Știri

August 23, 2022

Câștigătorul loteriei se luptă să revendice un premiu de 270.000 USD

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Un amestec de noroc și durere s-a lovit de un algerian după ce a câștigat o sumă de 270.000 de dolari loterie excepție în Belgia. Bărbatul neidentificat de 28 de ani a câștigat uriașul premiu dintr-un card răzuibil în valoare de doar 5 dolari. Cu toate acestea, întâmpină dificultăți în a-și revendica premiul deoarece este o persoană neînregistrată în Belgia.

Câștigătorul loteriei se luptă să revendice un premiu de 270.000 USD

Lipsa lui de acte înseamnă că nu poate deschide un cont bancar, care este necesar pentru a primi plăți la loterie care depășesc 100.000 USD. Acest lucru l-a lăsat pe bărbat într-o dilemă, întrebându-se dacă are noroc sau ghinion în acest moment.

Canale alternative de revendicare

Câștigătorul la loterie, disperat să încaseze ceea ce vede ca o sumă care îi schimbă viața, a încercat să folosească un prieten care avea documentația potrivită pentru a încasa premiul pentru el la Bruxelles. Cu toate acestea, autoritățile l-au arestat pe numitul prieten și o cunoștință suspectată că ar fi furat biletul. Cei doi au fost eliberați ulterior după ce câștigătorul a recunoscut că au încercat cu aprobarea lui.

Câștigătorul a obținut acum serviciile unui avocat, Alexander Verstraete, pentru a-l ajuta în urmărirea sa. Verstraete a făcut deja progrese. El a făcut autoritățile să se angajeze să nu deporteze câștigătorul până când nu va avea sacul lui de avere. Avocatul îl ajută pe câștigător să ia legătura cu rudele sale din Algeria în încercarea de a procesa documentația corectă. Rapoartele AFP indică faptul că la loto nu le-a dezvăluit documentația necesară pentru ca plata să fie procesată.

Este interesant de urmărit cum se desfășoară evenimentul din aprilie 2022, dar cel puțin amabilitatea autorităților belgiene de a-l lăsa să stea în jur este lăudabilă.

O vânătoare frenetică de noroc

În timp ce câștigul la loterie este o pură lovitură de noroc, algerianul a urmărit-o cu adevărat. Și-a părăsit casa țară la începutul anului și a călătorit în Spania cu barca. Cea mai scurtă traversare între cele două linii de coastă este o călătorie de 9 ore, care ar putea merge până la 15 ore. Și asta pe o navă bună și legală.

Apoi a traversat Spania și Franța pe jos înainte de a intra în Belgia, de unde și-a cumpărat biletul norocos din portul Zeebrugge. Este interesant să ne gândim la ceea ce trebuie să-i fi trecut prin minte când și-a cumpărat biletul, probabil strâns de numerar și obosit. Un tribunal din Bruges, regiunea de unde a fost cumpărat biletul, reține biletul până când chestiunea este soluționată.

Destinația inițială a câștigătorului a fost Marea Britanie, dar norocul doamnei pare să fi convins să se stabilească în Belgia. El spune că va folosi banii premiului pentru a-și face o viață în Belgia. El caută să-și găsească o soție și să-și întemeieze o familie. Într-un sentiment plin de umor care îi arată rezistența, el subliniază că vrea să-și găsească o soție mai degrabă cu inima decât cu banii săi.

Condițiile loteriei stau în cale încă o dată

Acest incident aduce din nou în prim-plan modul în care termenii și condițiile pot fi o piatră de poticnire chiar și cu un câștig legitim. Când a cumpărat biletul, cerințele de plată au fost probabil ultimul lucru în mintea algerianului. Acum trebuie să treacă printr-o altă luptă pentru a-și revendica banii.

Deși este o durere plăcută să participi, este întotdeauna important ca jucătorii să se familiarizeze cu termenii competiției înainte de a începe să joace. Acolo unde este posibil, respectați întotdeauna acești termeni încă de la început. Se scutește de multă durere și costuri în cazul unui câștig mare.

Să sperăm că algerianul (posibil viitorul belgian) își va primi premiul fără a cheltui prea mult pe procesul de urmărire. Și să-și îndeplinească dorința de o viață bună.

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, supranumită „Lotto Lorekeeper” la LottoRanker, își valorifică abilitățile meticuloase de cercetare și profunzimea culturală din Kerala, India, pentru a face lumină asupra fenomenelor loteriei globale. Dotată cu un simț acut al detaliilor și o înclinație pentru date, ea pătrunde adânc în lumea loteriei, dezvăluind pietre prețioase ascunse și modele în tendințe.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Cele mai recente știri

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact
2023-11-21

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact

Știri