Știri

August 4, 2023

Studiul Paysafe susține că serviciile bancare online pot stimula iLotteries

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Paysafe, o companie importantă de servicii bancare online, a dezvăluit că jucătorii moderni de loterie se îndepărtează de la metodele standard de plată la plățile digitale. Acest studiu a fost realizat pe industria loteriei paneuropene și tendințele corespunzătoare ale comportamentului consumatorilor.

Studiul Paysafe susține că serviciile bancare online pot stimula iLotteries

Compania spune că noi metode de plată se lansează în industria comerțului electronic, iar sectorul iLottery nu face excepție. Pentru a satisface cererea, operatorii de loterie trebuie să ofere opțiuni alternative de plată, cum ar fi:

  • Criptomonede precum Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, USDT etc.
  • Portofele digitale cum ar fi PayPal, Skrill și Neteller
  • Portofele mobile precum Apple Pay, Google Pay și Samsung Pay

Potrivit Paysafe, the optiuni de plata pe care le folosesc jucătorii moderni se schimbă rapid. Cu toate acestea, raportul susține că cardurile de credit/debit precum Visa și Mastercard sunt încă principalele forme de plăți online pentru jucătorii care doresc să joace la loteria online.

Paysafe a sfătuit operatori de loterie reglementaţi pentru a valorifica oportunitățile care vin cu noile metode de plată, oferind o experiență bancară online „neîntreruptă și fără efort”. Oferirea de metode de plată variate este o modalitate excelentă pentru operatori de a-și crește acoperirea clienților. Populația în creștere de europeni care nu sunt bancați/subbancarați poate beneficia în mod semnificativ de soluțiile de numerar online.

Potrivit unui Studiu 2021 al Băncii Mondiale, 3,6% din populația UE este exclusă financiar. Deși aceasta este o îmbunătățire față de 8,2% din 2017, aceasta se traduce la cel puțin 13 milioane de rezidenți nebancarați.

După cum era de așteptat, cei care preferă numerarul online pot găsi avantajele de securitate atractive. Paysafe, care deține Paysafecard, a subliniat că, în mediul actual de atac cibernetic, oamenii continuă să se plângă de identități furate pe Carduri de credit și conturile bancare golite. Acest lucru face portofelele electronice și alte metode de plată online mai atractive.

Paysafe a adăugat:

„De asemenea, este important să ne amintim că pentru unii, există încă o stigmatizare în jurul jocului de loterie online și a jocurilor cu câștig instantaneu, dar a face acest lucru cu numerar oferă anonimatul pe care îl caută, deoarece plățile online în numerar nu apar pe extrasul de cont. Pentru alții , le permite să-și controleze mai bine cheltuielile online, mai ales când vine vorba de extrageri și jocuri de loterie. De asemenea, merită remarcat faptul că mulți jucători cumpără în continuare bilete la locurile de vânzare cu amănuntul cu numerar, așa că este important ca operatorii să reducă diferența față de oferta lor iLottery. și permiteți acestor jucători să cumpere bilete online și cu numerar.”

Documentul se încheie cu o evaluare prin evidențierea a cinci avantaje esențiale pe care operatorii de loterie europeni trebuie să le ia în considerare atunci când adoptă servicii de plăți online:

  • Companiile își pot extinde acoperirea pentru a include jucători de numerar.
  • Atrageți clienții cu amănuntul pe platforma lor online și oferiți exclusivitate jocuri de loterie si produse.
  • Oferiți clienților plăți rapide, simple și sigure.
  • Reduceți riscul de rambursări și protejați metodele de plată existente împotriva canibalizării.
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Dezvăluirea viitorului: creșterea pieței globale a loteriei la 430,4 miliarde de dolari până în 2031
2024-05-15

Dezvăluirea viitorului: creșterea pieței globale a loteriei la 430,4 miliarde de dolari până în 2031

Știri