10e Lotto Results

10e lotto (IT) este o loterie de tip keno extrasă de trei ori pe săptămână în Italia, marți, joi și sâmbătă. Jocul are trei variante și este disponibil pentru majoritatea jucătorilor din Europa atât online, cât și offline, inclusiv aplicația My Loteries.

În jocul clasic, jucătorii aleg între unul și 10 numere dintr-un grup de 90 și costă de la 1 EUR la 200 EUR, în funcție de câte numere sunt selectate. Cele 20 de numere extrase sunt generate din primele două numere extrase (20 din 90) la fiecare dintre cele 10 loterie regionale.

Pentru a câștiga jackpotul de 1 milion de euro, jucătorii trebuie să egaleze numerele 10/10. Jackpot-urile pot fi mărite până la 5 milioane de euro prin adăugarea numărului de aur sau aurului dublu. Rezultatele pot fi găsite online sau în aplicație imediat după extragere. Jucătorii au 60 de zile pentru a revendica orice premiu.

În funcție de locul în care a fost cumpărat biletul, premiile pot fi revendicate direct de la comercianți cu amănuntul, o sucursală a Banco Intesa Sanpaolo sau sediul Lottomatica.