Știri

November 9, 2023

Fapte interesante despre Bingo pe care nu le știai

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Îți place să joci jocuri de cazino? Atunci nu aveți nevoie de introducere în Bingo. Pentru cei care nu au jucat încă acest joc, este un tip distractiv de „ședință” în care jucătorii potrivesc numerele de pe un card tipărit. Dar dacă vrei să câștigi mai des, să înveți câteva lucruri despre acest joc este un început excelent. Deci, cât de multe știi despre Bingo? Mai jos sunt câteva fapte amuzante pe care le puteți lua în considerare. 

Fapte interesante despre Bingo pe care nu le știai

Bingo a apărut în Italia în anii 1530

Se crede că Bingo a fost inventat in Italia în anii 1530. Pe atunci, acest joc se juca ca un joc de loterie numit II Giuoco del Lotto d'Italia. Jocul s-a maturizat în Germania și Franța, devenind protejat prin drepturi de autor în 1933. De atunci, Bingo a devenit popular la cazinourile terestre și online. Unii oameni joacă Bingo pentru distracție, în timp ce alții joacă pentru bani.

Bingo se numea „Beano”

În secolul al XX-lea, Bingo obișnuia să fie numit „Beano” – un nume dat de Edwin Lowe, un antreprenor american. Tabla de joc bingo avea 5 rânduri și 5 coloane, doar pătratul din centrul grilei neavând un număr tipărit. După ce completează o linie câștigătoare, câștigătorii strigă „Beano”, de unde și numele Beano. Dar asta s-a schimbat când un jucător a strigat accidental: „Bingo!"

Versiunea din Marea Britanie are mai multe bile

O versiune standard de bingo în Regatul Unit are 9 coloane și 3 rânduri, cu câștiguri plătite după completarea a cel puțin o singură linie. De asemenea, jocul se joacă folosind 90 de bile. Pe de altă parte, versiunea SUA se joacă pe o grilă 5x5 cu 75 de bile. Interesant este că puteți găsi și variante de bingo cu 80 și 30 de bile. Cu toate acestea, variantele din Marea Britanie și SUA sunt cele mai populare. 

Bingo are mai mulți câștigători decât orice joc

Iată un motiv solid pentru a începe să joci Bingo. Conform statisticilor, jucătorii de bingo înregistrează rate generale de câștig mai mari decât alți jucători de cazinou. De fapt, aproximativ 96% dintre jucătorii de bingo au declarat că au câștigat de mai multe ori. Dacă joci Bingo online, probabilitatea de a obține un profit este mare, deoarece jocul are mai multe moduri de câștig. 

Bingo are mai multe variante

Cea mai comună variantă de Bingo se numește U-Pick'Em. Jucătorii primesc 3 cărți cu 25 de numere cu toate cele 75 de rezultate posibile în acest joc. O altă variantă de bingo care merită jucată este A Roving L. Aici, jucătorii trebuie să acopere rândul de sus/de jos și B sau rândul de sus/de jos și O. Alte variante comune includ Facebook Bingo, Bonanza Bingo, Death Bingo și Table Bingo.

Sloturile de bingo devin populare

Slot machines sunt, fără îndoială, cele mai inovatoare jocuri de jucat. Dezvoltatorii încearcă adesea să introducă noi funcții și mecanici pentru a face jocul și mai distractiv. Acestea fiind spuse, puteți juca sloturi de bingo și vă puteți bucura de o experiență de slot-bingo. De exemplu, joacă Bingo Billions de NextGen Gaming pe o placă de joc 5x5 și câștigați jackpotul de 5.000 de monede.

Doamnele joacă Bingo mai mult decât bărbații

Cercetare recentă a YouGov indică faptul că femeile preferă Bingo față de alte jocuri de cazinou. Studiul arată că femeile sunt mai dornice decât bărbații să cumpere bilete de loterie (72% față de 58% dintre bărbați) sau să joace bingo sau keno online (6% față de 2% dintre bărbați). Deci, este sigur să spunem că Bingo este pentru femei ceea ce este blackjack-ul și pokerul pentru bărbați. 

Bingo atrage milenii

Conform sondaje recente, vârsta medie a unui jucător de bingo este de 38 de ani. Aceasta este o surpriză, având în vedere că există jocuri mai moderne pe piața jocurilor de noroc. Dar succesul Bingo poate fi legat de capacitatea sa de a se metamorfoza de-a lungul deceniilor. Bingo a reușit să atragă pasionații care au încălzit sălile de teatru în anii 30 și tinerii care joacă mai mult online.

Majoritatea oamenilor joacă Bingo online

Ultimul, dar cu siguranță nu cel mai puțin distractiv fapt despre Bingo este că Bingo se joacă în principal online. Dar asta nu este surprinzător, având în vedere că jocul este popular în rândul tinerilor, cărora nu le plac acele săli de bingo și cluburi aglomerate. De asemenea, site-urile de bingo online acceptă jocul gratuit, oferind jucătorilor bonusuri de bun venit și de loialitate. Deci, joacă online ori de câte ori poți!

Concluzie

Acum știi câteva fapte interesante despre joc. Amintiți-vă, cărțile de bingo pot diferi în funcție de demografia dvs. De asemenea, poți spune oricând „Beano!" ori de câte ori creezi o linie câștigătoare și scapi de ea. Și vrei să știi altceva? Margaret este cel mai popular nume câștigător din Bingo. Interesant!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!
2024-05-20

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!

Știri