Știri

September 13, 2022

Loteriile cu cele mai bune cote de câștig

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Jucătorii de la loterie au opțiuni vaste atunci când aleg ce loterie să joace. Datorită vânzătorilor intermediari de bilete și sindicatelor de loterie, aceștia pot accesa practic orice loterie la nivel global. Selectarea celei mai bune loterie necesită mai multe considerente, inclusiv suma premiului jackpot-ului și costul biletelor. 

Loteriile cu cele mai bune cote de câștig

Cu toate acestea, cel mai important aspect ar trebui să fie șansele de câștig, care informează probabilitatea de a câștiga jackpot-ul sau orice alt nivel de premiu. Unele dintre site-uri de loterie online cu cele mai bune cote de câștig sunt evidențiate mai jos.

Loto francez

Loto francez este cunoscut pentru că oferă șanse de neegalat de câștig, cu extrageri organizate de trei ori pe săptămână. Paritorii au o șansă din șase de a câștiga un premiu. Cotele atractive nu sunt oferite ca un compromis al sumelor premiilor pentru diferitele niveluri de premii. 

Suma minimă a jackpot-ului pentru această loterie este de 2 milioane EUR, cu 1 milion EUR adăugat la suma jackpot-ului în fiecare săptămână, până când un parior norocos câștigă. Șansele de a câștiga jackpot-ul loto francez sunt una la 19 milioane, ceea ce este încă mai bun decât ceea ce oferă multe alte loterie.

Loto spaniol

Loto spaniol se comercializează, de asemenea, drept una dintre cele mai bune loterie care oferă cele mai bune șanse de câștig. Cel mai mic nivel de premiu, care este doar pentru potrivirea Superballului, are o șansă de 1 din 16. Cu toate acestea, prețul biletului este de 1,75 EUR, dar premiul pentru obținerea unei șanse de câștig 1 din 16 este de doar 1,5 EUR. Asta îl face mai mult o consolare pentru a pierde decât un adevărat premiu.

Cu toate acestea, premiile sunt mult mai bune pentru nivelurile de premii mai mari. Pentru a câștiga jackpot-ul, pariorii trebuie să egaleze cinci numere și o Superball, având o șansă de câștig de 1 la 31.625.100. Suma de pornire a jackpotului este de 5 milioane de euro, care se prelungește în fiecare săptămână. Șansele de a câștiga orice premiu la Loto spaniol sunt 1 din 10. Extragerile au loc de două ori pe săptămână.

Loto național al Marii Britanii

Loto Național al Marii Britanii este printre cele mai mari loterie din Europa, lăudându-se cu jackpot-urile sale mari. Înainte de 2015, cotele erau mai atractive decât majoritatea celorlalte loterie concurente. Jocul a fost reproiectat în 2015 pentru a crește numărul de numere de la 49 la 59, din care pariorii ar trebui să egaleze șase numere. 

Ca rezultat, cotele la jackpot s-au schimbat de la 1 la 15 milioane la 1 la 45 de milioane. Cu toate acestea, a crescut și numărul de niveluri de premii, nivelurile inferioare de premii având șanse atractive de câștig. Cota generală de câștig pentru orice premiu la Loto Național este 1 în 9,3.

EuroMillions

EuroMillions este printre cele mai mari și mai populare loterie de pe continentul european. Este cunoscut pentru premiile sale uriașe de jackpot, care pot fi câștigate prin potrivirea a cinci numere dintr-un grup de 50 și alte două numere de la 12. Șansele de a câștiga jackpot-ul sunt relativ scăzute, aproximativ 1 la 139,8 milioane. 

Cu toate acestea, loteria are 13 niveluri de premii, cu cel mai mic nivel de premii solicitând pariorilor să se potrivească doar două numere principale la cotă de 1 din 22. Multe niveluri de premii duc la o cotă de 1 din 13 pentru câștigarea oricărui premiu.

Mini loto

Mini Lotto este o loterie poloneză distinsă. Loteria este mai puțin faimoasă din cauza ofertelor de jackpot mai mici, de obicei aproximativ 50.000 de euro. Cu toate acestea, premiile cu jackpot scăzut sunt oferite la cote de câștig atractive de aproximativ 1 din 850.000. Mai mult, achiziționarea unui bilet costă până la 25p. Acest lucru face mai ușor pentru pariori să cumpere multe bilete pentru o anumită extragere, crescându-și șansele de câștig și mai mult.

Alte loterie cu cote de câștig atractive care merită menționate sunt Australian Lotto cu 1 din 12 șanse, MegaMillions cu 1 din 24 șanse, PowerBall cu 1 din 24,8 și Eurojackpot cu 1 din 26 șanse. Mai multe informații despre cele mai bune loterie pot fi găsite pe site-urile de clasare a loteriei.

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, supranumită „Lotto Lorekeeper” la LottoRanker, își valorifică abilitățile meticuloase de cercetare și profunzimea culturală din Kerala, India, pentru a face lumină asupra fenomenelor loteriei globale. Dotată cu un simț acut al detaliilor și o înclinație pentru date, ea pătrunde adânc în lumea loteriei, dezvăluind pietre prețioase ascunse și modele în tendințe.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Cele mai recente știri

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact
2023-11-21

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact

Știri