Mega Sena Result

Megasena este un loto din Brazilia care permite jucătorilor să aleagă 60 de numere. Câștigătorii cu toate cele șase numere primesc jackpot-ul. În plus, un câștig cu cinci numere se numește „Quina”, iar un câștig cu patru numere este „Quadra”. Megasena este extrasă de două ori pe săptămână, miercuri și sâmbătă. Este un loto popular bine cunoscut pentru cote mai mari și bilete la preț redus.

Rezultatele sunt determinate de o extragere aleatorie de bile din două cuști care se rotesc. Un număr din două cifre este creat prin alegerea unei mingi din fiecare cușcă cu scopul de a forma un număr de la 01 la 60. Prima cușcă are bile de la 0 la cinci pentru primul număr, iar celelalte bile variază de la 0 la nouă pentru a doua cifră. Dacă numărul este 00, acesta va fi înlocuit cu numărul 60. Când au fost extrase șase numere cu două cifre, finalul extragerii este complet.

Flag

No matches found, please try:

ro Country FlagCheckmark

MozzartBet

ro Country FlagCheckmark
Bonus100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Cereți-vă bonusul
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile
Show less...
Afișează mai multe
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile

Când vine vorba de a găsi o modalitate convenabilă de a juca jocuri de loterie online, MozzartBet este locul în care trebuie să mergi! MozzartBet este un Loterie bine stabilit, care a fost fondat în 2015 . De atunci, a câștigat o reputație pozitivă pentru că este fiabil și demn de încredere, oferind o gamă largă de jocuri, o gamă largă de opțiuni de plată și o echipă prietenoasă de servicii pentru clienți. Veți găsi tot ce aveți nevoie pe acest site pentru a vă bucura de o experiență grozavă de joc la loterie online.