Știri

April 18, 2024

Numere câștigătoare Powerball pentru extragerea din 17 aprilie cu un jackpot de 78 de milioane de dolari în joc

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Anticiparea a atins acoperișul când jackpot-ul Powerball a urcat la 78 de milioane de dolari pentru extragerea de miercuri, în urma unei serii de extrageri fără un solicitant de jackpot. Atractia jackpot-ului uriaș îi face pe pasionații de loterie să zbârnească, visând la ce ar putea fi dacă dețin biletul câștigător pentru extragerea din 17 aprilie.

Numere câștigătoare Powerball pentru extragerea din 17 aprilie cu un jackpot de 78 de milioane de dolari în joc

Programate pentru ora 23:00 ET, numerele câștigătoare vor determina dacă există un câștigător norocos sau dacă jackpot-ul va urca și mai sus. Pentru cei care optează pentru plata sumei forfetare, suma luată acasă este de 36,5 milioane de dolari după taxe, ceea ce îl face un eveniment care va schimba viața.

  • Jackpot-ul Powerball a atins un impresionant de 78 de milioane de dolari.
  • Numerele câștigătoare pentru extragerea din 17 aprilie vor fi actualizate după extragere.
  • Câștigurile din jackpot pot opta pentru o sumă forfetară de 36,5 milioane de dolari după taxe.

Detalii cheie

În timp ce așteptăm dezvăluirea, iată cum puteți intra în acțiune pentru a avea șansa de a câștiga mare cu Powerball:

Pentru a obține un bilet Powerball, care costă doar 2 USD, magazinul local, benzinăria sau magazinul alimentar este locul de vizitat. În anumite state, era digitală permite achiziționarea de bilete online, adăugând un nivel suplimentar de confort.

Alegerea numerelor este locul unde începe distracția. Veți alege cinci bile albe (de la 1 la 69) și una roșie Powerball (de la 1 la 26). Dacă vă simțiți norocos, dar doriți să lăsați în voia sorții, opțiunea „Alegere rapidă” permite computerului să vă selecteze numerele.

Nu uitați de opțiunea Power Play pentru un dolar suplimentar, care crește câștigurile cu premii non-jackpot de 2X până la 10X. Desenele au loc în fiecare luni, miercuri și sâmbătă seara. Dacă nimeni nu câștigă jackpot-ul, acesta crește, făcând următoarea extragere și mai interesantă.

Cum să achiziționați bilete

Achizițiile de bilete în persoană pot fi făcute în diferite locații, inclusiv benzinării, magazine universale și magazine alimentare. Unele aeroporturi oferă chiar bilete de loterie pentru cei aflați în mișcare.

Pentru o experiență digitală, Jackpocket, curierul oficial de loterie digitală al rețelei USA TODAY, facilitează achizițiile online în mai multe state și teritorii din SUA. Această aplicație nu numai că vă permite să selectați numerele, ci și să plasați comanda, vă prezintă biletul și vă ajută să colectați câștiguri, totul din confortul telefonului sau al computerului.

Gânduri finale

Pe măsură ce jackpot-ul Powerball continuă să crească, visul de a deveni milionar peste noapte devine din ce în ce mai tentant. Indiferent dacă ești un jucător experimentat la loterie sau te decizi să-ți arunci pălăria în ring pentru prima dată, această extragere ar putea fi cea care schimbă totul. Rămâneți pe fază pentru numerele câștigătoare și vedeți dacă norocul vă favorizează de data aceasta.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!
2024-05-20

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!

Știri