Austria Lotto Results

Loteria Austria, cunoscută și ca 6/45, este loteria preferată pentru austrieci și alți jucători din întreaga lume. Este o loto bisăptămânală care costă 1,20 EUR, în care jucătorii trebuie să aleagă șase din 45 de numere pentru a avea șansa de a câștiga un jackpot minim de 1,5 milioane EUR. Biletele pot fi cumpărate de la comercianții autorizați dacă sunt prezente fizic în Austria. De asemenea, biletele pot fi achiziționate online atât în Austria, cât și în afara acesteia.

Extragerile se fac de două ori pe săptămână, miercurea și duminica. Jucătorii pot verifica dacă sunt câștigători urmărind postul TV austriac ORF 2 în timp ce are loc extragerea. Rezultatele pot fi găsite și în ziarele austriece și pe site-ul web win2day.at.

Jucătorii din afara Austriei se pot conecta pe site-ul web de unde și-au cumpărat biletele și pot vedea rezultatele afișate. Jucătorii au o perioadă incredibilă de trei ani pentru a revendica un premiu care va fi plătit doar ca sumă forfetară, fără a fi disponibilă nicio opțiune de plată anuală.