Cele mai bune loterie online din Ungaria 2024

Pariurile la loterie sunt o activitate de agrement preferată în rândul maghiarilor. La fel ca pariurile sportive, loteria din Ungaria este disponibilă online și offline. A fost un monopol al companiei de stat Szerencsejáték Zrt, un serviciu de jocuri de noroc care oferă o varietate de jocuri de noroc, inclusiv keno și pariuri sportive.

Pariorii maghiari participă și la loteriile internaționale, în special la Eurojackpot. Loteria maghiară a început în secolul al XVIII-lea. A fost, de asemenea, singura formă legală de jocuri de noroc care a existat în perioada comunismului. Ministerul de Finanțe avea în acea vreme un acord cu banca OTP. Când Szerencsejáték a fost înființată în 1991, a devenit singurul furnizor și distribuitor de loto maghiar.

Cele mai bune loterie online din Ungaria 2024
Loteriile online în Ungaria 2024
Loteriile online în Ungaria 2024

Loteriile online în Ungaria 2024

În ultimii ani, mulți site-uri de loterie online din alte țări au început să accepte jucători din Ungaria. Ele fac mai ușor să pariezi de oriunde, facilitând interfețe prietenoase cu dispozitivele mobile. Dar există considerații cruciale pe care jucătorii trebuie să le ia atunci când aleg cea mai bună loterie online:

  • Site-ul web trebuie să aibă autorizarea și acreditarea corespunzătoare de către un organism de reglementare recunoscut la nivel mondial.
  • Ar fi mai benefic dacă site-ul acceptă forinți maghiari.
  • Cele mai bune site-uri de loterie prezintă o selecție largă de loterie cu o combinație bună de premii, de la mega jackpot-uri la câștiguri mai mici, obișnuite.
Loteriile online în Ungaria 2024
Istoria Loteriilor în Ungaria

Istoria Loteriilor în Ungaria

Regina Maria Teresa Habsburg a fost persoana din spatele implementării loteriei naționale în 1752. Aceasta a fost prima jurisdicție de jocuri de noroc și s-a concentrat în principal pe loterie. Cursa de cai și jocurile de cărți erau și ele populare în secolul al XIX-lea. După al Doilea Război Mondial, majoritatea țărilor din Europa de Est au adoptat socialismul.

Ideologiile socialiste erau toate legate de egalitate, dar descurajau puternic îmbogățirea individuală. În consecință, multe forme de jocuri de noroc au fost considerate ilegale, cu excepția pariurilor pe curse de cai. Nu exista internet în acele zile, așa că jucătorii nu puteau accesa loteria online. În 1947, guvernul a adoptat Toto Pools pentru a strânge fonduri pentru Jocurile Olimpice din 1948.

Loteria națională maghiară a fost reînviată în 1957. A crescut atât de repede și nicio parte interesată nu a vorbit despre aplicarea egalității. Extragerile lunare le-au oferit jucătorilor șansa de a achiziționa bunuri valoroase pe care nu le-ar fi putut accesa în perioada socialistă. Premiile la loterie au variat de la vile, apartamente, mașini și electrocasnice.

În ianuarie 2007, Departamentul de Supraveghere a Jocurilor de Noroc a preluat controlul pariurilor. Apoi, au schimbat numele în Administrația Națională a Taxelor și Vămilor sau NAV în 2011.

Potrivit NAV, vârsta minimă legală pentru a participa la Loto Maghiar este de 18 ani. Participanții trebuie să se înregistreze mai întâi pe platformele de loterie.

Loteria în zilele noastre în Ungaria

Jucătorii de loto din Ungaria se bucură de noi jocuri avansate iLottery de la Szerencsejáték Zrt. și alți furnizori globali. Statul deține compania 100%, permițându-i să opereze alte servicii de jocuri de noroc, cum ar fi pariuri sportive și cazinouri. Ca și alte loterie publice din lume, Szerencsejáték adună venituri substanțiale pentru bugetul național. Banii sunt folosiți în programe de sport și de asistență socială. Există peste 7.700 de comercianți autorizați de loto în Ungaria.

Cei care preferă un site de loterie online au nevoie de un cont bancar pentru a-și finanța biletele și pentru a primi potențiale premii. Jucătorii de peste mări sunt, de asemenea, bineveniți să joace Hatoslottó (Loto 6) și alte jocuri de loterie online de Szerencsejáték. Cei care nu au un cont bancar maghiar pot folosi servicii de la terți pentru a cumpăra bilete.

Fiind cel mai mare furnizor de loto din Ungaria, Szerencsejáték vinde bilete de tragere, pariuri sportive și jocuri de tragere cu numere. Compania folosește un canal de vânzări online și un canal vast de retail pentru a ajunge la cât mai mulți jucători la loto. Produsele de loterie sunt accesibile prin intermediul site-ului web oficial, prin SMS și prin telefon.

În prezent, Szerencsejáték oferă șase jocuri de extragere cu numere și aproximativ 15 până la 20 de jocuri cu premii. Aproximativ 67% din populația adultă din Ungaria, care reprezintă cinci milioane de jucători, cumpără loto de la această companie. Ca urmare, compania preia peste 50% din cota de piata a jocurilor de noroc.

Istoria Loteriilor în Ungaria
Viitorul Loteriei în Ungaria

Viitorul Loteriei în Ungaria

De când guvernul a introdus un nou sistem de licențiere pentru jocurile de noroc pe internet în 2013, popularitatea loteriei online a crescut constant. Ceea ce a început ca o activitate obișnuită de distracție s-a transformat într-o cultură cu sute de site-uri de loterie înfloritoare.

Fanii Loto din Ungaria au întotdeauna ceva interesant de văzut în cărți. În colaborare cu Szerencsejáték, Scientific Games Corporation și-a dezvăluit recent intenția de a consolida loteria din Ungaria. Mișcarea este de așteptat să reînnoiască întreaga industrie a jocurilor de noroc și să crească veniturile.

Organizația cu sediul în America, Scientific Games Corporation, este un furnizor de top la nivel mondial de produse de loterie și software pentru jocuri de noroc. Și-au început operațiunile în 2018, iar parteneriatul lor a ajutat de atunci loteria maghiară să crească vânzările de bilete digitale cu 58%. Szerencsejáték a devenit acum o companie de loterie cu creștere rapidă în Europa.

Tehnologia lor de jocuri a ajuns în peste 30 de țări de pe tot globul. Dedicate jocului de noroc responsabil, jocurile științifice sunt concepute pentru a oferi ceea ce jucătorii apreciază cel mai mult, adică conținut interactiv, securitate și eficiență. Prin acest parteneriat, Ungaria așteaptă cu nerăbdare să digitalizeze toate programele de loterie, pe lângă alte produse de jocuri.

Viitorul Loteriei în Ungaria
Sunt loteriile legale în Ungaria?

Sunt loteriile legale în Ungaria?

Loteria online este mai frecventă în Ungaria, deși unele aspecte legale nu au fost încă clarificate. Se așteaptă ca toți furnizorii de jocuri de noroc să obțină un permis pentru a presta servicii în Ungaria. În plus, trebuie să permită statului să controleze managementul. Acest lucru creează o limitare a opțiunilor pe care furnizorii le pot oferi pariorilor maghiari.

Legislația loteriei în Ungaria

Loteria din Ungaria este legală din 1991, dar rămâne puternic controlată de guvernul federal. Chiar dacă există mai multe locuri de pariuri în Ungaria, este greu să veniți de o firmă de loterie privată. Unele locuri de jocuri de noroc seamănă cu faimoasele destinații de jocuri din Las Vegas.

Jucătorii de noroc pot accesa un spectru larg de jocuri clasice și moderne în magazinele de pariuri situate în toată țara. Loteria națională este o modalitate grozavă de relaxare și oricine poate participa la jocuri distractive fără teama de a se confrunta cu o pedeapsă legală sau închisoare.

Orice operator privat care dorește să înființeze o firmă de loterie online în Ungaria este de așteptat să plătească taxe mari de licență. Întrucât condiția este greu de îndeplinit, mulți fani loto maghiari preferă să joace la cele mai bune site-uri de loterie găzduite în străinătate. Aceste platforme sunt disponibile în limbile engleză și maghiară. În plus, majoritatea acceptă forintul (HUF), euro și dolarul american.

Sunt loteriile legale în Ungaria?
Acte de loterie în Ungaria

Acte de loterie în Ungaria

Secțiunea 3 (1a) din Legea privind jocurile de noroc XXXIV din 1991 clarifică faptul că loto și pariurile sportive din Ungaria se află sub monopol. Legea îi permite lui Szerencsejáték să desfășoare loteria atât pe căi terestre, cât și online. Dar acest lucru nu îi împiedică pe jucători să acceseze cea mai bună loterie online din alte țări.

Prin urmare, jucătorii maghiari pot alege dintr-o varietate de loterie cu premii mari jackpot și bonusuri atractive. Decretul numărul 32/2005 al Ministerului Finanțelor prevede și codurile de reglementare privind autorizarea lotteriilor. Orientările pentru controlul responsabil al jocurilor de noroc sunt prevăzute în Legea Guvernului nr. 329/2015.

Câștigurile de la orice loterie găzduită în Ungaria nu sunt impozitate. Dar furnizorii de activități de loterie din țară sunt impozitați. Legea cu privire la loteria online din Ungaria, adoptată în iulie 2013, propune introducerea unor platforme nelimitate de pariuri online cu o licență de cinci ani.

La fel ca pariurile sportive și bingo, loteriile sunt autorizate pentru o perioadă de maximum cinci ani. Având în vedere atitudinea Uniunii Europene față de industria maghiară a jocurilor de noroc, schimbări ar putea avea loc în curând.

Legea jocurilor de noroc online care a fost implementată în 2009 a dus la deschiderea cazinourilor online. În ciuda cadrului legal rigid al jocurilor de noroc online, foarte puțini operatori au reușit să ofere pariuri jucătorilor maghiari. Investitorii trebuie să respecte termeni și condiții stricte înainte de a putea obține o licență.

Acte de loterie în Ungaria
Jocurile de loterie preferate ale jucătorilor din Ungaria

Jocurile de loterie preferate ale jucătorilor din Ungaria

Cu o înțelegere completă a legilor jocurilor de noroc din Ungaria, fanii loto pot juca liber, fără teama de a fi prinși de oamenii legii. Ungaria a devenit un centru excelent pentru toate tipurile de loterie, experiența online aducând senzații tari direct acasă. Iată jocurile de loto populare care le plac cel mai mult pariorilor maghiari.

EuroJackpot

The Eurojackpot include premii jackpot începând de la 10 milioane de euro. Șansele sale de câștig sunt relativ mari, la fel și jackpot-urile. Extragerile sunt anunțate în fiecare săptămână.

Putto

Este probabil cel mai rapid joc de loterie online, având aproximativ cinci minute pe ciclu. Extragerile se fac în fiecare zi. Jucătorii trebuie să introducă un total de 12 numere - opt din câmpul A și patru din câmpul B. Fiecare pariu cu un număr de câmp B costă 200 Ft.

Loto 6

Lotto 6 este una dintre cele mai simple loterie pentru jucătorii maghiari. Vine cu o matrice tipică 6/45 fără bile suplimentare. Şansele de a câştiga un jackpot sunt de 1: 8.145.060. Premiile jackpot-ului încep de la 60 de milioane de Ft și se rulează peste fiecare extragere până când este declarat un câștigător. Încă trei niveluri de premii vin cu șanse suplimentare de câștig în fiecare săptămână.

Loto 5

O altă loterie simplă cere jucătorilor să aleagă cinci numere, de la 1 la 90. Participanții au șansa de a câștiga un jackpot întreg dacă se potrivesc cu toate cele cinci numere. Extragerile au loc săptămânal.

Jocurile de loterie preferate ale jucătorilor din Ungaria
Modalitati de plata in Ungaria

Modalitati de plata in Ungaria

Cele mai bune site-uri de loterie asigură transparență și siguranță atunci când vine vorba de plăți. Fanii Loto din Ungaria folosesc în mod normal Visa, MasterCard, PaySafe Card, Paypal, Neteller și Skrill. Dar alte opțiuni interne acceptă HUF, eliminând astfel taxele de conversie.

Visa și MasterCard

Cei doi furnizori de plăți permit tranzacțiile la loterie de la maghiari. Sunt renumiți pentru securitate de top și ușurință în utilizare.

Portofele digitale

Cele mai mari portofele electronice care domină în plățile la loterie online sunt Skrill, PayPal și Neteller. Acestea permit pariorilor să își acceseze fondurile online, păstrând în același timp confidențialitatea detaliilor bancare. Datorită timpilor lor mai rapidi de procesare, majoritatea jucătorilor de loto preferă portofelele electronice în locul cardurilor de credit/debit.

Paysafecard

PaySafeCard este mai sigur decât utilizarea unui cont bancar. Este pur și simplu un card cu credit preplătit, astfel încât titularul îl poate încărca oricând dorește.

Criptomonedă

În ultimii câțiva ani, a existat o creștere a numărului de pasionați de criptografii. Cele mai bune platforme de loterie online au adoptat monedele digitale ca metodă de plată. Criptomoneda este descentralizată și, prin urmare, nu necesită un intermediar precum banca pentru a procesa tranzacțiile.

Oricine are un portofel Bitcoin, Litecoin sau Ethereum poate cumpăra bilete pentru loterie online. Este cea mai sigură metodă de plată online pentru activitățile de jocuri de noroc.

Modalitati de plata in Ungaria
Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

1. Este legal să joci la o loterie online în Ungaria?

Loteria din Ungaria este legală. Jucătorii nu încalcă nicio lege atunci când joacă loto pe internet. Cu toate acestea, este nevoie de o reglementare adecvată. Operatorii care oferă loterie online sunt licențiați și înregistrați în alte țări.

2. Pot fi de încredere site-urile de loterie online din Ungaria?

Jucătorii ar trebui să aibă încredere numai pe site-urile autorizate corespunzător, cu recenzii bune. Cele mai recente modificări legale din Ungaria au făcut loteria online mai sigură și mai transparentă. Ca atare, operatorii sunt acum mai responsabili.

3. Ce face un site de pariuri sigur?

Un site de jocuri de noroc securizat are un certificat SSL notat cu un simbol de lacăt înainte de adresa URL.

4. Cele mai bune site-uri de loterie vând bilete de loto în forinți maghiari?

Majoritatea site-urilor internaționale de loterie comercializează bilete în euro și dolari SUA. Dar cei care vizează ungurii acceptă depozite HUF, permițând jucătorilor să parieze la cursul de schimb curent.

5. Câștigătorii la loto plătesc impozit pe venit în timp ce joacă online?

Retragerile de pe site-urile de loterie online sunt scutite de taxe în Ungaria. Taxele sunt plătite de furnizorii de loterie, lăsând câștigurile jucătorilor libere de taxe.

6. Ce limbi acceptă site-urile de loto?

Fiecare site își listează limba pe pagina de pornire. Majoritatea site-urilor de loto sunt disponibile în engleză, franceză, maghiară, spaniolă etc. Utilizatorii pot modifica setările pentru a se potrivi preferințelor lingvistice.

Întrebări frecvente