Știri

February 12, 2024

Joacă Powerball și câștigă Jackpotul de 270 de milioane de dolari pe 12 februarie

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Powerball Jackpot: 270 de milioane de dolari pentru extragerea loteriei din 12 februarie

Jackpot-ul Powerball pentru viitoarea extragere a loteriei de luni, 12 februarie, este impresionant de 270 de milioane de dolari. După niciun câștigător al marelui premiu de la extragerea anterioară, jackpot-ul a continuat să crească. Valoarea în numerar a jackpot-ului este estimată la 130,4 milioane USD.

Joacă Powerball și câștigă Jackpotul de 270 de milioane de dolari pe 12 februarie

Cum să joci Powerball

Pentru a juca Powerball, trebuie să selectați cinci numere de la 1 la 69 pentru bilele albe și un număr de la 1 la 26 pentru Powerball roșu. Puteți să vă alegeți numerele manual sau să lăsați terminalul loteriei să le aleagă aleatoriu pentru dvs. Există nouă moduri de a câștiga, iar șansele de a atinge jackpotul sunt de aproximativ 1 la 292 de milioane.

Următorul desen

Următoarea extragere Powerball va avea loc luni, 12 februarie, la 22:59 ET. În Delaware, biletele pot fi achiziționate până la ora 21:45 ET în ziua extragerii, în timp ce în New Jersey și Pennsylvania, biletele pot fi achiziționate până la ora 21:59.

Desene Powerball

Extragerile Powerball au loc de trei ori pe săptămână, în fiecare luni, miercuri și sâmbătă la 22:59 ET.

Bilete Powerball

Biletele Powerball pot fi achiziționate online în Pennsylvania la www.pailottery.com/games/draw-games/ și în New Jersey la njlotto.com. Costul unui bilet Powerball este de 2 USD.

Șanse de câștig

Șansele de a câștiga marele premiu Powerball sunt 1 la 292.201.338. Şansele generale de a câştiga un premiu, pe baza unui joc de 2$, sunt 1 la 24,87. Cota pentru cel mai mic premiu, care este de 4 USD pentru un Powerball roșu, este 1 la 38,32.

La pachet

Dacă te simți norocos, nu rata șansa de a juca Powerball și de a câștiga potențial jackpot-ul de 270 de milioane de dolari. Nu uitați să vă cumpărați biletele înainte de termenul limită și să alegeți cu înțelepciune numerele. Noroc!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

De la Scratch-off la Jackpot: Câștiga de 300.000 USD a unei femei din Carolina de Sud
2024-04-15

De la Scratch-off la Jackpot: Câștiga de 300.000 USD a unei femei din Carolina de Sud

Știri