Știri

November 6, 2023

Pocket Gamer Connects London 2024: 10 ani de rețea și succes în industria jocurilor

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Pocket Gamer Connects este o conferință care își propune să reunească industria jocurilor de noroc pentru a învăța, a crea rețele și a construi noi parteneriate de afaceri. În 2024, conferința își va sărbători cea de-a 10-a aniversare, începând cu Pocket Gamer Connects London 2024, în perioada 22-23 ianuarie.

Pocket Gamer Connects London 2024: 10 ani de rețea și succes în industria jocurilor

Reflectând asupra ultimilor 10 ani

Ca parte a unei analize a conferinței în ultimii 10 ani, participanții au împărtășit cele mai bune povești ale lor de la spectacol și modul în care conferința i-a ajutat în afacerea și cariera lor. CEO-ul Quicksave, Elina Arponen, și managerul senior ASO Popcore, Marina Roglic, și-au împărtășit amintirile lor preferate PGC.

Crearea de conexiuni și oferte

Elina Arponen, CEO și co-fondatoare Quicksave, merită PGC London pentru crearea de legături cu oamenii care au achiziționat în cele din urmă prima ei companie. Ea își amintește că s-a întâlnit cu echipa de achiziții de la PGC London și a discutat despre strategii generale cu co-fondatorii săi. Arponen a fost, de asemenea, un vorbitor la evenimentele PGC de mai multe ori.

Construirea de cariere și profiluri

Marina Roglic, manager senior ASO la Popcore, a folosit PGC pentru a-și construi cariera și profilul industrial. Ea și-a propus să vorbească la PGC Helsinki pentru a se impune ca expert și vorbitor în domeniul marketingului mobil. Roglic apreciază expunerea la profesioniștii din industrie și bogăția de perspective și cunoștințe împărtășite în timpul conferinței.

Alăturați-vă experienței

Indiferent dacă sunteți interesat să aflați despre tendințele din industrie, să obțineți informații despre dezvoltare, să stabiliți rețele cu colegii sau să semnați noi parteneriate, PGC London oferă ceva pentru toată lumea. Rezervă-ți acum biletele pentru evenimentul care va avea loc în perioada 22-23 ianuarie 2024.

Click aici pentru a cumpăra bilete

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, supranumită „Lotto Lorekeeper” la LottoRanker, își valorifică abilitățile meticuloase de cercetare și profunzimea culturală din Kerala, India, pentru a face lumină asupra fenomenelor loteriei globale. Dotată cu un simț acut al detaliilor și o înclinație pentru date, ea pătrunde adânc în lumea loteriei, dezvăluind pietre prețioase ascunse și modele în tendințe.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Cele mai recente știri

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact
2023-11-21

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact

Știri