Știri

November 6, 2023

Pocket Gamer Connects London 2024: 10 ani de rețea și succes în industria jocurilor

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Pocket Gamer Connects este o conferință care își propune să reunească industria jocurilor de noroc pentru a învăța, a crea rețele și a construi noi parteneriate de afaceri. În 2024, conferința își va sărbători cea de-a 10-a aniversare, începând cu Pocket Gamer Connects London 2024, în perioada 22-23 ianuarie.

Pocket Gamer Connects London 2024: 10 ani de rețea și succes în industria jocurilor

Reflectând asupra ultimilor 10 ani

Ca parte a unei analize a conferinței în ultimii 10 ani, participanții au împărtășit cele mai bune povești ale lor de la spectacol și modul în care conferința i-a ajutat în afacerea și cariera lor. CEO-ul Quicksave, Elina Arponen, și managerul senior ASO Popcore, Marina Roglic, și-au împărtășit amintirile lor preferate PGC.

Crearea de conexiuni și oferte

Elina Arponen, CEO și co-fondatoare Quicksave, merită PGC London pentru crearea de legături cu oamenii care au achiziționat în cele din urmă prima ei companie. Ea își amintește că s-a întâlnit cu echipa de achiziții de la PGC London și a discutat despre strategii generale cu co-fondatorii săi. Arponen a fost, de asemenea, un vorbitor la evenimentele PGC de mai multe ori.

Construirea de cariere și profiluri

Marina Roglic, manager senior ASO la Popcore, a folosit PGC pentru a-și construi cariera și profilul industrial. Ea și-a propus să vorbească la PGC Helsinki pentru a se impune ca expert și vorbitor în domeniul marketingului mobil. Roglic apreciază expunerea la profesioniștii din industrie și bogăția de perspective și cunoștințe împărtășite în timpul conferinței.

Alăturați-vă experienței

Indiferent dacă sunteți interesat să aflați despre tendințele din industrie, să obțineți informații despre dezvoltare, să stabiliți rețele cu colegii sau să semnați noi parteneriate, PGC London oferă ceva pentru toată lumea. Rezervă-ți acum biletele pentru evenimentul care va avea loc în perioada 22-23 ianuarie 2024.

Click aici pentru a cumpăra bilete

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!
2024-05-20

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!

Știri