Rezultat SuperEnalotto

Cunoscut în mod obișnuit sub numele de Loto italian, SuperEnaLotto este una dintre cele mai mari loterie din lume. Are jackpot-uri masive și se numără printre loteriile cu cele mai mici cote. A fost extras în fiecare marți, joi și sâmbătă la ora 20:00 în Italia din decembrie 1997.

Extragerea alege șase numere câștigătoare dintr-un pot de 90. Jucătorii cu toate cele șase numere câștigă jackpot-ul. Există, de asemenea, o clasificare a cinci combinații care pot câștiga jucătorilor premii pentru locul doi. Cei care au un număr extras ca „numărul vesel” primesc premii mai mari pentru locul doi. Aceste suplimente fac ca SuperEnaLotto să fie foarte popular în întreaga lume.

Loteria a preluat de la EnaLotto în 1997. Prima exista în țară încă din anii 1950. A plătit cel mai mare jackpot de 248 de milioane de dolari în 2010, care a fost distribuit la 70 de câștigători. Loto a plătit, de asemenea, 233,8 milioane de dolari chiar în 2019. Un jackpot cu un singur bilet de 205 de milioane de dolari a fost plătit în 2009.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu