7 Cele mai bune moduri de a vă alege numerele de loterie

A juca la loterie este totul despre noroc, dar asta nu înseamnă că nu poți avea un sistem sau o metodă pentru a-ți selecta numerele. Unii oameni se bazează pe modele matematice, în timp ce alții pot alege doar numere aleatorii sau pot folosi date care sunt speciale pentru ei. Nu există o modalitate garantată de a prezice numerele câștigătoare, dar a avea o strategie poate face jocul mai distractiv.
Explorați diverse abordări pentru a găsi cea care vi se pare potrivită. La urma urmei, o parte din emoție este în anticipare și, cu puțin noroc de partea ta, s-ar putea să atingi jackpot-ul!

7 Cele mai bune moduri de a vă alege numerele de loterie

1. Căutați modele în alegerile anterioare

Căutarea modelelor în extragerile anterioare la loterie este o metodă populară de a vă alege numerele. Aceasta înseamnă că studiezi rezultatele vechi pentru a vedea care numere apar cel mai mult. Chiar dacă toate numerele au șanse egale de a fi extrase, unele par să apară mai des. Această metodă poate dura mult timp, dar mulți oameni cred că îi ajută să aibă șanse mai bune.
Acum, este important să înțelegem că fiecare număr, teoretic, are aceeași șansă de a fi extras. Nu există dovezi matematice care să sugereze că anumite numere sunt „mai norocoase” decât altele. Dar aparițiile lor repetate nu pot fi trecute cu vederea. Unii oameni folosesc foi de calcul pentru a urmări aceste numere, ceea ce poate dura ceva timp, dar vă poate oferi mai multă încredere în alegerea dvs.
Deoarece este o tactică folosită în mod obișnuit, există șansa ca, dacă câștigi, s-ar putea să-ți împarți premiul cu alți jucători cu gânduri similare

2. Utilizarea sistemului Delta

Sistemul Delta este o metodă unică de a alege numerele de loterie în funcție de cât de apropiate sunt numerele unul de celălalt. Iată o defalcare simplificată:

  1. Începeți cu un număr mic între 1 și 5. Exemplu: 1.
  2. Alegeți două numere între 1 și 8. Exemplu: 3 și 5.
  3. Alegeți un număr lângă 8, cum ar fi 7 sau 9. Exemplu: 9.
  4. Selectați două numere între 8 și 15. Exemplu: 11 și 13.
  5. Scrie aceste numere în ordine: 1-3-5-9-11-13.

Acum, pentru numerele tale de loterie:

  1. Începe cu primul tău număr: 1.
  2. Adăugați primul și al doilea număr pentru a obține următorul: 1 + 3 = 4.
  3. Continuați acest proces de adăugare: 4 + 5 = 9, 9 + 9 = 18 și așa mai departe.
  4. Secvența finală (pentru acest exemplu) este: 1-4-9-18-29-42.

Acestea sunt numerele tale de loterie Delta de jucat. Ajustați după cum este necesar în funcție de numărul maxim al jocului dvs.

3. Alegerea numerelor norocoase

Multora le place să folosească numere personale sau „norocoase” atunci când joacă la loterie. Acestea pot veni de la date speciale, cum ar fi zile de naștere sau aniversări, sau chiar doar numere pentru care te simți bine. De exemplu, puteți alege numere în funcție de ziua ta de naștere sau de ziua familiei tale. Unii oameni își folosesc și vârsta, adresa de acasă sau chiar numărul de telefon pentru a alege numerele de loterie. Dacă aveți un anumit număr pe care îl considerați norocos pentru dvs., îl puteți folosi și pe acesta.

Deoarece există doar 12 luni și până la 31 de zile într-o lună, mulți oameni ajung să aleagă numere de la 1 la 31. Această strategie nu funcționează bine pentru jocuri precum Powerball și Mega Millions în care trebuie să alegi dintr-o gamă mai largă. de numere, cum ar fi de la 1 la 69 sau de la 1 la 70. Dar pentru jocuri mai mici precum New Jersey Pick-3 (unde numerele merg până la 9), ar putea fi util.

Amintiți-vă, loteria este aleatorie, așa că nu există nicio garanție că numerele dvs. speciale vor ajunge. Dar mulți consideră că este distractiv și interesant să joace numere care au o semnificație personală. Dacă crezi în noroc, folosirea numerelor tale speciale te poate face să te simți mai plin de speranță și mai entuziasmat de joc. Cine știe, poate că numerele tale norocoase te vor face un mare câștigător într-o zi!

Image

4. Alegeți numere peste 31

De ce poate ajuta alegerea unor numere mai mari? Iată motivul: deoarece mulți oameni aleg adesea numere sub 31 din cauza zilelor de naștere, numerele mai mari tind să fie mai puțin populare. Deci, dacă numărul ales de dvs. este mai mare și câștigă, este posibil să nu fiți nevoit să împărțiți premiul cu atât de mulți alții.
Gândiți-vă la asta astfel: imaginați-vă că câștigați un premiu de 10 milioane de dolari și 10 persoane au aceleași numere câștigătoare. Fiecare ai primi 1 milion de dolari. Dar dacă doar 2 persoane au aceleași numere, ai putea primi 5 milioane de dolari fiecare. Deci, deși această idee nu crește șansele tale de câștig, ar putea crește cât de mult câștigi, mai ales dacă mai puțini oameni au aceleași numere ca și tine. Amintiți-vă, nu este o modalitate sigură de a câștiga, dar există o anumită logică.

5. Utilizarea numerelor aleatorii

De asemenea, puteți selecta numerele de loterie într-un mod simplu: alegându-le la întâmplare și sperând să aveți noroc. S-ar putea să mergi doar cu ceea ce sugerează intuiția ta. Sau puteți folosi internetul pentru a vă ajuta. Google, Siri și alți asistenți online pot genera aleatoriu numere pentru dvs. Le ceri să aleagă un număr între 1 și cel mai mare număr din joc.

Deoarece loteriile sunt în întregime aleatorii, este logic ca alegerea numerelor dvs. să fie și ele aleatorie. Gândește-te doar la un număr, notează-l și ai o alegere!

Există o mulțime de alte moduri de a alege numerele aleatoriu – poți fi cu adevărat creativ. Ai putea chiar să arunci un pix pe unele numere și să-l folosești pe cel pe care aterizează. Există multe opțiuni, dar cheia este să aveți numărul potrivit de alegeri.

De fapt, aceasta este una dintre metodele noastre de top pentru alegerea numerelor. Este rapid și elimină stresul de a încerca să-ți dai seama singur numerele.

6. Încearcă numerologia

O altă metodă de a alege numerele este prin numerologie, care leagă numerele de semnificațiile personale. Dacă ești deschis la acest concept, te-ar putea ajuta să găsești numere unice și potențial norocoase.

Numerologia implică utilizarea matematicii pentru a găsi numere semnificative pe baza unor lucruri precum data nașterii sau literele din numele tău. De exemplu, numărul căii de viață adună cifrele datei de naștere și ar putea fi un număr special de jucat.

Iată cum o puteți calcula:

Să luăm un exemplu. Imaginează-ți că ești Alex, născut pe 25 august 1991.

Scrieți cu cifre data nașterii: 25.8.1991.

Adună fiecare cifră: 8 + 2 + 5 + 1 + 9 + 9 + 1 = 35.

Deci, numărul căii tale de viață este 35. Acest număr ar putea avea noroc, mai ales având în vedere strategia de a alege numerele de peste 31, despre care am vorbit mai devreme.

Folosind același exemplu, puteți reda și suma Numărului căii de viață, care este 8.
3 + 5 = 8.

Fanii numerologiei se uită și la literele din nume pentru a găsi numere semnificative. Pentru Alex, literele din nume au numere corespunzătoare care ar putea fi interesante pentru alegerile la loterie.

Dacă ești nou în acest domeniu, numerologia oferă o modalitate de a găsi numere unice bazate pe viața ta. Este ca și cum ai adăuga o notă de sens alegerilor tale de numere. Nu uitați, deși este interesant, câștigul nu este garantat. Este mai mult despre adăugarea distracției și emoției experienței tale la loterie.

7. Lăsați mașina să vă aleagă numerele

Vrei o cale ușoară? Lasă aparatul de loterie să decidă pentru tine. Alege aleatoriu numere, ceea ce elimină stresul și economisește timp. Acest lucru este grozav dacă te simți leneș sau nu vrei să te gândești prea mult.

Multe loterie oferă această opțiune. Doar alegeți-l și aparatul vă oferă un bilet cu numărul potrivit de alegeri.

Unii spun că lăsarea mașinii să aleagă îți scade șansele de câștig. Dar iată adevărul: fie că ai petrecut o mulțime de ani alegând numere sau lași mașina să o facă, șansele tale de câștig rămân aceleași.

Image

Deși nu există o cheie secretă pentru a garanta un câștig, aceste abordări oferă modalități creative de a alege numerele. S-ar putea să descoperi că o combinație de strategii funcționează cel mai bine pentru tine. Pe măsură ce experimentați cu diferite metode, amintiți-vă că previziunile și strategiile de loterie sunt toate parte a fiorului. Păstrați-vă jocul responsabil și bucurați-vă de anticiparea extragerii. Indiferent dacă alegeți pe baza intuiției, modelelor sau pur și simplu vă urmați inima, fiecare număr ales adaugă emoție călătoriei dvs. la loterie. Așa că mergeți mai departe și explorați aceste abordări diverse pentru a vă alege numerele și combinația aleasă de dvs. să vă conducă la un bilet câștigător!

Visarea despre câștigarea la loterie implică adesea viziuni despre iahturi, conace și vacanțe nesfârșite. Dar fiscalul așteaptă și el în aripi să-și ia partea. Acest articol își propune să demistifice obligațiile fiscale asociate cu câștigurile la loterie în diferite țări precum Statele Unite, China, Japonia, Spania și Regatul Unit. Vom detalia ce procent din câștigurile dvs. vă puteți aștepta să vă despărțiți, oferind exemple pentru a clarifica lucrurile.

Afișează mai multe