Super Lotto Results

Super Lotto este cel mai popular joc jucat în Ucraina și este deschis jucătorilor de pe tot globul. Jucătorii din Ucraina pot cumpăra bilete de la terminalele POS, de pe site-ul oficial UNL, prin intermediul aplicației sau prin SMS. Jucătorii din afara Ucrainei se pot bucura de această loterie prin intermediul agenților terți online.

Este extras de două ori pe săptămână și costă doar 15 UAH (0,50 EUR) per intrare. Jackpot-ul este de minim 3 milioane UAH, dar din cauza rollover-urilor nelimitate poate ajunge până la 33 milioane UAH.

Jucătorii selectează 6 numere dintr-un grup 1-52, potrivindu-le toate cele 6 numere pentru a câștiga jackpot-ul. Super Lotto este extras live pe Kyiv TV, jucătorii online fiind notificați automat despre orice câștig. Jucătorii au 6 luni pentru a face o cerere și vor trebui să meargă la sediul UNL pentru câștiguri de peste 25.000 UAH.

Chiar și jucătorii din străinătate vor trebui să călătorească pentru a încasa această sumă forfetară. Câștigurile sunt impozitate cu 19,5%, cu posibilitatea de taxe suplimentare pentru jucătorii de peste mări.