Rezultate Mega Millions

Mega Millions este una dintre cele mai mari și mai populare loterie din America. Este oferit în 45 de state din SUA și, de asemenea, în Insulele Virgine și Districtul Columbia. Loteria, administrată de un consorțiu de 12 loterie, face publicitate unui jackpot minim de 40 de milioane de dolari, care este plătit în 30 de instrumente anuale care cresc cu 5% în fiecare an. Acest lucru nu se aplică dacă opțiunea de numerar este aleasă de câștigător.

Tragerea la sorți se face în fiecare marți și vineri la ora 23:00, ora estului, chiar și în zilele de sărbătoare. Acest lucru se întâmplă în studiourile WSB-TV din Atlanta, Georgia. Numerele câștigătoare sunt anunțate de gazdele Carol Blackmon, John Crow și Sabrina Cupit. Milioane de jucători de loterie și fani se conectează pentru a asista la anunțul despre cel mai nou milionar al Americii. Jackpot-ul crește în timpul fiecărei extrageri atunci când nu este câștigat.

Mega Millions a fost cunoscut anterior drept The Big Game. A fost redenumit The Big Game Mega Millions în 1996, înainte de a renunța la prima parte pentru numele său actual.

Flag

No matches found, please try:

ro Country FlagCheckmark

MozzartBet

ro Country FlagCheckmark
Bonus100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Cereți-vă bonusul
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile
Show less...
Afișează mai multe
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile

Când vine vorba de a găsi o modalitate convenabilă de a juca jocuri de loterie online, MozzartBet este locul în care trebuie să mergi! MozzartBet este un Loterie bine stabilit, care a fost fondat în 2015 . De atunci, a câștigat o reputație pozitivă pentru că este fiabil și demn de încredere, oferind o gamă largă de jocuri, o gamă largă de opțiuni de plată și o echipă prietenoasă de servicii pentru clienți. Veți găsi tot ce aveți nevoie pe acest site pentru a vă bucura de o experiență grozavă de joc la loterie online.