Știri

October 23, 2023

Jocurile științifice lansează jocuri de loterie Punch N' Play în America de Nord

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Scientific Games, un furnizor de top de soluții tehnologice iLottery, a anunțat că trei loterie nord-americane vor oferi noul său joc de răzuit instant, Punch N' Play. Loteria Louisiana, Loto-Quebec și Loteria Atlantic vor oferi noul joc de răzuit instant. 

Jocurile științifice lansează jocuri de loterie Punch N' Play în America de Nord

Jocul Atlantic Lottery, 3 CAN$ Winning Snowballs, va fi lansat în noiembrie. La începutul lunii august, Loteria Louisiana a lansat jocul Punch N'Play numit USD 5 New Orleans Saints, înainte ca Loto-Quebec să urmeze exemplul cu lansarea unui joc cu tematică sportivă, CAN$5 Le billet. 

Lansarea acestor jocuri de loterie vine exact la timp pentru Conferința 2023 a Asociației Nord-Americane a Loteriilor de Stat și Provinciale. Aceste produse sunt cea mai recentă adăugare la portofoliul inovator de Strategic Product Enhancements la Jocuri științifice. Potrivit dezvoltatorului jocului, aceste produse au cerneluri atrăgătoare, finisaje, stiluri de joc și combinații unice care se vând bine la retail operatorii de loterie

 „Construirea unui portofoliu de jocuri instantanee care maximizează în mod responsabil profitul pentru beneficiarii loteriei este cu adevărat un echilibru între artă și știință. La Scientific Games, datele ajută la atingerea acestui echilibru. Experiența de joc la fiecare preț, stil de joc și îmbunătățirea produsului din portofoliu ar trebui să fie planificat strategic pentru a distra jucătorii și pentru a oferi performanță de vânzări.” a declarat Danielle Hodges, Director Global Product Inovation and Development for Scientific Games.

Jocurile științifice sunt cele mai mari jocuri de loterie instant designer, producător și furnizor de servicii din lume. Produsele lor reprezintă 70% din vânzările cu amănuntul ale carduri răzuibile instantanee la nivel mondial. Aproape fiecare loterie din America de Nord se bazează pe corporație pentru jocuri, tehnologie, analize și servicii.

La începutul acestei luni, dezvoltatorul jocului a câștigat două Premii Communitas 2023 pentru excelența sa în responsabilitatea socială. De asemenea, compania a anunțat a prelungirea cu succes a contractului cu Loteria Ohio la sfârșitul lunii trecute.

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, supranumită „Lotto Lorekeeper” la LottoRanker, își valorifică abilitățile meticuloase de cercetare și profunzimea culturală din Kerala, India, pentru a face lumină asupra fenomenelor loteriei globale. Dotată cu un simț acut al detaliilor și o înclinație pentru date, ea pătrunde adânc în lumea loteriei, dezvăluind pietre prețioase ascunse și modele în tendințe.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Cele mai recente știri

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact
2023-11-21

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact

Știri