Știri

April 7, 2024

Numere câștigătoare Powerball pentru extragerea din 6 aprilie: a câștigat cineva jackpot de 1,30 miliarde de dolari?

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Recomandări cheie

  • Jackpot-ul Powerball a crescut la o valoare estimată la 1,30 miliarde de dolari pentru următoarea extragere.
  • Cotele de câștig pentru Powerball și Mega Millions sunt incredibil de mici, la aproximativ 1 la 292 milioane.
  • Numerele câștigătoare pentru extragerea din 6 aprilie vor fi actualizate aici odată anunțate.

Șansele de a câștiga Powerball și Mega Millions NU sunt în favoarea ta. Șansele de a atinge jackpot-ul fie în Mega Millions, fie în Powerball sunt de aproximativ 1 la 292 milioane. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, iată câteva lucruri pe care este mai probabil să le obții decât să câștigi aceste premii colosale de loterie.

Numere câștigătoare Powerball pentru extragerea din 6 aprilie: a câștigat cineva jackpot de 1,30 miliarde de dolari?

Jackpot-ul Powerball pentru extragerea de sâmbătă a crescut la o valoare estimată la 1,30 miliarde de dolari, după ce nu au fost câștigători de jackpot la extragerea de miercuri. Numerele au fost setate să fie extrase imediat după ora 23:00 ET sâmbătă și vom împărtăși rezultatele chiar aici.

În cazul în care ar exista un câștigător norocos la extragerea de sâmbătă care optează pentru opțiunea de numerar, acesta ar putea buzuna 608,9 milioane de dolari, potrivit oficialilor loteriei.

Numere câștigătoare pentru extragerea din 6 aprilie

Rămâneţi aproape! Numerele câștigătoare pentru sâmbătă, 6 aprilie, vor fi postate aici de îndată ce vor fi lansate.

Numerele câștigătoare ale loteriei vă sunt aduse de Jackpocket, curierul oficial de loterie digitală al rețelei USA TODAY.

A câștigat cineva Powerball în seara asta?

Ține-ți biletele aproape! Vom actualiza această secțiune cu câștigătorii odată ce Powerball va publica rezultatele. Pentru a vedea o listă cuprinzătoare a câștigătorilor anteriori Powerball, puteți vizita site-ul oficial al loteriei.

Cum să joci Powerball

Pentru a avea șansa de a câștiga, va trebui să vizitați un comerciant local, cum ar fi un magazin universal, o benzinărie sau un magazin alimentar, pentru a cumpăra un bilet Powerball de 2 USD. În anumite state, biletele sunt disponibile și online.

Iată cum să joci: alegeți șase numere în total pe bilet. Veți alege cinci numere cu bile albă, cuprinse între 1 și 69 și un număr roșu Powerball între 1 și 26.

Pentru un dolar în plus, puteți adăuga „Power Play” la bilet, care multiplică câștigurile cu premii non-jackpot cu 2X, 3X, 4X, 5X sau 10X.

Alternativ, puteți opta pentru o „Alegere rapidă”, în care computerul generează numere pentru dvs.

Desenele au loc luni, miercuri și sâmbătă seara. Dacă nu există un câștigător de jackpot, premiul crește cu milioane.

De unde puteți cumpăra bilete de loterie?

Puteți cumpăra bilete în persoană din diferite locații, inclusiv benzinării, magazine universale și magazine alimentare. Unele terminale aeroportuare vând și bilete de loterie.

Achizițiile online de bilete sunt disponibile prin Jackpocket, curierul oficial de loterie digitală al rețelei USA TODAY, în anumite state și teritorii din SUA. Jackpocket vă permite să vă selectați jocul și numerele, să plasați comanda, să vă vizualizați biletul și să colectați câștiguri, totul din confortul telefonului sau al computerului.

Deci, a câștigat cineva acel jackpot uluitor de 1,30 miliarde de dolari? Ține-ți ochii cu ochii pentru actualizări și cine știe? Următorul set de numere câștigătoare ți-ar putea transforma viața pentru totdeauna.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!
2024-05-20

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!

Știri