Rezultat Powerball

Aceasta este una dintre cele mai iubite loterie din America, disponibilă în 45 de state. De asemenea, se joacă în Districtul Columbia, Insulele Virgine americane și Puerto Rico. Este condusă de organizația non-profit Asociația Loteriei Multistate. Loteria a început în 1992. Pe atunci, extragerile aveau loc de două ori pe săptămână.

O a treia zi a fost adăugată în august 2021 pentru a aduce zilele extragerii luni, miercuri și sâmbătă, toate făcute la 23:00, ora de Est. Se întâmplă la Universal Studios, Orlando, găzduit de Michelle Liles, Laura Johnson și Sam Arlen. Carol și Compania auditează extragerile.

Jucătorii câștigă obținând cinci alegeri corecte dintr-un pot de 69 de bile albe plus un „Powerball” dintr-o pungă de 26. Câștigul minim anunțat pentru Powerball este de 20 de milioane de dolari, care este plătit în 30 de rate. Un jucător poate, totuși, să opteze pentru o sumă forfetară. Jackpotul Powerball de 1,586 miliarde de dolari în 2016 a fost cel mai mare din istoria loteriei. A fost împărțit între trei bilete.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu