Știri

October 23, 2023

Jocurile științifice lansează jocuri de loterie Punch N' Play în America de Nord

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Scientific Games, un furnizor de top de soluții tehnologice iLottery, a anunțat că trei loterie nord-americane vor oferi noul său joc de răzuit instant, Punch N' Play. Loteria Louisiana, Loto-Quebec și Loteria Atlantic vor oferi noul joc de răzuit instant. 

Jocurile științifice lansează jocuri de loterie Punch N' Play în America de Nord

Jocul Atlantic Lottery, 3 CAN$ Winning Snowballs, va fi lansat în noiembrie. La începutul lunii august, Loteria Louisiana a lansat jocul Punch N'Play numit USD 5 New Orleans Saints, înainte ca Loto-Quebec să urmeze exemplul cu lansarea unui joc cu tematică sportivă, CAN$5 Le billet. 

Lansarea acestor jocuri de loterie vine exact la timp pentru Conferința 2023 a Asociației Nord-Americane a Loteriilor de Stat și Provinciale. Aceste produse sunt cea mai recentă adăugare la portofoliul inovator de Strategic Product Enhancements la Jocuri științifice. Potrivit dezvoltatorului jocului, aceste produse au cerneluri atrăgătoare, finisaje, stiluri de joc și combinații unice care se vând bine la retail operatorii de loterie

 „Construirea unui portofoliu de jocuri instantanee care maximizează în mod responsabil profitul pentru beneficiarii loteriei este cu adevărat un echilibru între artă și știință. La Scientific Games, datele ajută la atingerea acestui echilibru. Experiența de joc la fiecare preț, stil de joc și îmbunătățirea produsului din portofoliu ar trebui să fie planificat strategic pentru a distra jucătorii și pentru a oferi performanță de vânzări.” a declarat Danielle Hodges, Director Global Product Inovation and Development for Scientific Games.

Jocurile științifice sunt cele mai mari jocuri de loterie instant designer, producător și furnizor de servicii din lume. Produsele lor reprezintă 70% din vânzările cu amănuntul ale carduri răzuibile instantanee la nivel mondial. Aproape fiecare loterie din America de Nord se bazează pe corporație pentru jocuri, tehnologie, analize și servicii.

La începutul acestei luni, dezvoltatorul jocului a câștigat două Premii Communitas 2023 pentru excelența sa în responsabilitatea socială. De asemenea, compania a anunțat a prelungirea cu succes a contractului cu Loteria Ohio la sfârșitul lunii trecute.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Dezvăluirea viitorului: creșterea pieței globale a loteriei la 430,4 miliarde de dolari până în 2031
2024-05-15

Dezvăluirea viitorului: creșterea pieței globale a loteriei la 430,4 miliarde de dolari până în 2031

Știri