Știri

October 27, 2023

Optimizarea plăților instantanee: numerar vs. metode digitale în industria jocurilor de noroc

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

În timp ce pasionații de jocuri caută fiorul accesului rapid la recompensele lor, un sondaj recent realizat de PYMNTS Intelligence aruncă lumină asupra acestui peisaj în evoluție.

Optimizarea plăților instantanee: numerar vs. metode digitale în industria jocurilor de noroc

Numerar: Metoda de plată instantanee preferată

Studiul „Generation Instant: Gamers and Winnings”, o colaborare între PYMNTS Intelligence și Ingo Money, dezvăluie că numerarul este cea mai populară formă de plată instantanee pentru plățile pentru jocuri. De fapt, numerarul este folosit de mai mult de două ori mai des decât metodele digitale de plată instantanee pentru jocuri, jocuri de noroc sau plăți la loterie. Dintre respondenții care au primit plăți pentru câștiguri, 44% au declarat că numerarul este metoda lor preferată de plată, în timp ce doar 18% au favorizat plățile digitale instant.

Cererea în creștere pentru plăți digitale instant

În ciuda dominației numerarului, există o cerere tot mai mare pentru metodele digitale de plată instantanee în industria jocurilor de noroc. Cu toate acestea, companiile de jocuri de noroc nu valorifică pe deplin această cerere a consumatorilor, pierzând oportunitatea de a monetiza plățile instantanee. În timp ce mai mult de trei sferturi dintre consumatori și-au exprimat dorința pentru plăți instantanee, mai puțin de jumătate au primit această opțiune. În plus, doar 49% dintre consumatorii care au primit plăți cu câștiguri au avut posibilitatea de a le primi prin plăți instant, deși 76% dintre cei care nu au primit plăți instant ar fi ales această opțiune dacă ar fi fost disponibilă.

Satisfacerea cererii de plati instant

Pentru a răspunde cererii tot mai mari de plăți instant, unele companii de jocuri de noroc au început să ofere această opțiune. De exemplu, Caesars Sportsbook a încheiat un parteneriat cu Ingo Money pentru a permite plățile instantanee push-to-card în aplicația lor. Această colaborare permite clienților să-și primească câștigurile în timp aproape real, sporind semnificativ satisfacția și loialitatea clienților.

Acces rapid și confort

Sondajul evidențiază importanța accesului rapid la fonduri și a confortului pentru consumatori. Dintre cei care preferă plățile instant, 70% apreciază accesul rapid la câștigurile lor, în timp ce 66% consideră plățile instant deosebit de convenabile.

Satisfacția clienților cu plăți instant

În mod interesant, consumatorii care au primit plăți prin numerar și prin metode digitale non-instantanee au fost în general mai mulțumiți decât cei care au primit plăți prin metode digitale instant. 87% dintre consumatorii care au primit plăți în numerar și-au exprimat o satisfacție ridicată, urmați de 75% dintre consumatorii care au primit plăți digitale non-instantanee.

Profitând de Ocazie

În timp ce numerarul rămâne metoda preferată de plată instantanee pentru jocuri, jocuri de noroc sau plăți la loterie, există o cerere în creștere pentru metodele digitale de plată instantanee. Companiile de jocuri de noroc au oportunitatea de a satisface această cerere și de a genera satisfacția clienților, oferind plăți instantanee ca un serviciu gratuit pentru cei mai fideli clienți. Valorificând această tendință, companiile de jocuri pot îmbunătăți experiența generală de joc și pot rămâne în frunte în acest peisaj în evoluție.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!
2024-05-20

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!

Știri