Politica generala

David O'Reilly
PublisherDavid O'ReillyPublisher
WriterAdriana PopescuWriter

Politica de confidențialitate

Noi, cei de la LottoRanker, știm că informațiile personale ale utilizatorilor noștri pot fi importante de adunat, dar este la fel de important să protejăm informațiile utilizatorilor noștri și să ne asigurăm că informațiile lor private sunt în siguranță. Folosim informațiile doar în scopuri obligatorii.

Toți cei care vizitează site-ul LottoRanker acceptă să accepte termenii și condițiile noastre, politicile de confidențialitate și cookie-uri. Aici puteți afla din ce motive folosim informațiile vizitatorilor noștri.

Un utilizator are dreptul de a opri utilizarea acestui site web atunci când utilizatorul nu este de acord cu niciuna dintre politicile noastre enumerate în Politica noastră de confidențialitate. Ne rezervăm dreptul de a modifica politicile noastre dacă este necesar. Nu suntem obligați să informăm vizitatorii site-ului nostru despre modificările politicii noastre, dar aceștia acceptă automat alternativele prin utilizarea site-ului nostru.

Alte politici

Aveți întotdeauna grijă să distribuiți informații personale pe acest site sau pe orice alte site-uri web. Orice fel de date furnizate de utilizatori în era online devin informații publice. Asigurați-vă că furnizați informații personale numai pe site-uri web de încredere și persoanelor pe care le cunoașteți.

Detaliile contului dvs. ar trebui să fie întotdeauna în siguranță - adresa dvs. de e-mail, parola și alte detalii de conectare. Nu oferi niciodată detaliile tale de conectare nimănui în care nu cunoști sau în care nu ai încredere.

LottoRanker vă poate trimite din când în când informații sau notificări pe care utilizatorii noștri sunt bineveniți să le dezactiveze. Trimitem notificări doar pentru a informa vizitatorii noștri despre știri, noi bonusuri, noi furnizori de loterie, modificări de pe site-ul nostru sau despre politica noastră de confidențialitate.

About the author
David O'Reilly
David O'Reilly
About

David "LuckyLotto" O'Reilly, de pe coastele australiene sărutate de soare, este creierul din spatele LottoRank. Cu o minte analitică și o inimă de jucător de noroc, el a transformat modul în care pasionații de loterie își abordează pasiunea, oferind perspective și strategii ca nimeni altul.

Send email
More posts by David O'Reilly