Știri

October 27, 2023

IGT extinde parteneriatul actual cu Loteria Kentucky până în 2036

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Compania-mamă a IGT, International Game Technology Global Solutions Corporation, a prelungit două contracte cu Kentucky Lottery. Acordul va face ca operatorul de loterie să continue să primească actualizări de la IGT Global Solutions Corporation până în 2036.

IGT extinde parteneriatul actual cu Loteria Kentucky până în 2036

Conform acordului, IGT va furniza platforma Aurora, pe care Loteria Kentucky o va folosi la cele 3.400 de locații de vânzare cu amănuntul din întreaga lume Statele Unite. Compania va implementa, de asemenea, un sistem iLottery actualizat cu integrare în cloud.

În timpul unui interviu, Mary R. Harville, CEO al Kentucky Lottery Corporation, a spus:

„Loteria Kentucky a colaborat cu IGT de la începutul operațiunilor și am continuat să căutăm modalități, în parteneriat cu IGT, de a ne moderniza ofertele în ultimii peste 30 de ani. Îmbunătățirea soluțiilor noastre de loterie cu sistemele IGT de retail și iLottery și convenabile Terminalele de vânzare cu amănuntul cu autoservire ne vor oferi mai multe oportunități de a ne crește în mod responsabil vânzările și de a returna fonduri suplimentare pentru burse și granturi pentru studenții din Kentucky.”

Pentru platforma modernizată iLottery, furnizorul de jocuri de loterie va lansa servicii de integrare în cloud pe lângă hardware-ul de vânzare cu amănuntul Aurora. Platforma va fi instalată în curând în operator de loterie reglementat. Această actualizare va îmbunătăți sistemul în mai multe moduri, inclusiv securitatea, scalabilitatea și viteza cu care pot fi implementate noile funcții. În plus, permite încorporarea mai rapidă și mai ușoară a datelor și a informațiilor. Sistemul iLottery de la IGT include instrumente de jocuri de noroc robuste și responsabile.

Jay Gendron, directorul operațional al IGT pentru Loteria Globală, a declarat: 

„Loteria Kentucky a fost întotdeauna în fruntea inovației în domeniul loteriei, iar IGT este încântată să sprijine în continuare aceste eforturi de modernizare. Mentalitatea IGT pentru viitor și portofoliul de produse de generație următoare sunt esențiale în spațiul de loterie care evoluează astăzi. În următorii 10 ani, ne vom baza pe parteneriatul nostru de lungă durată cu Loteria Kentucky și vom implementa tehnologia noastră sofisticată pentru a îmbunătăți și mai mult experiența jucătorului.”

Conform noului acord, IGT va furniza comercianților din Kentucky Lottery peste 4.000 de terminale Retailer Pro și 850 GameTouch(TM) 28 de automate de loterie.

SVP Global iLottery la IGT Srini Nedunuri a remarcat:

„În 2016, Loteria Kentucky a devenit unul dintre primii clienți ai IGT din SUA care a lansat un program iLottery. De atunci, IGT a colaborat cu Loteria Kentucky pentru a tripla numărul de jocuri de extragere online disponibile jucătorilor, precum și pentru a oferi un portofoliu vast de jocuri instant convingătoare. Platforma iLottery bazată pe cloud a IGT va oferi Loteriei mai multă flexibilitate, analize sporite și o suită completă de funcții avansate de gestionare a jucătorilor și instrumente de joc responsabil.”

Acest anunț face parte din obiectivul pe termen lung al companiei de a-și consolida poziția în Statele Unite. Recent, dezvoltatorul de software și-a prelungit contractul cu California Lottery pentru altul 7 ani. IGT a semnat și a Prelungirea contractului pe 10 ani cu Pan Malaysian Pools pentru a actualiza tehnologia sistemului existent.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Dezvăluirea viitorului: creșterea pieței globale a loteriei la 430,4 miliarde de dolari până în 2031
2024-05-15

Dezvăluirea viitorului: creșterea pieței globale a loteriei la 430,4 miliarde de dolari până în 2031

Știri