Totul despre Loteria Bonus Ball în 2024

O minge bonus este un număr suplimentar care ar fi extras la întâmplare într-o extragere obișnuită, dar nu este. Este întotdeauna la fel ca prima (sau a doua) tragere a zilei și nu este niciodată anunțată înainte de tragere la sorți, astfel încât jucătorii nu pot ști despre ce este vorba decât după ce interesul a avut loc. Scopul acestui lucru este de a permite jucătorilor să câștige bani mari ghicind numărul corect la următoarea extragere la loterie.

Acesta este, de obicei, un premiu „garantat”, deoarece nu există nicio condiție – jucătorul nu trebuie să plătească mai mult sau să facă altceva decât să ghicească numărul corect pentru plata garanției. Pe scurt, este o promovare prin loteriile online în același mod în care jucătorii primesc bonusuri în cazinouri.

Totul despre Loteria Bonus Ball în 2024
Cum se folosește o minge bonus
Cum se folosește o minge bonus

Cum se folosește o minge bonus

Mingile bonus sunt, de asemenea, folosite pentru a încuraja oamenii să continue să joace. De exemplu, atunci când Jackpot-ul devine foarte mare, ar putea folosi o minge bonus garantată în loc de una normală.

Dacă toată lumea joacă cu ochii ațintiți asupra Jackpot-ului, este mai puțin probabil să continue să joace pentru că nu va vedea venind mingea bonus. Cu toate acestea, folosirea unei mingi bonus garantate înseamnă că oricum jucătorul va primi ceva de la extragere.

Pentru a utiliza o minge bonus, jucătorul trebuie să aleagă din lista de numere afișate pe ecran (care sunt numerele pe care alți jucători le-au selectat). Odată ce și-au ales numărul, ei apasă butonul de rotire pentru a afișa numerele loteriei.

Jucătorul trebuie să selecteze unul dintre aceste numere ca număr câștigător. Dacă selecția lor se potrivește cu numărul real, jucătorul norocos câștigă banii afișați cu numărul câștigător.

Cum se folosește o minge bonus
Pentru a transforma o minge bonus în bani reali

Pentru a transforma o minge bonus în bani reali

Nu există limită pentru câți bani se poate câștiga din acest bonus. Se pot juca de mai multe ori în timpul liber sau o dată pe zi. Acest bonus se aplică doar jocurilor în care jucătorii aleg un singur număr și nu combinații de două numere.

Lucruri la care trebuie să fiți atenți când jucați cu o minge bonus

Mingea bonus este un bonus ca oricare altul, așa că jucătorii ar trebui să ia în considerare câteva considerații înainte de a o alege. De exemplu, ar trebui să știți cel mai recent timp permis pentru a alege o minge bonus alături de bilet. Trebuie luate în considerare și condițiile atașate mingii bonus. De exemplu, unele loterie pot solicita jucătorilor să cumpere un singur bilet pentru a se califica pentru intrarea cu mingea bonus.

Jucătorii ar trebui să se uite și la loteriile care oferă mingea bonus. Continuați să verificați notificările pentru a evita să pierdeți cronologia de intrare.

Pentru a transforma o minge bonus în bani reali
Există o strategie pentru mingea bonus?

Există o strategie pentru mingea bonus?

La fel ca și loteria în sine, mingea bonus în sine este o întâmplare de pură întâmplare. Jucătorii nu pot folosi nicio metodă dovedită pentru a-și crește șansele de a câștiga mingea bonus. Tot ce trebuie să facă este să aleagă numerele cerute pe bilet.

Dacă toate numerele biletelor, cu excepția unuia, se potrivesc cu bilele extrase, se califică pentru runda cu bile bonus. În acest moment, mingea bonus este extrasă. Desenul poate apărea o dată sau de mai multe ori; regulile variază de la o loterie la alta.

Dacă mingea bonus a jucătorului este extrasă în orice moment al acestor ultime extrageri, atunci acesta câștigă premii bonus. Prin urmare, nu merită să petreceți timp încercând să preziceți mingea bonus care câștigă. Cu toate acestea, unii jucători au propriile convingeri că anumiți factori îi fac norocoși.

Zile de naștere, anumite numere și așa mai departe. Nu este descurajat să urmeze aceste instincte. La urma urmei, orice loterie este, în primul rând, menită să fie o activitate distractivă.

Există o strategie pentru mingea bonus?
Înțelegerea termenilor și condițiilor mingii bonus

Înțelegerea termenilor și condițiilor mingii bonus

Pentru corectitudine, există termeni și condiții specifice puse în aplicare de către site-uri de loterie online care se aplică tuturor jocurilor care folosesc bile bonus. Ele pot varia de la o loterie la alta, dar sunt în mare parte similare. Aceste reguli comune pentru mingi bonus includ:

 • Toate biletele câștigătoare trebuie plasate în termen de 30 de zile de la data anunțată a extragerii.
 • Nu se poate combina bile bonus cu bonusuri egale.
 • Dacă potrivesc bonusul cu o altă opțiune de bonus sau de retragere, trebuie să se asigure că nu se suprapune între ele.
 • Doar pariurile pe bani reali sunt luate în considerare pentru soldul bonusului.
 • Soldul bonusului este calculat pe baza totalului pariat în ultimele 30 de zile. Orice câștiguri obținute cu bile bonus nu sunt luate în considerare la acest calcul.
 • Odată ce soldul bonusului ajunge la zero, se poate răscumpăra soldul rămas.
 • Jucătorii trebuie să aibă 18 ani sau mai mult pentru a participa.
 • Nu există limită pentru numărul de ori când se poate intra la tragere la sorți.
 • Când intrați la tragere la sorți, trebuie să plasați un singur bilet.
 • Toate taxele de participare trebuie colectate în avans.
 • Jucătorii nu pot transfera fonduri bonus într-un alt cont.
 • Bonusurile expiră după o anumită perioadă
 • Cota de câștig este 1/100.
 • Pentru a revendica câștigurile, jucătorii trebuie să contacteze direct asistența pentru clienți. (Vă rugăm să rețineți că unele cazinouri oferă reguli diferite cu privire la retrageri. Vă rugăm să consultați termenii și condițiile pentru fiecare cazinou.)
 • Nu toate bonusurile sunt eligibile pentru retragere.
Înțelegerea termenilor și condițiilor mingii bonus
Ce loterie oferă minge bonus?

Ce loterie oferă minge bonus?

Mai multe site-uri de loterie oferă bile bonus. Unele dintre aceste loterie sunt bine cunoscute, iar altele sunt noi. Iată o privire mai atentă la unele dintre cele mai populare.

Powerball SUA

Aceasta este cea mai mare loterie din America. De la lansarea sa în 1970, a fost jucat aproape în fiecare săptămână. Și acum este disponibil și pentru a juca online! Powerball-ul american este extras de două ori pe săptămână. Oferă un premiu maxim de 40 de milioane de dolari. Una dintre trăsăturile critice ale SUA Powerball este funcția „Power Play” care permite jucătorilor să-și mărească șansele de a câștiga premii mari.

Cu cât sunt mai multe bilete cumpărate, cu atât sunt mai mari șansele de a câștiga mare.
Pe lângă extragerile săptămânale, US Powerball organizează și evenimente speciale, cum ar fi Finala Națională Mega Millions, organizată de două ori pe an. În 2018, US Powerball a fost vândut înainte de a extrage.

Mega Millions SUA

The Mega Milioane este una dintre cele mai mari loterie cu jackpot din lume. Jackpot-urile sale au ajuns la 640 de milioane de dolari. Loteria este extrasă de două ori pe săptămână, fiecare bilet costând 2 USD. Jackpotul începe de la 20 de milioane de dolari și crește de fiecare dată când nu este câștigat. Megamillions este disponibil numai în Statele Unite și Canada.

Loteria are trei caracteristici principale. Mai întâi este alegerea numerelor în care Jucătorii aleg cinci bile albe și două roșii. A doua este opțiunea „Alege 3”, în care jucătorii aleg trei numere dintre primele 75 și pot potrivi acele numere cu două numere alese aleatoriu. Al treilea este Megaplier. Un jucător care alege șase bile albe și le asortează cu patru bile negre este înmulțit cu 2. Aceasta înseamnă că are șanse mai mari de câștig.

SuperLotto Plus

Super Lotto Plus este un alt joc de loterie popular în Australia. Nu este doar o singură tragere, ci o tragere lunară. Loto australian se extrage în prima zi de marți a fiecărei luni. Au șapte numere norocoase, de la 1 la 7, extrase la întâmplare. Fiecare număr poate fi asociat cu orice alt număr sau grup de cifre. Jackpotul variază între 5 și 25 de milioane de dolari.

EuroMillions

The EuroMillions este încă un alt joc de loterie popular în Europa. Este foarte asemănător cu Mega Millions american. Jucătorii Euromillions trebuie să prezică corect șapte bile pentru a obține marele premiu. Spre deosebire de Mega Millions, EuroMillions nu oferă premii în bani. În schimb, cineva câștigă un procent din totalul Jackpot-ului. Jackpot-ul crește când cineva câștigă. În fiecare miercuri și sâmbătă seara, oameni din toată Europa așteaptă extragerea în speranța că biletele lor vor câștiga.

Loto Europa

O altă loterie europeană celebră este Lotto Europe. Este o loterie franceză care se joacă o dată pe săptămână. În fiecare joi seară, oamenii pot cumpăra bilete pentru 1 USD. Când cineva cumpără toate cele opt numere, primește o parte din Jackpot. Jackpot-urile variază între 10.000 USD și 100.000 USD. Cea mai mică sumă câștigată până acum a fost de 3.500 de dolari. Deoarece aceasta este o loterie franceză, este disponibilă numai în Franța.

MEGA MILIOANE JAPONIA

Această versiune japoneză a loteriei a apărut în 1992. Este o loterie națională în care oamenii pot juca cumpărând bilete de loterie. Unii oameni îl numesc „Powerball japonez”. Versiunea japoneză a loteriei se bazează pe Powerball-ul american. În medie, loteria vinde aproximativ 350.000 de bilete pe zi.

Powerball Marea Britanie

O altă loterie din Marea Britanie este Powerball UK. La fel ca multe alte jocuri de loterie din întreaga lume, Powerball UK are un jackpot care variază de la 50.000 USD la 250.000 USD. Jackpot-ul crește pe măsură ce mai mulți oameni participă la extragere. Dacă nimeni nu câștigă, atunci Jackpotul trece la următoarea extragere. Powerball UK își extrage numerele vineri și sâmbătă. Biletele costă 1 USD.

Loto dublu

În Italia, loteria dublă este cunoscută și sub numele de Il Dottore. Este cel mai popular joc de loterie din Italia. Versiunea italiană a loteriei este diferită de cea americană. În loc să aleagă cinci numere, jucătorii aleg zece numere. Acestea sunt extrase în fiecare luni seara, iar oamenii pot cumpăra bilete cu doar 60 de cenți. Fiecare bilet costă 1 USD.

Joc de putere

Loteria cu mingi bonus din India se numește Power Play. Versiunea indiană a loteriei este unică. Este o loterie zilnică. Spre deosebire de loteriile obișnuite, unde biletele sunt cumpărate săptămânal, biletele sunt achiziționate în fiecare zi.

SuperEnaLotto

Una dintre cele mai populare loterie din Africa de Sud este SuperEnaLotto. Este un joc național care se desfășoară în zilele de miercuri și sâmbătă. Jackpot-ul variază de obicei între 30 de milioane de lei și 60 de milioane de lei. Acesta este împărțit în fondul principal de premii și fondul de bonus. De îndată ce cineva câștigă premiul principal, banii sunt transferați în potul bonus. Dacă nimeni nu câștigă, jackpot-urile se transferă la următoarea extragere.

Ce loterie oferă minge bonus?
Joc responsabil

Joc responsabil

Deși nu sunt considerate jocuri de noroc în anumite privințe, jocurile de loterie pot deveni totuși problematice. Jocurile de noroc sunt distractive, dar au riscuri. Jucătorii de noroc sunt încurajați să desfășoare jocuri responsabile. Aici pariorii găsesc câteva sfaturi și instrumente care să-i ajute să-și gestioneze mai bine jocurile de noroc.

 • Nu ar trebui să pariezi mai mult decât își poate permite să piardă.
 • Nu contează cât de mult îi place cuiva să parieze; nu există nicio scuză pentru a pierde bani meniți pentru nevoi esențiale! Înainte de a începe, jucătorii ar trebui să se asigure că au suficiente fonduri disponibile pentru a acoperi orice pierderi.
 • Pariurile ar trebui să facă parte doar din timpul liber. Orice venit suplimentar generat ar trebui folosit pentru altceva.
 • Fiți conștienți de momentele în care este cel mai probabil să pariați - Ar trebui să încercați să nu jucați atunci când sunteți stresați sau în stare de ebrietate.
 • Aveți un plan B - Dacă cineva simte că ar putea pierde controlul asupra obiceiurilor de pariuri, ar trebui să încerce să vină cu un plan de rezervă în cazul în care se întâmplă acest lucru. De exemplu, ei ar putea oricând să înceteze cu totul să mai joace.
 • Să știi când să renunți - Nu trebuie neapărat să te oprești din joc imediat după ce ai pierdut. Unii oameni preferă să continue să joace până când câștigă. Cu toate acestea, dacă cineva are probleme în a-și controla cheltuielile, probabil că cel mai bine este să reduceți pariurile la loterie.
 • Când jucați, nu împrumutați niciodată bani de la alte persoane - Dacă jucătorii se găsesc îndatorați pentru că au pariat prea mult, ar trebui să ia în considerare solicitarea de asistență de management financiar de la un organism calificat. Există multe organisme care ajută oamenii cu probleme legate de jocurile de noroc.
Joc responsabil