Știri

October 2, 2023

Premiul de 1,04 miliarde de dolari este pus în mână după cea mai recentă extragere Powerball

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

După o tragere la sorți organizată pe 30 septembrie 2023, jackpot-ul Powerball a depășit pragul uluitor de 1 miliard de dolari. Asta după ce jackpot-ul a fost nerevendicat pentru a ajunge la 1,04 miliarde de dolari, cu o valoare în numerar de 478,2 milioane de dolari pentru următoarea extragere de luni seara.

Premiul de 1,04 miliarde de dolari este pus în mână după cea mai recentă extragere Powerball

Niciun bilet nu a avut toate cele șase numere la extragerea Powerball de sâmbătă. Numerele câștigătoare au fost 19, 30, 37, 44, 46 (bile albe) și 22 (Powerball roșu). De asemenea, multiplicatorul Power Play a fost de 2X.

Dar extragerea a reprezentat un moment de bucurie pentru peste 2,5 milioane de bilete din Statele Unite. Din acest număr uimitor, cinci bilete au egalat toate cele cinci bile albe pentru a câștiga câte un milion de dolari.

Alte două bilete, vândute în Indiana și Carolina de Nord, au avut aceeași combinație de minge albă și au câștigat 2 milioane de dolari cu funcția Power Play, care costă un plus de 1 dolar per joc. Alte câștiguri semnificative au inclus 55 de bilete care au câștigat 50.000 USD fiecare și nouă bilete care au câștigat 100.000 USD fiecare.

Un mare premiu Powerball a fost câștigat ultima dată pe 19 iulie, când un bilet câștigător din California avea aceleași numere pentru toate cele cinci mingi albe și roșii, înregistrând un Jackpot de 1,08 miliarde de dolari. De atunci, nimeni nu a câștigat jackpot-ul pentru 32 de extrageri consecutive.

Această recompensă este al doilea cel mai mare jackpot din joc de loterie anul acesta și al patrulea ca mărime din întreaga istorie a jocului de loterie. Edwin Castro, un fost elev de școală publică din California, Statele Unite, deține recordul pentru cea mai mare victorie Powerball după ce a câștigat 2 miliarde de dolari la sfârșitul anului trecut.

Dacă un jucător norocos de Powerball câștigă jackpot-ul luni, va avea următoarele două opțiuni:

  • Luați un premiu în valoare de aproximativ 1,04 milioane USD în plăți anuale
  • Luați o sumă forfetară estimată la 478,2 milioane de dolari

În primul caz, operator de loterie spune că jucătorul va primi o plată imediată și apoi 29 de plăți anuale care vor continua să crească cu 5%. Estimările pentru cele două opțiuni nu includ taxe.

Un bilet Powerball costă 2 USD și este disponibil în 45 de state, Districtul Columbia, Puerto Rico și Insulele Virgine americane. Desenele sunt televizate în direct de la studioul de extragere a Loteriei din Florida din Tallahassee, luni, miercuri și sâmbătă, la 10:59 EST. Jucătorii pot transmite, de asemenea, extragerea loteriei pe site-ul web Powerball.com.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Dezvăluirea viitorului: creșterea pieței globale a loteriei la 430,4 miliarde de dolari până în 2031
2024-05-15

Dezvăluirea viitorului: creșterea pieței globale a loteriei la 430,4 miliarde de dolari până în 2031

Știri