Rezultat Lotto 6/49

Loto 6/49 este prima loterie modernă din Canada. A fost introdus în 1982 de către Corporația Loteriei Interprovinciale, organismul care îl administrează până în prezent. A fost prima loterie canadiană care a permis vânătorilor de noroc să aleagă numere pentru ei înșiși. Modelul a fost adoptat ulterior de toate celelalte loterie naționale.

Extragerea Loto 6/49 se face în fiecare miercuri și sâmbătă. Un generator de numere aleatorii este folosit pentru a alege numerele câștigătoare. Jucătorii care au selectat șase numere dintr-un pot de 49 își compară biletele cu numerele câștigătoare ale extragerii pentru a determina dacă au câștigat jackpot-ul.

Jackpotul minim pentru Loto 6/49 este de 3 milioane de dolari. Deși aceasta este mai mică decât ceea ce oferă unele jackpot-uri din SUA, loteria este încă populară dincolo de granițele canadiene. Acest lucru se datorează faptului că jucătorii pot cumpăra bilete online din orice locație. În plus, autoritățile canadiene nu au taxe restrictive pentru jucătorii care câștigă jackpot-ul din afara Canadei.

Flag

No matches found, please try:

ro Country FlagCheckmark

MozzartBet

ro Country FlagCheckmark
Bonus100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Cereți-vă bonusul
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile
Show less...
Afișează mai multe
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile

Când vine vorba de a găsi o modalitate convenabilă de a juca jocuri de loterie online, MozzartBet este locul în care trebuie să mergi! MozzartBet este un Loterie bine stabilit, care a fost fondat în 2015 . De atunci, a câștigat o reputație pozitivă pentru că este fiabil și demn de încredere, oferind o gamă largă de jocuri, o gamă largă de opțiuni de plată și o echipă prietenoasă de servicii pentru clienți. Veți găsi tot ce aveți nevoie pe acest site pentru a vă bucura de o experiență grozavă de joc la loterie online.