Rezultat SuperEnalotto

Cunoscut în mod obișnuit sub numele de Loto italian, SuperEnaLotto este una dintre cele mai mari loterie din lume. Are jackpot-uri masive și se numără printre loteriile cu cele mai mici cote. A fost extras în fiecare marți, joi și sâmbătă la ora 20:00 în Italia din decembrie 1997.

Extragerea alege șase numere câștigătoare dintr-un pot de 90. Jucătorii cu toate cele șase numere câștigă jackpot-ul. Există, de asemenea, o clasificare a cinci combinații care pot câștiga jucătorilor premii pentru locul doi. Cei care au un număr extras ca „numărul vesel” primesc premii mai mari pentru locul doi. Aceste suplimente fac ca SuperEnaLotto să fie foarte popular în întreaga lume.

Loteria a preluat de la EnaLotto în 1997. Prima exista în țară încă din anii 1950. A plătit cel mai mare jackpot de 248 de milioane de dolari în 2010, care a fost distribuit la 70 de câștigători. Loto a plătit, de asemenea, 233,8 milioane de dolari chiar în 2019. Un jackpot cu un singur bilet de 205 de milioane de dolari a fost plătit în 2009.

Flag

No matches found, please try:

ro Country FlagCheckmark

MozzartBet

ro Country FlagCheckmark
Bonus100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Cereți-vă bonusul
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile
Show less...
Afișează mai multe
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile

Când vine vorba de a găsi o modalitate convenabilă de a juca jocuri de loterie online, MozzartBet este locul în care trebuie să mergi! MozzartBet este un Loterie bine stabilit, care a fost fondat în 2015 . De atunci, a câștigat o reputație pozitivă pentru că este fiabil și demn de încredere, oferind o gamă largă de jocuri, o gamă largă de opțiuni de plată și o echipă prietenoasă de servicii pentru clienți. Veți găsi tot ce aveți nevoie pe acest site pentru a vă bucura de o experiență grozavă de joc la loterie online.