Rezultat OZ Lotto

Oz Lotto este o vastă loterie națională din Australia. Este administrat de Lotterywest în Australia de Vest și Tatts Group în restul țării. Această loterie populară există încă din 1994. Loteria a crescut atât în ceea ce privește numărul de jucători, cât și dimensiunea jackpot-urilor de-a lungul timpului. Biletele sunt vândute la un prietenos de 1,10 USD plus comisionul agentului.

Loteria cere jucătorilor să tragă nouă numere dintr-un pot de 45. Jackpot-ul (prima divizie) este câștigat prin potrivirea a șapte numere de la extragere. Premiile complementare sunt câștigate atunci când unul are numere potrivite care nu sunt suficiente pentru a câștiga jackpot-ul plus numerele suplimentare (cele două rămase din cele nouă alegeri).

Extragerea Oz Lotto se face în fiecare marți, exact la 20:30 AEST. Câștigătorii jackpotului împart premiul, care începe de la 2 milioane de dolari și ar putea ajunge la peste 50 de milioane de dolari.

Flag

No matches found, please try:

ro Country FlagCheckmark

MozzartBet

ro Country FlagCheckmark
Bonus100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Cereți-vă bonusul
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile
Show less...
Afișează mai multe
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile

Când vine vorba de a găsi o modalitate convenabilă de a juca jocuri de loterie online, MozzartBet este locul în care trebuie să mergi! MozzartBet este un Loterie bine stabilit, care a fost fondat în 2015 . De atunci, a câștigat o reputație pozitivă pentru că este fiabil și demn de încredere, oferind o gamă largă de jocuri, o gamă largă de opțiuni de plată și o echipă prietenoasă de servicii pentru clienți. Veți găsi tot ce aveți nevoie pe acest site pentru a vă bucura de o experiență grozavă de joc la loterie online.