Știri

October 27, 2023

IGT extinde parteneriatul actual cu Loteria Kentucky până în 2036

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Compania-mamă a IGT, International Game Technology Global Solutions Corporation, a prelungit două contracte cu Kentucky Lottery. Acordul va face ca operatorul de loterie să continue să primească actualizări de la IGT Global Solutions Corporation până în 2036.

IGT extinde parteneriatul actual cu Loteria Kentucky până în 2036

Conform acordului, IGT va furniza platforma Aurora, pe care Loteria Kentucky o va folosi la cele 3.400 de locații de vânzare cu amănuntul din întreaga lume Statele Unite. Compania va implementa, de asemenea, un sistem iLottery actualizat cu integrare în cloud.

În timpul unui interviu, Mary R. Harville, CEO al Kentucky Lottery Corporation, a spus:

„Loteria Kentucky a colaborat cu IGT de la începutul operațiunilor și am continuat să căutăm modalități, în parteneriat cu IGT, de a ne moderniza ofertele în ultimii peste 30 de ani. Îmbunătățirea soluțiilor noastre de loterie cu sistemele IGT de retail și iLottery și convenabile Terminalele de vânzare cu amănuntul cu autoservire ne vor oferi mai multe oportunități de a ne crește în mod responsabil vânzările și de a returna fonduri suplimentare pentru burse și granturi pentru studenții din Kentucky.”

Pentru platforma modernizată iLottery, furnizorul de jocuri de loterie va lansa servicii de integrare în cloud pe lângă hardware-ul de vânzare cu amănuntul Aurora. Platforma va fi instalată în curând în operator de loterie reglementat. Această actualizare va îmbunătăți sistemul în mai multe moduri, inclusiv securitatea, scalabilitatea și viteza cu care pot fi implementate noile funcții. În plus, permite încorporarea mai rapidă și mai ușoară a datelor și a informațiilor. Sistemul iLottery de la IGT include instrumente de jocuri de noroc robuste și responsabile.

Jay Gendron, directorul operațional al IGT pentru Loteria Globală, a declarat: 

„Loteria Kentucky a fost întotdeauna în fruntea inovației în domeniul loteriei, iar IGT este încântată să sprijine în continuare aceste eforturi de modernizare. Mentalitatea IGT pentru viitor și portofoliul de produse de generație următoare sunt esențiale în spațiul de loterie care evoluează astăzi. În următorii 10 ani, ne vom baza pe parteneriatul nostru de lungă durată cu Loteria Kentucky și vom implementa tehnologia noastră sofisticată pentru a îmbunătăți și mai mult experiența jucătorului.”

Conform noului acord, IGT va furniza comercianților din Kentucky Lottery peste 4.000 de terminale Retailer Pro și 850 GameTouch(TM) 28 de automate de loterie.

SVP Global iLottery la IGT Srini Nedunuri a remarcat:

„În 2016, Loteria Kentucky a devenit unul dintre primii clienți ai IGT din SUA care a lansat un program iLottery. De atunci, IGT a colaborat cu Loteria Kentucky pentru a tripla numărul de jocuri de extragere online disponibile jucătorilor, precum și pentru a oferi un portofoliu vast de jocuri instant convingătoare. Platforma iLottery bazată pe cloud a IGT va oferi Loteriei mai multă flexibilitate, analize sporite și o suită completă de funcții avansate de gestionare a jucătorilor și instrumente de joc responsabil.”

Acest anunț face parte din obiectivul pe termen lung al companiei de a-și consolida poziția în Statele Unite. Recent, dezvoltatorul de software și-a prelungit contractul cu California Lottery pentru altul 7 ani. IGT a semnat și a Prelungirea contractului pe 10 ani cu Pan Malaysian Pools pentru a actualiza tehnologia sistemului existent.

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, supranumită „Lotto Lorekeeper” la LottoRanker, își valorifică abilitățile meticuloase de cercetare și profunzimea culturală din Kerala, India, pentru a face lumină asupra fenomenelor loteriei globale. Dotată cu un simț acut al detaliilor și o înclinație pentru date, ea pătrunde adânc în lumea loteriei, dezvăluind pietre prețioase ascunse și modele în tendințe.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Cele mai recente știri

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact
2023-11-21

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact

Știri