Știri

February 8, 2022

Cum să joci Powerball; un ghid pentru începători

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Powerball este unul dintre cele mai mari loto-uri din lume. Deși șansele de a atinge jackpot-ul sunt mici, au existat mulți câștigători Powerball. Cel mai bun lucru despre Powerball este că, dacă nu există niciun câștigător la nicio extragere, suma jackpot-ului crește. Acest ghid are totul pentru cei care doresc să-și încerce norocul în Powerball.

Cum să joci Powerball; un ghid pentru începători

Ce este Powerball?

Powerball este una dintre cele mai mari loterie din lume. Acest lucru este atât în ceea ce privește dimensiunea jackpot-ului, cât și unde este disponibil. Până acum, cea mai mare sumă de jackpot Powerball câștigată vreodată se ridică la 1,586 miliarde de dolari. Totuși, a fost împărțit între trei câștigători. Cu toate acestea, câștigătorii au avut de ce să zâmbească.

Powerball este disponibil în 45 de state din SUA plus alte trei jurisdicții; Insulele Virgine americane, Districtul Columbia și Puerto Rico. Deși este o loterie din SUA, oricine poate participa, indiferent de locație, atâta timp cât este major. Există mulți dealeri online care cumpără bilete de loterie în numele jucătorilor care nu se află în jurisdicțiile în care se vând biletele.

Cum să joci Powerball

Acum, cum se joacă Powerball? Bine, Powerball este simplu de jucat; nu sunt necesare aptitudini speciale. În primul rând, jucătorii trebuie să cumpere bilete disponibile de la magazinele universale, alimente și, după cum am menționat mai devreme, acestea pot fi achiziționate și online. Costul unui bilet Powerball este de 2 USD, dar apoi, în mai multe jurisdicții, jucătorii pot merge la Powerball Power Play la un dolari suplimentar. Powerball Power Play este o caracteristică exclusivă care mărește câștigurile non-jackpot de până la zece ori.

Gameplay-ul

La fel ca în MegaMillions, în Powerball există două tobe. O tobă are bile albe (WB) marcate cu unu la 69, în timp ce cealaltă are bile cu putere (PB) marcate cu unu la 26. Obiectivul jocului este de a potrivi numerele câștigătoare; cinci de la prima tobă și una de la a doua tobă

Extragerile au loc de trei ori pe săptămână. Pentru început, extragerile Powerball sunt evenimente în care compania anunță combinațiile câștigătoare. Deși atingerea jackpot-ului este scopul final, există alte opt moduri de a câștiga.

Care sunt șansele de câștig?

După cum am menționat mai sus, să câștigi Powerball este destul de greu. Mai jos sunt șansele de câștig:

  • Marele Premiu de 40 milioane USD+ (5WB + PB): unul din 292.201.338
  • 1.000.000 USD (5WB): unul din 11.688.053
  • 50.000 USD (4WB + PB): unul din 913.129
  • 100 USD (4WB): unul din 36.525
  • 100 USD (3WB + PB): unul din 14.494
  • 7 USD (3WB): unul din 580
  • 7 USD (2WB + PB): unul din 701
  • 4 USD (1WB + PB): unul din 92
  • 4 USD (numai PB): unul din 38

Câștigurile jackpot-ului Powerball pot fi plătite în două moduri; o sumă forfetară sau o anuitate. Sumele forfetare sunt mai mici decât suma câștigată, în timp ce anuitățile sunt mai mari decât suma câștigată.

Sfaturi și trucuri Powerball

Powerball este un joc de noroc, dar există câteva sfaturi și trucuri care sporesc șansele de câștig.

Una dintre strategii este, desigur, cumpărarea multor bilete, evident cu diferite combinații. Acest lucru poate fi costisitor, dar crește probabilitatea de a atinge una dintre combinațiile câștigătoare. Un alt sfat este să vă alăturați piscinelor Powerball. 

Sper că un membru câștigă la loterie și apoi împarte veniturile între ceilalți. În cele din urmă, identificarea numerelor câștigătoare obișnuite poate merge foarte mult. Site-uri de loto precum Loto Ranker aveți multe alte sfaturi pentru a ajuta jucătorii să câștige Powerball.

Asta este, un ghid esențial despre cum să joci Powerball. Deși este greu să câștigi mare, merită totuși încercat. Au fost zeci de câștigători de când a început această loterie, așa că câștigarea nu este o imposibilitate. Dar apoi, jucătorii trebuie să se asigure că joacă în mod responsabil. Powerball creează dependență și nu ar trebui să înlocuiască locul de muncă sau școală.

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, supranumită „Lotto Lorekeeper” la LottoRanker, își valorifică abilitățile meticuloase de cercetare și profunzimea culturală din Kerala, India, pentru a face lumină asupra fenomenelor loteriei globale. Dotată cu un simț acut al detaliilor și o înclinație pentru date, ea pătrunde adânc în lumea loteriei, dezvăluind pietre prețioase ascunse și modele în tendințe.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Cele mai recente știri

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact
2023-11-21

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact

Știri