Lotto India Results

Lotto India este o loterie online exclusivă care este disponibilă jucătorilor din India și din întreaga lume. Poate fi jucat pe site-ul oficial, lotto-india.com, aplicația mobilă sau agenții de loterie terți. Extragerile au loc de două ori pe săptămână, marți și vineri și costă 40 INR per intrare.

Există 12 niveluri de premiu, cu jackpot-ul fixat la 40 de milioane INR (aproximativ 500.000 USD) fără returnări. Ocazional, are loc un Bumper Draw unde jackpot-ul ajunge la 400 de milioane INR (aproximativ 5 milioane USD).

Pentru a juca, jucătorii selectează șase numere de la unu la 50 și o minge Joker de la unu la cinci, potrivindu-le toate cele șapte numere pentru a câștiga jackpot-ul. Deoarece acesta este un joc online, toți câștigătorii vor fi creditați automat cu orice câștig. Cu toate acestea, jucătorii își pot verifica numerele pe lotto-india.com pentru a vedea dacă au câștigat.

Jucătorii de pe site-ul oficial vor fi anunțați prin telefon în cazul câștigării unui jackpot. Câștigurile jackpot-urilor sunt plătite sub formă de sume forfetare direct în contul bancar al jucătorului în termen de patru săptămâni de la verificare.