Rezultat Lotto 6/49

Loto 6/49 este prima loterie modernă din Canada. A fost introdus în 1982 de către Corporația Loteriei Interprovinciale, organismul care îl administrează până în prezent. A fost prima loterie canadiană care a permis vânătorilor de noroc să aleagă numere pentru ei înșiși. Modelul a fost adoptat ulterior de toate celelalte loterie naționale.

Extragerea Loto 6/49 se face în fiecare miercuri și sâmbătă. Un generator de numere aleatorii este folosit pentru a alege numerele câștigătoare. Jucătorii care au selectat șase numere dintr-un pot de 49 își compară biletele cu numerele câștigătoare ale extragerii pentru a determina dacă au câștigat jackpot-ul.

Jackpotul minim pentru Loto 6/49 este de 3 milioane de dolari. Deși aceasta este mai mică decât ceea ce oferă unele jackpot-uri din SUA, loteria este încă populară dincolo de granițele canadiene. Acest lucru se datorează faptului că jucătorii pot cumpăra bilete online din orice locație. În plus, autoritățile canadiene nu au taxe restrictive pentru jucătorii care câștigă jackpot-ul din afara Canadei.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu