Rezultat EuroMillions

EuroMillions este o loterie transnațională care reunește jucători din zece țări europene. A fost lansat pe 7 februarie 2004. Franța, Spania și Marea Britanie au participat la prima extragere șase zile mai târziu. Restul membrilor s-au alăturat la extragerea care a avut loc în luna octombrie a aceluiași an.

Scopul loteriei este de a potrivi cinci numere dintr-un grup de la 1 la 50 și două numere „stelele norocoase” dintr-un alt pot de 12. Extragerile de la loterie au loc în fiecare marți și vineri la ora 20:45 CET. Rezultatele sunt publicate după încheierea extragerii atât pe site-urile web independente, cât și pe cele asociate.

Există condiții de joc suplimentare care diferă de la țară la țară. Acestea pot afecta prețul biletului și modul în care sunt procesate câștigurile. Toate câștigurile, de exemplu, sunt scutite de taxe, cu excepția Elveției, Spaniei și Portugaliei. Prețul fix al biletului se poate modifica și în funcție de moneda țării de reședință a jucătorului.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu