Rezultat EuroJackpot

Acesta este un jackpot al unui grup de 18 țări care se joacă peste granițele acestor țări. A fost introdus în 2012 și continuă să atragă interes din tot mai multe țări din Europa. Pentru a câștiga această loterie, jucătorii ar trebui să aleagă cinci alegeri corecte dintr-un pot de 50 și două numere suplimentare dintr-un alt pot.

Numerele câștigătoare sunt stabilite în Germania și Danemarca. Aceștia sunt anunțați într-o tragere la sorți efectuată la Helsinki, Finlanda, în fiecare vineri, la ora 21.00.

Pe lângă jackpot, există alte 12 niveluri în care jucătorii pot câștiga premii. Acest lucru face ca jackpot-ul să fie foarte popular, chiar dacă nu atinge nivelul jackpot-ului Euromillions și MegaMillions. Loteria are, de asemenea, șanse mai mari de câștig decât alte jackpot-uri mainstream. Este setat astfel încât să fie câștigat mai des decât să crească un jackpot la numere astronomice cu roll-over.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu