Rezultat El Gordo

Acesta ar putea să nu fie numele inițial pe care cineva îl menționează atunci când este întrebat despre loteriile mari, dar va fi primul la care se gândește oricine din Spania. Aceasta este cea mai mare loterie din lume în ceea ce privește premiul total plătit. El Gordo înseamnă „cel gras”. Acesta a început ca o poreclă pentru primul (cel mai mare) premiu, dar mai târziu a devenit o referință pentru întreaga loterie.

Cunoscută și sub numele de Loteria de Crăciun, extragerea are loc în fiecare 22 decembrie. În 2021, extragerea va avea loc la Teatro Real de Madrid. Este transmis în direct la ora 9:00 CET. El Gordo este o extragere specială a săptămânalului Lotteria National menită să aducă bucurie de Crăciun jucătorilor din țară. Este condus de Loterías y Apuestas del Estado.

Există 4 milioane de dolari pentru câștigător, 1,25 milioane de dolari pentru al doilea bilet, 500.000 de dolari pentru al treilea, 200.000 de dolari pentru fiecare dintre cele două bilete de pe locul al patrulea și 60.000 de dolari pentru fiecare dintre cele opt bilete de pe locul cinci.