Știri

April 23, 2024

Numere câștigătoare Powerball pentru extragerea din 22 aprilie cu un jackpot de 115 milioane de dolari în joc

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Anticiparea crește pe măsură ce jackpot-ul Powerball se ridică la 115 milioane de dolari, fără câștigători pentru marele premiu din cea mai recentă extragere. Pe măsură ce speranța din toată țara își încrucișează degetele, suntem gata să vă aducem numerele câștigătoare pentru extragerea din 22 aprilie în momentul în care sunt anunțate.

Numere câștigătoare Powerball pentru extragerea din 22 aprilie cu un jackpot de 115 milioane de dolari în joc

Dacă norocul este un câștigător de jackpot în această seară și optează pentru plata forfetară, o sumă grozavă de 53 de milioane de dolari este pusă în joc, conform declarației de la loterie.

Rămâneți pe fază când vă informăm cu numerele câștigătoare pentru mult așteptatul extragere Powerball de luni, 22 aprilie.

Recomandări cheie:

  • Jackpotul Powerball a atins peste 100 de milioane de dolari după extrageri recente fără un câștigător al marelui premiu.
  • Numerele câștigătoare pentru extragerea din 22 aprilie vor fi distribuite aici imediat după ce vor fi extrase, la aproximativ 23:00 ET.
  • O opțiune de sumă forfetară pentru câștigătorul jackpot-ului ar putea însemna să ia acasă peste 53 de milioane de dolari.
  • Biletele Powerball sunt disponibile la comercianții locali sau online, în anumite state, prin Jackpocket, curierul oficial de loterie digitală al rețelei USA TODAY.

În căutarea jackpot-ului de 115 milioane de dolari, jucătorii trebuie să se aventureze la cel mai apropiat magazin, benzinărie sau magazin alimentar pentru a obține un bilet Powerball de 2 dolari. Pentru cei din statele participante, achizițiile online sunt o opțiune prin Jackpocket.

Pentru a intra, selectați șase numere: cinci bile albe (1-69) și una roșie Powerball (1-26). Pentru un dolar în plus, opțiunea Power Play poate crește semnificativ câștigurile cu premii non-jackpot, cu multiplicatori variind de la 2X la 10X.

Optarea pentru o „Alegere rapidă” permite computerului să îți selecteze aleatoriu numerele, potențial cea mai ușoară cale de a deveni un multimilionar.

Amintiți-vă, desenele Powerball sunt de trei ori pe săptămână: luni, miercuri și sâmbătă seara. Cu fiecare extragere fără un câștigător de jackpot, premiul se îngroașă, crescând mizele și visele a milioane de oameni.

Pentru cei gata să-și încerce norocul, biletele sunt disponibile pe scară largă, iar pentru o abordare expertă în tehnologie, Jackpocket oferă o poartă digitală către aspirațiile tale Powerball, valabilă în numeroase state și teritorii din SUA.

Rămâneți cu noi, în timp ce vă aducem cele mai recente despre acest jackpot în plină expansiune, inclusiv numerele câștigătoare și orice milionari emergente de la extragerea Powerball din 22 aprilie.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!
2024-05-20

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!

Știri