Mega Sena Result

Megasena este un loto din Brazilia care permite jucătorilor să aleagă 60 de numere. Câștigătorii cu toate cele șase numere primesc jackpot-ul. În plus, un câștig cu cinci numere se numește „Quina”, iar un câștig cu patru numere este „Quadra”. Megasena este extrasă de două ori pe săptămână, miercuri și sâmbătă. Este un loto popular bine cunoscut pentru cote mai mari și bilete la preț redus.

Rezultatele sunt determinate de o extragere aleatorie de bile din două cuști care se rotesc. Un număr din două cifre este creat prin alegerea unei mingi din fiecare cușcă cu scopul de a forma un număr de la 01 la 60. Prima cușcă are bile de la 0 la cinci pentru primul număr, iar celelalte bile variază de la 0 la nouă pentru a doua cifră. Dacă numărul este 00, acesta va fi înlocuit cu numărul 60. Când au fost extrase șase numere cu două cifre, finalul extragerii este complet.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu