Știri

April 2, 2024

Jackpotul Powerball se ridică la 1 miliard de dolari: Ce trebuie să știți

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
  • Cheie Takeaway One: Jackpot-ul Powerball atinge un miliard de dolari monumental, marcându-l drept al cincilea ca mărime din istoria jocului.
  • Cheie Takeaway Două: Numerele câștigătoare pentru jackpot-ul masiv vor fi dezvăluite la scurt timp după ora 23:00 ET, luni.
  • Cheie Takeaway Trei: Un câștigător cu o sumă forfetară ar putea lua acasă 483,8 milioane de dolari după taxe, optând pentru plata în numerar.

Anticiparea a atins un nivel maxim, deoarece jackpot-ul Powerball pentru extragerea de luni a crescut la un miliard de dolari. Această sumă uluitoare plasează premiul printre primele cinci jackpot-uri ale Powerball-ului vreodată, stârnind vise de bogăție de neimaginat în întreaga țară.

Jackpotul Powerball se ridică la 1 miliard de dolari: Ce trebuie să știți

Ritualul numerelor selectate chiar după ora 23:00 ET de luni este unul urmărit de milioane, ținându-și respirația pentru posibilitatea ca viața lor să se schimbe peste noapte. Promitem să livrăm rezultatele aici, imediat ce vor fi disponibile.

Pentru persoana sau persoanele norocoase care reușesc să învingă șansele, decizia de a lua plata forfetară este una profitabilă. Cu 483,8 milioane de dolari după taxe, este o sumă care schimbă viața prin orice măsură.

Cum să-ți joci lovitura la un miliard

Ești intrigat să-ți arunci pălăria în ring? Iată cum poți intra în acțiune. Pentru a cumpăra un bilet Powerball de 2 USD, va trebui să vizitați localuri locale, cum ar fi magazine, benzinării sau magazine alimentare. În anumite state, era digitală permite achizițiile online, simplificând și mai mult procesul.

Selectarea numerelor norocoase implică alegerea a cinci bile albe (de la 1 la 69) și a unei Powerball (de la 1 la 26). Pentru cei care doresc să-și mărească șansele, există opțiunea „Power Play” pentru un dolar suplimentar, înmulțind câștigurile pentru toate premiile non-jackpot cu 2X, 3X, 4X, 5X sau chiar 10X.

Iar pentru cei care preferă să-și lase soarta la voia întâmplării, opțiunea „Alegere rapidă” permite unui casier să furnizeze numere generate de computer, fără bătaie de cap, fără agitație.

Jackpot Dreams și de unde să cumpăr

Cu extragerile organizate în fiecare luni, miercuri și sâmbătă seara, jackpot-ul crește doar dacă nu există niciun câștigător, adăugând milioane la premiu de fiecare dată. Biletele sunt disponibile pe scară largă la benzinării, magazinele universale, magazinele alimentare și chiar la unele terminale ale aeroporturilor.

Pasionații de digitalizare se pot baza pe Jackpocket, curierul oficial de loterie digitală al rețelei USA TODAY, disponibil în mai multe state și teritorii din SUA. Această aplicație simplifică experiența la loterie, permițând jucătorilor să-și selecteze jocul, numerele și chiar să colecteze câștiguri, totul din confortul telefonului sau al computerului lor.

Amintiți-vă, Jackpocket este o poartă către această lume a viselor, un partener oficial care aduce loteria în epoca modernă. (Raportat pentru prima dată de: USA TODAY Network)

În timp ce așteptăm numerele câștigătoare, întrebarea de un miliard de dolari rămâne: Cine va deveni cel mai nou membru al clubului miliardarului? Ceasul bate, națiunea așteaptă și doar timpul va spune.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

De la Scratch-off la Jackpot: Câștiga de 300.000 USD a unei femei din Carolina de Sud
2024-04-15

De la Scratch-off la Jackpot: Câștiga de 300.000 USD a unei femei din Carolina de Sud

Știri