Rezultate Mega Millions

Mega Millions este una dintre cele mai mari și mai populare loterie din America. Este oferit în 45 de state din SUA și, de asemenea, în Insulele Virgine și Districtul Columbia. Loteria, administrată de un consorțiu de 12 loterie, face publicitate unui jackpot minim de 40 de milioane de dolari, care este plătit în 30 de instrumente anuale care cresc cu 5% în fiecare an. Acest lucru nu se aplică dacă opțiunea de numerar este aleasă de câștigător.

Tragerea la sorți se face în fiecare marți și vineri la ora 23:00, ora estului, chiar și în zilele de sărbătoare. Acest lucru se întâmplă în studiourile WSB-TV din Atlanta, Georgia. Numerele câștigătoare sunt anunțate de gazdele Carol Blackmon, John Crow și Sabrina Cupit. Milioane de jucători de loterie și fani se conectează pentru a asista la anunțul despre cel mai nou milionar al Americii. Jackpot-ul crește în timpul fiecărei extrageri atunci când nu este câștigat.

Mega Millions a fost cunoscut anterior drept The Big Game. A fost redenumit The Big Game Mega Millions în 1996, înainte de a renunța la prima parte pentru numele său actual.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu