Opiniile experților despre Bingo vs. Loterie

Știri

2022-07-12

Recent, s-a vorbit mult între pariori despre bingo și loterie. Buzz-ul este cauzat în principal de nevoia ca pariorii să găsească cea mai potrivită opțiune, luând în considerare șansele de câștig, suma de câștig, disponibilitatea jocului și alți câțiva factori. Mai mulți experți au difuzat pe această temă, iar acest articol surprinde câteva dintre „opiniile” lor cu privire la subiect. În primul rând, totuși, o scurtă privire asupra celor două jocuri este grozav pentru a începe.

Opiniile experților despre Bingo vs. Loterie

Bingo

Există mai multe versiuni de bingo, aproape toate folosind aceleași principii de joc. Cu toate acestea, acest conținut se va concentra pe versiunea americană de bingo. Bingo este un joc de cărți care se bazează exclusiv pe noroc. Paritorii încep prin a cumpăra carduri care conțin numere aleatorii. Apoi încearcă să potrivească numerele numite de gazdă cu cele de pe cărțile lor. Un jucător câștigă jackpot-ul obținând o casă plină, ceea ce înseamnă că toate numerele de pe cardul său se potrivesc cu cele alese de gazdă.

Loterie

Loteriile diferă de bingo prin faptul că pariorii joacă jocul cumpărând bilete pentru o anumită extragere la loterie. Fiecare bilet are un cod sau un număr de serie care îl face unic și identificabil. Paritorii trebuie să-și aleagă apoi numerele norocoase pentru fiecare bilet. Un parior câștigă jackpot-ul dacă toate numerele alese se potrivesc cu numerele rezultatelor extragerii. Majoritatea lotteriilor au, de obicei, premii pentru ratarea unor numere.

Care sunt principalele diferențe: opinia experților

Premii

Majoritatea experților sunt de acord că premiul în bani este principala diferență dintre aceste două jocuri. În general, loteriile sunt cunoscute că acordă premii semnificativ mai mari în comparație cu bingo. Motivul este că numărul de jucători la loterie depășește cu mult numărul de jucători de bingo. Loteria are mai mulți jucători pentru că sunt mai ușor de jucat. De asemenea, există mai puține loterie decât jocurile de bingo, cu top site-uri de loterie online prezentate de site-uri de clasare. Mai puține loterie înseamnă că mai mulți jucători joacă la aceeași loterie, crescând astfel jackpot-ul mai rapid. Numărul mare de bilete cumpărate contribuie la premiile în bani mai mari.

Frecvență

O altă diferență semnificativă este frecvența extragerilor. Loteriile au loc de obicei mai rar, majoritatea dintre ele având extrageri doar o dată sau de două ori pe săptămână. Pe de altă parte, majoritatea jocurilor de bingo sunt jucate zilnic, ceea ce înseamnă că pariorii pot câștiga suma jackpotului în orice zi. Unii experți consideră că o frecvență ridicată este avantajoasă pentru pariori din cauza capacității de a juca mai des, ceea ce înseamnă șanse crescute de câștig pe durată.

Cote

Unul dintre lucrurile asupra cărora aproape toți experții sunt de acord ca o diferență semnificativă între loterie și bingo este cotele. Șansele de a câștiga la loterie sunt destul de mici. Acest lucru este valabil chiar și pentru premiile de al doilea sau al treilea nivel, pe care doar o mână de oameni le câștigă de obicei la unele extrageri. În funcție de mărimea loteriei, șansele de câștig pot fi una la un milion, dacă nu chiar mai slabe.

De asemenea, șansele de a câștiga jackpot-ul în bingo online sunt mici, dar nu sunt ca cele oferite de loterie. În plus, pariorii pot câștiga în continuare sume mai mici de premii potrivind doar un singur rând. Cotele de câștig depind de numărul de jucători, dar sunt întotdeauna mai bune decât la loterie.

Câteva alte diferențe care ar putea influența deciziile pariorilor cu privire la jocul pe care îl vor juca includ procesul de selecție a numărului, interacțiunea socială, categoriile de premii și prețurile biletelor.

Gânduri finale

Opiniile experților indică faptul că pariorii au șanse mai mari de a câștiga la bingo, dar vor câștiga premii semnificativ mai mari la loterie. Loteriile sunt mult mai populare decât bingo, iar situația este de așteptat să dureze și mai mult din cauza sumelor atractive ale jackpot-urilor. Cu toate acestea, alegerea jocului se rezumă la preferințele jucătorului.

Cele mai recente știri

BetGames lansează primul său joc de loterie online Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lansează primul său joc de loterie online Instant Lucky 7

Știri