Rezultat Powerball

Aceasta este una dintre cele mai iubite loterie din America, disponibilă în 45 de state. De asemenea, se joacă în Districtul Columbia, Insulele Virgine americane și Puerto Rico. Este condusă de organizația non-profit Asociația Loteriei Multistate. Loteria a început în 1992. Pe atunci, extragerile aveau loc de două ori pe săptămână.

O a treia zi a fost adăugată în august 2021 pentru a aduce zilele extragerii luni, miercuri și sâmbătă, toate făcute la 23:00, ora de Est. Se întâmplă la Universal Studios, Orlando, găzduit de Michelle Liles, Laura Johnson și Sam Arlen. Carol și Compania auditează extragerile.

Jucătorii câștigă obținând cinci alegeri corecte dintr-un pot de 69 de bile albe plus un „Powerball” dintr-o pungă de 26. Câștigul minim anunțat pentru Powerball este de 20 de milioane de dolari, care este plătit în 30 de rate. Un jucător poate, totuși, să opteze pentru o sumă forfetară. Jackpotul Powerball de 1,586 miliarde de dolari în 2016 a fost cel mai mare din istoria loteriei. A fost împărțit între trei bilete.

Flag

No matches found, please try:

ro Country FlagCheckmark

MozzartBet

ro Country FlagCheckmark
Bonus100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Cereți-vă bonusul
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile
Show less...
Afișează mai multe
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile

Când vine vorba de a găsi o modalitate convenabilă de a juca jocuri de loterie online, MozzartBet este locul în care trebuie să mergi! MozzartBet este un Loterie bine stabilit, care a fost fondat în 2015 . De atunci, a câștigat o reputație pozitivă pentru că este fiabil și demn de încredere, oferind o gamă largă de jocuri, o gamă largă de opțiuni de plată și o echipă prietenoasă de servicii pentru clienți. Veți găsi tot ce aveți nevoie pe acest site pentru a vă bucura de o experiență grozavă de joc la loterie online.