Știri

February 15, 2024

Fostul guvernator se opune noii propuneri de loterie a Alabamei

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Fostul guvernator Don Siegelman a vorbit recent în exclusivitate cu WVUA 23 despre noua propunere de loterie din Alabama. El și-a exprimat îngrijorarea și a declarat că nu va susține propunerea decât dacă vor fi aduse modificări semnificative în proiectul de lege.

Fostul guvernator se opune noii propuneri de loterie a Alabamei

Proiectul de lege pentru jocurile de noroc propus

Proiectul de lege propus pentru jocuri de noroc urmărește să autorizeze până la 10 site-uri de cazinouri cu jocuri de masă și sloturi, să înființeze o loterie de stat și să permită pariurile sportive atât în ​​persoană, cât și prin intermediul platformelor online.

Billul anterioară de loterie a lui Siegelman

În 1999, fostul guvernator Siegelman a introdus un proiect de loterie care a fost pus pe un buletin de vot pentru referendum, dar în cele din urmă a eșuat. El crede că proiectul său de lege a câștigat susținere pentru că s-a concentrat pe beneficiul educației publice din stat. Totuși, el susține că actuala lege a jocurilor de noroc nu acordă prioritate educației.

Opoziție față de cazinouri

Opoziția guvernatorului Siegelman față de proiectul de lege se extinde dincolo de loterie. El insistă că, dacă sunt incluse cazinourile, fiecare licență ar trebui să fie licitată public pentru a asigura transparența și a preveni favoritismul. El își exprimă îngrijorarea cu privire la potențiale conflicte de interese și la încălcarea obligației fiduciare față de contribuabili.

Lipsa de concentrare pe educație

Siegelman subliniază că proiectul de lege nu acordă prioritate educației. El crede că includerea cazinourilor este un cadou către entități necunoscute, iar miliarde de dolari sunt lăsate pe masă din cauza lipsei de licitație publică pentru licențele cazinoului.

Preocupări legate de Supraveghere

Guvernatorul Siegelman își exprimă și îngrijorarea cu privire la comisia de jocuri de noroc care ar supraveghea operațiunea. El își face griji că comisia ar putea fi compusă mai degrabă din persoane numite politice decât din profesioniști calificați în afaceri care ar lua decizii în interesul contribuabililor.

Istoria Loteriei din Alabama

Alabama este unul dintre cele cinci state care în prezent nu are o loterie. Dacă legislativul va aproba propunerea, ar fi al doilea referendum la loterie din istoria statului.

În concluzie, fostul guvernator Don Siegelman se opune noii propuneri de loterie, cu excepția cazului în care se fac modificări semnificative pentru a acorda prioritate educației, a asigura transparența în acordarea licențelor cazinourilor și pentru a stabili o comisie calificată pentru jocuri de noroc. El îndeamnă legislativul să ia în considerare aceste preocupări înainte de a lua o decizie.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

De la Scratch-off la Jackpot: Câștiga de 300.000 USD a unei femei din Carolina de Sud
2024-04-15

De la Scratch-off la Jackpot: Câștiga de 300.000 USD a unei femei din Carolina de Sud

Știri