Știri

July 5, 2022

Lucruri de evitat după câștigarea la loterie

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Toată lumea visează să câștige un jackpot la loterie de mai multe milioane de dolari. Persoanele care câștigă la loto au viața schimbată pentru totdeauna. Câștigătorii devin foarte bogați dintr-o dată. Cu toate acestea, dacă cineva nu este atent, își poate pierde lovitura norocoasă într-o perioadă scurtă. Prin urmare, orice câștigător la loterie ar trebui să evite să facă câteva gafe de bază.

Lucruri de evitat după câștigarea la loterie

Dacă o persoană câștigă la loto, acest articol îl îndrumă pe ce să nu facă. În mod frecvent, jucătorii au la dispoziție o mulțime de sfaturi despre ce să facă dacă câștigă la loto. Cu toate acestea, rareori există declarații de avertizare specifice. Câștigătorii pot deveni ținte, în timp ce alții își vor face inamici imediat. Unii oameni, însă, se dovedesc a fi cei mai mari dușmani ai lor.

Nesemnarea unui bilet

Aceasta este una dintre cele mai tipice erori făcute de câștigători. Sunt copleșiți de emoție. Ar putea fi dezastruos dacă o persoană pierde un bilet de loterie care nu a fost semnat. Altcineva ar putea ridica biletul și să-l revendice. Lupta pentru aceasta va fi o sarcină dificilă.

Luând banii imediat

După câțiva ani, cei mai mulți câștigători la loterie se trezesc din nou rupti. Jucătorii nu ar trebui să ia banii în avans fără să aibă un plan. Primul lucru ar trebui să fie să primiți sfaturi de la un expert fiscal și un consilier financiar reputat la o firmă de gestionare a banilor de renume. Acești experți îl vor ajuta pe câștigător să decidă între plata unei sume forfetare și plata anuității.

Este posibil ca o persoană să nu aibă toate instrumentele necesare pentru a proteja activele de toate riscurile. Strategiile fiscale și de protecție a activelor sunt, de asemenea, esențiale pentru jucători. Bunurile câștigătorilor vor fi protejate mai bine dacă au personal competent și de încredere.

Invidie pentru vedete

Poate părea practic pentru unele celebrități să aibă un anturaj sau o echipă de filmare care le urmărește. În mod similar, învingătorii se pot simți obligați să dețină numeroase mașini scumpe și chiar avioane private. Acest lucru poate falimenta foarte repede un câștigător la loterie. Câștigătorii la loterie trebuie să reziste celebrităților și geloziei sportive.

Jucători care câștigă la oricare site-ul de loto online adesea poate simți nevoia de a se lăuda cu asta. Cu toate acestea, lăudarea ar putea pune o persoană în pericol într-o varietate de moduri. Toți cei care i-au făcut vreodată o favoare câștigătorului se simt îndreptățiți să împartă premiul în bani. Poate fi și mai periculos în cazul răpirilor, deoarece trebuie plătită o răscumpărare și s-ar putea termina cu uciderea unor persoane. Este indicat să rămâneți anonim atâta timp cât guvernul o permite.

Încercarea de a evita plata taxelor poate chiar să atragă unele persoane naive. A fi bogat permite unei persoane să angajeze avocați mai buni și să se apere în instanță. Cu toate acestea, a trăi o viață nesăbuită, fără respect pentru lege, nu va ține niciodată o persoană din închisoare. Prin urmare, nimeni nu ar trebui să creadă vreodată că legile și standardele de decență nu li se aplică.

Dezvoltându-se într-un High Roller

Jucătorii trebuie să evite să treacă de la viața umilă la a cheltui sute de mii de dolari în fiecare săptămână într-o clipă. Jucătorii trebuie să-și evalueze așteptările în avans pentru a preveni condamnarea. Rolul ridicat este costisitor, iar câștigurile merg rapid.

Nu este recomandabil să cumpărați multe automobile sau case personale. În plus, ar trebui să se abțină de la a cumpăra totul pentru prieteni și familie.

O temă recurentă cu câștigătorii la loterie (și judecată) care primesc sume mari de bani este că prietenii și familia lor încep să-i împingă spre numeroase oportunități de afaceri. Sigur, unele vor suna fantastic, dar altele vor suna nebunești. Câștigătorii trebuie să fie precauți în a susține orice concept care le este prezentat.

Cheltuieli fără buget

Orice premiu de loterie este o sumă finită de bani. Jucătorii trebuie să aibă un buget strict înainte de a face achiziții semnificative sau de a-și schimba stilul de viață.

Alți câștigători pot alege să doneze în scopuri caritabile. Ei vor începe să facă donații către organizații caritabile și religioase. Din păcate, în viitor pot apărea crize semnificative și s-ar putea să nu aibă resursele necesare pentru a interveni.

Indiferent dacă câștigătorii aleg plata forfetară sau anuitate, nu ar trebui să fie niciodată îndatorați în viitorul apropiat sau lung. Falimentul din nou cu o ipotecă restante, plăți auto și cheltuieli personale este cel mai rău caz.

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, supranumită „Lotto Lorekeeper” la LottoRanker, își valorifică abilitățile meticuloase de cercetare și profunzimea culturală din Kerala, India, pentru a face lumină asupra fenomenelor loteriei globale. Dotată cu un simț acut al detaliilor și o înclinație pentru date, ea pătrunde adânc în lumea loteriei, dezvăluind pietre prețioase ascunse și modele în tendințe.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Cele mai recente știri

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact
2023-11-21

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact

Știri