetări atât despre jocurile pe care doriți să le jucați, cât și despre numerele pe care doriți să le utilizați. Căutați care au fost numerele câștigătoare din istorie și asta vă va oferi o indicație dacă numerele alese de dvs. ar putea fi numere câștigătoare. Acest lucru va dura timp, dar cu siguranță va da roade și este una dintre modalitățile cheie care poate duce la succes.

Nu alege alegerea rapidă. Mai degrabă alegeți-vă numerele, pe baza cercetării dvs. de numere de succes anterior, așa cum sa evidențiat mai sus. Alegerea rapidă vă va oferi numere bazate pe niciun model sau istoric de câștig și este mai probabil să vă dea numere consecutive, pe care Lustig le sfătuiește, de asemenea.

Ține-te de numerele tale. Nu renunța la numerele tale doar pentru că nu ai câștigat cu ele prima dată când le-ai folosit. Răbdarea este cheia. Dacă întrebați mulți câștigători de succes la loterie, aceștia vă vor spune că au o selecție setată de numere cu care joacă în mod regulat. Dacă alegi numere diferite în fiecare săptămână, șansele tale de succes se reduc. A rămâne cu aceleași numere are o șansă mai mare de succes, mai ales dacă le-ați ales pe baza cercetărilor, deoarece acele numere vor trebui să fie numere câștigătoare în cele din urmă!

Dacă sunteți un jucător obișnuit la loterie, de ce să nu încercați să folosiți recomandările lui Lustig și să vedeți dacă puteți fi următorul câștigător multiplu de loterie.

Cele mai recente știri

Cele mai bune bonusuri de bun venit cu cardul de plată pentru jucătorii de loto online în mai 2023
2023-05-09

Cele mai bune bonusuri de bun venit cu cardul de plată pentru jucătorii de loto online în mai 2023

Știri

Promoție cazinou

MozzartBet:100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite
Jucați acum

Peste 18 ani. Se aplică T&C