Știri

February 13, 2024

Susținerea eliminării plafonului de 50 de milioane de lire sterline la vânzările de loterie de caritate: este necesară o acțiune urgentă pentru a sprijini organizațiile caritabile

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Deputatul Gordon Richard Thomson pledează pentru eliminarea plafonului de 50 de milioane de lire sterline la vânzările anuale de loterie de caritate. Acest plafon împiedică în mod semnificativ capacitatea lotteriilor de a oferi finanțare organizațiilor de caritate, ceea ce duce la o pierdere de milioane de lire sterline în sprijinul organizațiilor din sectorul terț.

Susținerea eliminării plafonului de 50 de milioane de lire sterline la vânzările de loterie de caritate: este necesară o acțiune urgentă pentru a sprijini organizațiile caritabile

Cererea de finanțare din partea organizațiilor de caritate a crescut pe fondul crizei costului vieții și a consecințelor pandemiei. Cu toate acestea, loteriile de caritate sunt singura formă de produs de jocuri de noroc care face obiectul unor plafoane anuale de vânzări, impunând o limită inutilă a fondurilor strânse pentru cauze bune.

Pentru a rezolva această problemă, domnul Thomson a organizat o intervenție chirurgicală de finanțare virtuală cu Loteria Poștală Poștală pentru organizațiile locale de voluntari. El sprijină, de asemenea, campania lor de a îndemna guvernul Regatului Unit să elimine de urgență limita de vânzări de 50 de milioane de lire sterline la loteriile caritabile. Această acțiune este esențială pentru a ne asigura că organizațiile caritabile din întreaga țară nu pierd o finanțare vitală.

Plafonul actual de 50 de milioane de lire sterline reprezintă o scădere cu 17,4% în termeni reali, din cauza inflației ridicate și a crizei costului vieții. Dacă plafonul rămâne pe loc, valoarea acestuia va continua să se scădeze în fiecare an. În următorii cinci ani, se estimează că aproximativ 100 de organizații caritabile susținute de Loteria Poștale Poștale vor pierde peste 175 de milioane de lire sterline în finanțare suplimentară.

Dl. Thomson i-a scris Cancelarului Finanțelor, subliniind importanța eliminării limitei anuale de vânzări ale loteriei caritabile. El subliniază că este nedrept ca finanțarea esențială să fie reținută de la cauzele bune care oferă servicii persoanelor vulnerabile din cauza reglementărilor învechite.

În concluzie, este imperativ ca Cancelarul Finanței și Guvernul Regatului Unit să ia măsuri și să elimine limita de vânzări la loterie de caritate. Procedând astfel, ei pot face o diferență semnificativă pentru organizațiile de caritate și se pot asigura că primesc finanțarea necesară pentru a sprijini persoanele cele mai vulnerabile ale societății.

Dacă doriți să răspundeți la acest articol, vă puteți trimite părerile aici și acestea pot fi publicate în format tipărit.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

De la Scratch-off la Jackpot: Câștiga de 300.000 USD a unei femei din Carolina de Sud
2024-04-15

De la Scratch-off la Jackpot: Câștiga de 300.000 USD a unei femei din Carolina de Sud

Știri