Știri

March 15, 2022

Cum să joci Mega Millions în 2022

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Ai auzit vreodată de Mega Millions? Acesta este unul dintre cele mai mari jackpot-uri la loto din Statele Unite, atrăgând sume de miliarde. De exemplu, în 2018, un bilet vândut în Carolina de Sud a câștigat 1,537 miliarde de dolari, în timp ce în 2021, un bilet din Michigan a câștigat 1,05 miliarde de dolari.

Cum să joci Mega Millions în 2022

Dacă Mega Millions sună ca ceva la care merită să participați, există câteva lucruri pe care jucătorii trebuie să le înțeleagă. Despre asta se referă piesa de astăzi.

Cum să joci Mega Millions

Modul de joc al Mega Millions este aproape același cu cel al lui Powerball, o altă loterie de top care deține recordul pentru cel mai mare jackpot la loto din istorie; 1,586 miliarde de dolari. Cele două sunt cele mai discutate loterie din lume site-uri de clasare la loto și lumea loteriei.

Gameplay-ul

În Mega Millions, există două tobe. Primul are bile marcate de la 1 la 70 (Bile albe) - Powerball-ul este 69. În al doilea bazin, sunt bile marcate de la 1 la 25 (Gold Mega Balls), la fel ca în Powerball.

Obiectivul jocului este de a potrivi cele șase numere câștigătoare; cinci din primul bazin (bile albe) și mega-mingea. Jucătorii pot alege să selecteze manual mingile sau să folosească funcția Quick Pick/Easy Pick, iar numerele vor fi selectate automat de un generator de numere aleatorii.

Despre bilete

Pentru început, Mega Millions este disponibil în 45 de state și alte două jurisdicții; Insulele Virgine ale Statelor Unite și Districtul Columbia. Acestea sunt regiunile în care biletele pot fi vândute în mod legal la magazine, alimente, benzinării etc. Cu toate acestea, participanții pot cumpăra bilete Mega Millions online.

Un singur bilet Mega Millions costă 2 USD. Pentru înregistrare, Mega Millions are și o funcție de multiplicare cunoscută sub numele de Megaplier. Funcționează în același mod ca Powerball's Power Play, doar că de data aceasta, multiplicatorii pentru premiile non-jackpot sunt de 2, 3, 4 sau 5 ori. Un bilet Megaplier costă 1 USD.

Doar Jackpotul

Există, de asemenea, un plus interesant în Mega Millions cunoscut sub numele de Just the Jackpot. Pentru 3 USD, jucătorii primesc două jocuri doar pentru jackpot-ul Mega Millions. Aceste piese nu sunt eligibile pentru niciun alt premiu Mega Millions.

Șansele de a câștiga Mega Millions?

La fel ca toate celelalte loterie, șansele de a câștiga Mega Millions sunt mici. De exemplu, șansa de a câștiga jackpot-ul este de 1 la 302.575.350, în timp ce cea a premiului în bani de 1.000.000 USD este de 1 la 12.607.306. Pentru a câștiga 2 dolari, șansele sunt de 1 la 37, în timp ce șansele generale de a câștiga orice este de 1 la 24. Într-adevăr, este greu să câștigi în Mega Millions, dar ține minte că mulți au făcut-o.

Cum plătește Mega Millions?

Mega Millions este o loterie legitimă care plătește toți câștigătorii. Dar apoi, jucătorii trebuie să înțeleagă că această loterie atrage taxe. În majoritatea statelor, se aplică atât regulile fiscale federale, cât și cele de stat. Dar în câteva state sunt aplicabile doar regulile fiscale federale. Taxele la loterie sunt destul de mari, având în vedere că cel mai mare câștigător Mega Millions a luat acasă doar 877,8 milioane de dolari din 1,537 miliarde de dolari ca sumă forfetară, după o taxă federală de 37% și cea de 7% din Carolina de Sud.

Există două opțiuni de plată. Câștigătorii pot alege să primească o sumă forfetară sau o anuitate. În sumă forfetară, toți banii sunt plătiți odată. Cu toate acestea, este mai mică decât suma reală câștigată. În varianta anuitate, banii se plătesc în 30 de rate. Se face plata imediată, urmată de 29 de rate anuale. Aici, plata totală este mai mare decât jackpot-ul real cu 5%.

Având în vedere că biletul de 2 Mega Milioane de dolari poate strânge miliarde, aceasta este o loterie care merită încercată. Jucătorii pot cumpăra mai multe bilete sau pot alătura grupurilor și cluburilor de loto pentru a-și crește șansele de câștig.

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, supranumită „Lotto Lorekeeper” la LottoRanker, își valorifică abilitățile meticuloase de cercetare și profunzimea culturală din Kerala, India, pentru a face lumină asupra fenomenelor loteriei globale. Dotată cu un simț acut al detaliilor și o înclinație pentru date, ea pătrunde adânc în lumea loteriei, dezvăluind pietre prețioase ascunse și modele în tendințe.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Cele mai recente știri

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact
2023-11-21

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact

Știri