Știri

April 19, 2022

Cum își cheltuiesc câștigătorii la loterie banii?

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Visul de a obține un câștig masiv este de obicei viu la majoritatea jucătorilor de loterie. Deși obiectivul ar putea fi oarecum exagerat, se manifestă adesea atunci când ne așteptăm mai puțin. Drept urmare, orice jucător ar trebui să aibă întotdeauna un plan despre cum să cheltuiască un câștig la loterie, în cazul în care Lady Luck vine să sune.

Cum își cheltuiesc câștigătorii la loterie banii?

De-a lungul anilor, loteriile au făcut milionari mii de jucători de la loterie. Unii câștigători au fost, de asemenea, norocoși să câștige la loterie de mai multe ori. Stephan Mendel este unul dintre cei mai norocoși jucători din istoria jocurilor de loterie, câștigând incredibil de 14 ori.

Acum că este evident că câștigarea la o loterie precum Mega Milioane este posibil, jucătorii trebuie, de asemenea, să învețe ceva sau două despre modul în care câștigătorii din trecut și-au folosit averea. Unii jucători au luat deciziile corecte, în timp ce alții au luat decizii îngrozitoare. Iată o prezentare generală a locurilor în care cei mai mulți câștigători de loterie își cheltuiesc banii.

Proprietate

Proprietatea este, fără îndoială, cea mai populară zonă pentru câștigătorii la loterie. Pentru început, majoritatea câștigătorilor au optat să investească mai întâi în case de lux. Cu elementele de bază deja îndeplinite, a doua cea mai populară utilizare a banilor de loterie au fost investițiile imobiliare care oferă venituri viitoare.

Într-un studiu asupra câștigătorilor la loterie, a fost, de asemenea, evident că o parte din acești bani intră în industria imobiliară atunci când câștigătorii plătesc creditele ipotecare pentru prietenii și familia lor.

În plus, jucătorii de la loterie fac tot posibilul pentru a-și menține casele în stare bună. Nu doar că investesc în renovări costisitoare, dar angajează și grădinari și menajere pentru a se ocupa de investițiile lor.

Investiții

După cumpărarea proprietății, câștigătorii loteriei încep să se gândească la investiții aproape imediat. Ei încep să caute oportunități care le vor oferi un venit. Alegerea investiției este de obicei o decizie personală.

Majoritatea câștigătorilor merg pe căi diferite când vine vorba de investiții. Unii câștigători aleg să investească în acțiuni, criptomonede sau imobiliare. În timp ce unii câștigători au făcut avere pe piețele financiare, imobiliarele sunt adesea văzute ca o cale mai sigură și mai sigură.

Câștigătorii la loterie care investesc în imobiliare rareori greșesc, având în vedere că industria este în plină expansiune în aproape fiecare parte a lumii.

Luxuri

Câștigătorii din trecut au confirmat că posibilitățile de a cheltui bani sunt nesfârșite. Unele cheltuieli de lux includ totul, de la haine de designer, conace, mașini de lux, cai de curse și avioane până la pistele de curse locale.

Jim Hayes este un câștigător care a ales să investească în lux după ce a câștigat la o loterie de 2,5 milioane de dolari în 2002. Din câștigul său record, Hayes a cumpărat o fermă de cai de 1,3 milioane de dolari și a continuat să renoveze clădirile vechi în case primitoare.

Cauze caritabile

Unii câștigători la loterie, de obicei, nu urmăresc posesiuni și investiții. În cele mai multe cazuri, doar cei dornici să ia decizii de investiții înțelepte își pot redirecționa o parte din bani către cauze bune și organizații de caritate. În lumina acestui fapt, iată câțiva câștigători la loterie care au câștigat și au dat înapoi.

  • Bob Erb: a câștigat 25 de milioane de dolari din Lotto Max Jackpot și a donat aproape 8 dolari unor cauze caritabile
  • László Andraschek: a câștigat 1,7 milioane de dolari (636 forinți maghiari), angajând majoritatea câștigurilor sale fundației sale care sprijină alcoolicii și femeile abuzate
  • Tom Christ: A câștigat 40 de milioane de dolari Lotto Max și a optat să doneze întreaga sumă către organizații de caritate

Gânduri finale

Conform studiilor efectuate de Board of Standards de planificator financiar certificat, este clar că aproape o treime dintre câștigătorii de loterie cu sume mari ajung să falimenteze în câțiva ani. Poveștile câștigătorilor la loterie care au ajuns săraci din cauza unor decizii financiare neînțelepte vor fi întotdeauna intrigante.

Jucătorii de la loterie sunt sfătuiți să își ia în considerare viitorul financiar în mod serios dacă va veni ziua. Deși a afla ce fac câștigătorii la loterie cu banii lor poate fi o modalitate bună de a se pregăti, angajarea de consultanți juridici și financiari este întotdeauna recomandabilă.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!
2024-05-20

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!

Știri