Știri

October 27, 2023

Optimizarea plăților instantanee: numerar vs. metode digitale în industria jocurilor de noroc

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

În timp ce pasionații de jocuri caută fiorul accesului rapid la recompensele lor, un sondaj recent realizat de PYMNTS Intelligence aruncă lumină asupra acestui peisaj în evoluție.

Optimizarea plăților instantanee: numerar vs. metode digitale în industria jocurilor de noroc

Numerar: Metoda de plată instantanee preferată

Studiul „Generation Instant: Gamers and Winnings”, o colaborare între PYMNTS Intelligence și Ingo Money, dezvăluie că numerarul este cea mai populară formă de plată instantanee pentru plățile pentru jocuri. De fapt, numerarul este folosit de mai mult de două ori mai des decât metodele digitale de plată instantanee pentru jocuri, jocuri de noroc sau plăți la loterie. Dintre respondenții care au primit plăți pentru câștiguri, 44% au declarat că numerarul este metoda lor preferată de plată, în timp ce doar 18% au favorizat plățile digitale instant.

Cererea în creștere pentru plăți digitale instant

În ciuda dominației numerarului, există o cerere tot mai mare pentru metodele digitale de plată instantanee în industria jocurilor de noroc. Cu toate acestea, companiile de jocuri de noroc nu valorifică pe deplin această cerere a consumatorilor, pierzând oportunitatea de a monetiza plățile instantanee. În timp ce mai mult de trei sferturi dintre consumatori și-au exprimat dorința pentru plăți instantanee, mai puțin de jumătate au primit această opțiune. În plus, doar 49% dintre consumatorii care au primit plăți cu câștiguri au avut posibilitatea de a le primi prin plăți instant, deși 76% dintre cei care nu au primit plăți instant ar fi ales această opțiune dacă ar fi fost disponibilă.

Satisfacerea cererii de plati instant

Pentru a răspunde cererii tot mai mari de plăți instant, unele companii de jocuri de noroc au început să ofere această opțiune. De exemplu, Caesars Sportsbook a încheiat un parteneriat cu Ingo Money pentru a permite plățile instantanee push-to-card în aplicația lor. Această colaborare permite clienților să-și primească câștigurile în timp aproape real, sporind semnificativ satisfacția și loialitatea clienților.

Acces rapid și confort

Sondajul evidențiază importanța accesului rapid la fonduri și a confortului pentru consumatori. Dintre cei care preferă plățile instant, 70% apreciază accesul rapid la câștigurile lor, în timp ce 66% consideră plățile instant deosebit de convenabile.

Satisfacția clienților cu plăți instant

În mod interesant, consumatorii care au primit plăți prin numerar și prin metode digitale non-instantanee au fost în general mai mulțumiți decât cei care au primit plăți prin metode digitale instant. 87% dintre consumatorii care au primit plăți în numerar și-au exprimat o satisfacție ridicată, urmați de 75% dintre consumatorii care au primit plăți digitale non-instantanee.

Profitând de Ocazie

În timp ce numerarul rămâne metoda preferată de plată instantanee pentru jocuri, jocuri de noroc sau plăți la loterie, există o cerere în creștere pentru metodele digitale de plată instantanee. Companiile de jocuri de noroc au oportunitatea de a satisface această cerere și de a genera satisfacția clienților, oferind plăți instantanee ca un serviciu gratuit pentru cei mai fideli clienți. Valorificând această tendință, companiile de jocuri pot îmbunătăți experiența generală de joc și pot rămâne în frunte în acest peisaj în evoluție.

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, supranumită „Lotto Lorekeeper” la LottoRanker, își valorifică abilitățile meticuloase de cercetare și profunzimea culturală din Kerala, India, pentru a face lumină asupra fenomenelor loteriei globale. Dotată cu un simț acut al detaliilor și o înclinație pentru date, ea pătrunde adânc în lumea loteriei, dezvăluind pietre prețioase ascunse și modele în tendințe.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Cele mai recente știri

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact
2023-11-21

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact

Știri