Știri

May 14, 2024

Powerball Jackpot urcă la 47 de milioane de dolari: Ce trebuie să știți

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Jackpot-ul Powerball a fost discutat în oraș, mai ales după ce cineva din Florida a revendicat săptămâna trecută o uriașă 215 milioane de dolari, punând capăt o serie de extrageri fără un câștigător al jackpotului. Acum, pe măsură ce jackpot-ul Powerball revine la 47 de milioane de dolari pentru extragerea de luni, în urma unei serii de extrageri fără un câștigător, anticiparea crește din nou.

Powerball Jackpot urcă la 47 de milioane de dolari: Ce trebuie să știți

Iată un instantaneu a ceea ce urmează pentru extragerea Powerball de luni, 13 mai:

  • Jackpot în creștere: jackpot-ul Powerball de luni a crescut la 47 de milioane de dolari după ce extragerile recente au lăsat marele premiu nerevendicat.
  • Timp de desen: Numerele câștigătoare vor fi extrase la scurt timp după ora 23:00 ET, rezultatele urmând a fi actualizate mai jos.
  • Cum să joci: Aflați dezavantajele achiziționării biletelor Powerball și ale alegerii numerelor dvs.
  • Opțiune Power Play: sporește-ți câștigurile fără jackpot cu funcția Power Play pentru un dolar suplimentar.
  • De unde să cumpăr: Biletele sunt disponibile în magazinele locale sau online în anumite state prin Jackpocket, curierul loteriei digitale.

Extragerea Powerball este un moment pe care mulți pasionați de loterie îl așteaptă cu nerăbdare, cu potențialul de a transforma visele în realitate. Pentru a participa, jucătorii trebuie să selecteze șase numere: cinci bile albe cuprinse între 1 și 69 și o bile roșie Powerball între 1 și 26. Pentru cei care doresc să-și mărească șansele de câștig, adăugarea unui Power Play pentru un plus de 1 USD poate multiplica premiile non-jackpot. .

Pentru o opțiune fără probleme, jucătorii pot opta pentru o „Alegere rapidă”, în care un computer generează un set aleatoriu de numere. Desenele au loc de trei ori pe săptămână: luni, miercuri și sâmbătă. Fără un câștigător de jackpot, premiul crește, alimentând entuziasmul și visele potențialilor câștigători.

Biletele sunt disponibile la magazinele universale, benzinăriile și magazinele alimentare. În unele locații, biletele pot fi achiziționate și de la terminalele aeroportului. Pentru o opțiune digitală, aplicația Jackpocket servește ca curier oficial de loterie digitală al rețelei USA TODAY, oferind o modalitate convenabilă de a cumpăra bilete, de a alege numere și de a colecta câștiguri online în anumite state și teritorii din SUA.

În timp ce așteptăm viitoarea tragere la sorți, amintiți-vă că Powerball oferă șansa de a visa mare. Indiferent dacă sunteți un jucător experimentat sau nou în joc, fiorul extragerii reunește oamenii, toți sperând să aibă o șansă de libertate financiară. Rămâneți pe fază pentru numerele câștigătoare și actualizările despre extragerea Powerball de luni.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!
2024-05-20

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!

Știri