Știri

April 13, 2024

Powerball Jackpot se ridică la 935 de milioane de dolari: următorul tău șans la bogăție

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
  • Cheie la pachet: jackpot-ul Powerball a crescut vertiginos la 935 de milioane de dolari după ce niciun bilet câștigător nu a fost vândut pentru extragerea anterioară.
  • Cheie la pachet doi: Extragerea de sâmbătă oferă o opțiune de valoare în numerar de 449,7 milioane USD pentru norocosul câștigător.
  • Cheie la pachet trei: Ultimul câștigător al jackpot-ului Powerball a fost pe 1 ianuarie, înregistrând 36 de remize consecutive fără o lovitură de jackpot.

Recentul jackpot Mega Millions de 1,13 miliarde de dolari ți-a scăpat printre degete? Ei bine, curățați dezamăgirea pentru că Powerball este aici pentru a vă întoarce averea, cu un jackpot uluitor de 935 de milioane de dolari pus în joc în această seară de sâmbătă. Așa e, oameni buni, zeii bogăției vă mai oferă o șansă de a deveni obscen de bogat!

Powerball Jackpot se ridică la 935 de milioane de dolari: următorul tău șans la bogăție

Extragerea de miercurea trecută i-a lăsat pe jucătorii la loto pe marginea locurilor lor, dar, din păcate, niciun bilet nu s-a egalat cu amestecul câștigător de numere: 37, 46, 57, 60, 66 și numărul bonus tentant 8. Ce înseamnă asta pentru tine? Mai simplu spus, jackpot-ul pentru această sâmbătă a crescut la 935 de milioane de dolari, cu o opțiune de numerar de 449,7 milioane de dolari pentru cei care își preferă bogățiile într-o grămadă masivă.

Acum, înainte să vă grăbiți să vă cumpărați biletul de aur, să vorbim despre strategie și cote. Jackpotul Powerball a fost revendicat ultima dată în prima zi a acestui an și, de atunci, au existat 36 de extrageri consecutive fără un câștigător al jackpotului. În timp ce tragerea la sorți de luni seara nu a câștigat un jackpot, două suflete norocoase din Florida și New York s-au egalat cu bilele albe, punând în buzunar câte un milion de dolari. Nu prea ponosit, nu?

Aici devine interesant. Viitoarea extragere de miercuri seara oferă câștigătorilor posibilitatea de a alege între o sumă forfetară imediată de 416,1 milioane USD sau o opțiune de anuitate. Această anuitate începe cu o plată inițială mai mare și crește cu 5% anual, rotunjind la un total estimat de 865 milioane USD. Vorbiți despre o strălucire financiară!

Dar, să nu uităm de elefantul din cameră: șansele. Șansa de a câștiga jackpot-ul Powerball este de 1 descurajantă la 292,2 milioane. Înainte să lași acel număr să-ți slăbească moralul, amintește-ți, cineva, undeva, trebuie să câștige și cine poate spune că nu poți fi tu?

Ceasul ticăie, iar următoarea extragere este programată pentru sâmbăta aceasta chiar înainte de ora 23:00 ET. Veți încerca să deveniți următorul milionar Powerball? Ține minte, trebuie să fii în ea pentru a câștiga.

Între timp, să ne angajăm într-un pic de visare cu ochii deschiși. Ce ai face dacă ai fi norocosul câștigător al jackpot-ului de 935 de milioane de dolari? Împărtășește-ți cele mai sălbatice vise în comentariile de mai jos - haideți să începem conversația (și visele)!

(Raportat pentru prima dată de: ABC News, Data nespecificată)

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!
2024-05-20

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!

Știri