Extra 5 Lottery Results

Loteria Greece Extra 5 se joacă în fiecare zi a săptămânii, de două ori pe zi, la 15:00 și la 19:00, ora Atenei. Înființat în 2002, este un joc foarte iubit în Grecia și la nivel global.

Este un joc simplu care cere jucătorilor să aleagă cinci numere dintr-un grup de la 1 la 35. Loteria Extra 5 costă doar 0,50 EUR pentru șansa de a câștiga jackpot-ul set de 50.000 EUR pentru potrivirea tuturor celor cinci numere. Jucătorii din Grecia și din afara acesteia pot juca acest joc.

Vânzările de bilete se opresc cu o oră și jumătate înainte de ora extragerii, iar rezultatele sunt afișate la o oră după fiecare extragere. Jucătorii pot vizualiza rezultatele pe site-ul oficial OPAP sau pe site-ul pe care s-a jucat jocul.

Este necesar să revendicați premiile în termen de trei luni de la extragerea odată cu prezentarea biletului. Premiile pot fi revendicate la magazinele OPAP sau la băncile autorizate dacă se află în Grecia; în caz contrar, site-ul web al jucătorului va detalia orice proceduri de revendicare.