Finland Lotto Results

Finlanda Loto 7/40, cunoscută și sub numele de Veikkaus Lotto, este o tragere la loterie o dată pe săptămână, care se desfășoară sâmbăta la Helsinki. Este cea mai mare loterie jucată de aproximativ 70% din populația finlandeză și alți jucători din întreaga lume.

Jucătorii din Finlanda își pot cumpăra biletele de la un POS sau de pe site-ul oficial Veikkaus pentru 1 EUR per intrare. Jucătorii din afara Finlandei pot juca pe site-uri web ale unor terțe părți. Are un jackpot minim de 700.000 de euro, dar depășește frecvent 1 milion de euro, recordul fiind de 14,1 milioane de euro.

Jucătorii selectează 7 numere din 40 și pot opta pentru un număr Plus care va înmulți toate premiile non-jackpot cu 5 pentru un plus de 0,50 EUR.

Tragerea la sorți poate fi urmărită în direct pe canalul MTV3, sau rezultatele verificate pe site-ul Veikkaus sau pe un site terță parte pentru jucători non-finlandezi. Jucătorii trebuie să lovească toate cele 7 numere pentru a câștiga jackpot-ul. Premiile sunt plătite fără taxe, sume forfetare și trebuie solicitate până la 1 an de la extragere.