Rezultat OZ Lotto

Oz Lotto este o vastă loterie națională din Australia. Este administrat de Lotterywest în Australia de Vest și Tatts Group în restul țării. Această loterie populară există încă din 1994. Loteria a crescut atât în ceea ce privește numărul de jucători, cât și dimensiunea jackpot-urilor de-a lungul timpului. Biletele sunt vândute la un prietenos de 1,10 USD plus comisionul agentului.

Loteria cere jucătorilor să tragă nouă numere dintr-un pot de 45. Jackpot-ul (prima divizie) este câștigat prin potrivirea a șapte numere de la extragere. Premiile complementare sunt câștigate atunci când unul are numere potrivite care nu sunt suficiente pentru a câștiga jackpot-ul plus numerele suplimentare (cele două rămase din cele nouă alegeri).

Extragerea Oz Lotto se face în fiecare marți, exact la 20:30 AEST. Câștigătorii jackpotului împart premiul, care începe de la 2 milioane de dolari și ar putea ajunge la peste 50 de milioane de dolari.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu