Rezultat EuroJackpot

Acesta este un jackpot al unui grup de 18 țări care se joacă peste granițele acestor țări. A fost introdus în 2012 și continuă să atragă interes din tot mai multe țări din Europa. Pentru a câștiga această loterie, jucătorii ar trebui să aleagă cinci alegeri corecte dintr-un pot de 50 și două numere suplimentare dintr-un alt pot.

Numerele câștigătoare sunt stabilite în Germania și Danemarca. Aceștia sunt anunțați într-o tragere la sorți efectuată la Helsinki, Finlanda, în fiecare vineri, la ora 21.00.

Pe lângă jackpot, există alte 12 niveluri în care jucătorii pot câștiga premii. Acest lucru face ca jackpot-ul să fie foarte popular, chiar dacă nu atinge nivelul jackpot-ului Euromillions și MegaMillions. Loteria are, de asemenea, șanse mai mari de câștig decât alte jackpot-uri mainstream. Este setat astfel încât să fie câștigat mai des decât să crească un jackpot la numere astronomice cu roll-over.

Flag

No matches found, please try:

ro Country FlagCheckmark

MozzartBet

ro Country FlagCheckmark
Bonus100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Cereți-vă bonusul
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile
Show less...
Afișează mai multe
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile

Când vine vorba de a găsi o modalitate convenabilă de a juca jocuri de loterie online, MozzartBet este locul în care trebuie să mergi! MozzartBet este un Loterie bine stabilit, care a fost fondat în 2015 . De atunci, a câștigat o reputație pozitivă pentru că este fiabil și demn de încredere, oferind o gamă largă de jocuri, o gamă largă de opțiuni de plată și o echipă prietenoasă de servicii pentru clienți. Veți găsi tot ce aveți nevoie pe acest site pentru a vă bucura de o experiență grozavă de joc la loterie online.