Știri

May 2, 2024

Numere câștigătoare Powerball pentru 1 mai: Jackpot-ul crește la 203 de milioane de dolari fără câștigători

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

După ce cea mai recentă extragere Powerball de miercuri, 1 mai, a lăsat jucători din toată țara în așteptare, jackpot-ul a crescut la un impresionant de 203 milioane de dolari. Fără niciun bilet care să corespundă tuturor numerelor câștigătoare, miza este mai mare ca niciodată pentru viitoarea extragere de sâmbătă.

Numere câștigătoare Powerball pentru 1 mai: Jackpot-ul crește la 203 de milioane de dolari fără câștigători

Pentru norocosul câștigător care ar putea atinge jackpot-ul în această sâmbătă, a opta pentru opțiunea cu valoare în numerar ar însemna să plece cu o sumă consistentă de peste 92,7 milioane de dolari, conform estimărilor loteriei.

Extragerea care a avut loc miercuri chiar după ora 23:00 ET a lăsat mulți speranțe să-și verifice biletele pentru numerele câștigătoare. Iată ce s-a desfășurat în timpul extragerii Powerball de 1 mai.

  • Elementul cheie unul: Jackpot-ul Powerball a crescut la o valoare estimată la 203 de milioane de dolari, după ce nu a ieșit niciun câștigător din cea mai recentă extragere.
  • Element cheie doi: Numerele câștigătoare au fost 1, 11, 19, 21 și 68, cu un Powerball roșu de 15 și un Power Play de 2X.
  • Element cheie trei: În ciuda speranțelor mari, la extragerea de miercuri nu au existat câștigători de 2 milioane USD din Match 5 + Power Play sau câștigători cu 1 milion USD din Match 5.

Numerele câștigătoare și cum se joacă

Combinația câștigătoare pentru extragere a fost 1, 11, 19, 21 și 68, numărul Powerball roșu fiind 15 și multiplicatorul, sau Power Play, la 2X. Această extragere nu a văzut niciun câștigător pentru marele jackpot și nici nu a avut câștigători pentru premiile de al doilea nivel, care includ categoriile Match 5 + Power Play de 2 milioane USD și Match 5 1 milion USD.

Pentru cei care doresc să-și încerce norocul la Powerball, biletele au prețul de 2 USD. Jucătorii selectează cinci bile albe, de la 1 la 69 și una roșie Powerball între 1 și 26. Adăugarea unui Power Play la biletul tău pentru un dolar suplimentar poate crește semnificativ câștigurile cu premii non-jackpot, înmulțindu-le cu 2X, 3X, 4X, 5X, sau chiar 10X.

Orele de extragere sunt luni, miercuri și sâmbătă seara. Dacă nu este declarat niciun câștigător al jackpotului, premiul în bani crește, adăugând milioane la pot.

Biletele sunt disponibile pentru cumpărare de la magazinele universale, benzinăriile și magazinele alimentare. În anumite state, biletele pot fi cumpărate și online prin Jackpocket, curierul oficial de loterie digitală al rețelei USA TODAY.

Jackpocket și cum se folosește

Jackpocket servește ca o poartă digitală pentru achiziționarea de bilete de loterie din confortul acasă sau din mers, disponibil în state precum Arizona, Arkansas și multe altele. Aplicația facilitează selecția de jocuri și numere, plasarea comenzilor și chiar colectarea câștigurilor, totul prin intermediul unui smartphone sau computer.

Fără câștigători în cea mai recentă extragere, jackpot-ul Powerball continuă să crească, promițând jucătorilor plini de speranță din întreaga țară șansa de a avea o bogăție care să le schimbe viața. Amintiți-vă, jocul la loterie ar trebui să fie distractiv și făcut în mod responsabil. Succes tuturor participanților la următoarea extragere!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!
2024-05-20

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!

Știri