Hot and Cold Lotto Numbers

Probabil te-ai întrebat care sunt numerele calde și reci. Oamenii își plasează fondurile pe noțiuni cu care au venit sau care sunt larg răspândite în încercarea de a dezvălui misterele loteriei. Unul dintre cele mai cunoscute exemple este metoda „la cald și la rece” de alegere a numerelor de loterie. Mulți fani ai loteriei se întreabă dacă teoria din spatele ei, care ar trebui să prezică următoarea secvență câștigătoare, funcționează cu adevărat.

Este firesc să dorești să găsești cea mai bună strategie de loterie pentru tine, având în vedere abundența de opțiuni disponibile. În sfârșit, vom răspunde la toate întrebările tale arzătoare despre ideea loteriei cu numere calde și reci.

Ce sunt numerele fierbinți de loto?

Ce sunt numerele fierbinți de loto?

Numerele fierbinți sunt alese la întâmplare de sistemul de loterie de un număr mai mare de ori decât s-ar fi prevăzut. Sau puteți argumenta, de asemenea, că aceste numere sunt preferate în mod semnificativ de o mașină de desenat și au apărut de cele mai multe ori într-o anumită perioadă.

Luați în considerare această lumină: dacă le cereți celor dragi să aleagă un număr între 1 și 10, iar majoritatea covârșitoare alege patru, atunci este sigur să spuneți că patru este unul dintre cele mai tare numere.

Este important să rețineți că numerele câștigătoare ale fiecărei loterie vor fi diferite. Unele loterie online poate avea 52 de bile, în timp ce altele au 69, ceea ce înseamnă că cele mai populare numere nu vor fi întotdeauna aceleași.

De exemplu, cel mai popular număr din Loteria Națională din Africa de Sud este 16, iar motivul pentru aceasta este că a fost selectat de peste 263 de ori. Alte numere cu șanse mari de a fi extrase la aceeași loterie sunt 2, 30, 23 și 8. Există, de asemenea, combinații de oameni care sunt adunate în mod regulat.

Atât numărul 15, cât și numărul 47 au fost extrași de patruzeci de ori la loto din Africa de Sud.

Când alegeți numere fierbinți, există șanse mari să obțineți cel puțin două sau trei numere corecte, chiar dacă nu obțineți corect setul complet de numere.

O altă ilustrație arată că numerele 17, 20, 23, 39 și 44 sunt desenate cel mai frecvent în EuroMillions, în timp ce numerele 2 și 3 sunt extrase cel mai frecvent în Numerele norocoase EuroMillions.

Unii oameni își aleg numerele pe baza modelelor anterioare, pariând că o combinație selectată mai frecvent în trecut va fi probabil extrasă în viitor.

Este atrăgător să fii de acord cu această linie de raționament. Ce-i drept, dacă arunci o monedă de cinci ori la rând și aceasta cade pe capete de fiecare dată, nu ai presupune că capetele sunt fierbinți și că a șasea aruncare va cădea și pe capete? Această linie de gândire are multe avantaje, așa că este greu să rezistați.

Ce sunt numerele fierbinți de loto?
Ce sunt numerele Cold Lotto?

Ce sunt numerele Cold Lotto?

Numerele fierbinți de loterie sunt imposibil de obținut fără, ați ghicit, numere reci de loterie. Numerele loto care sunt considerate reci sunt cele care nu sunt deosebit de populare. Pentru exemplul prietenilor și familiei noastre, să ne prefacem că aproape nimeni, în afară de mătușa ta Tess, a ales numărul doi. Acesta este un număr rece sau, în contextul loteriei, un număr rece de loterie.

Când vine vorba de extrageri la loterie, numerele reci apar mult mai rar. Există posibilitatea ca un număr să fi fost selectat nu cu mult timp în urmă, totuși, frecvența sa globală de selecție în toate extragerile pentru o anumită loterie a fost mult mai mică decât de obicei.

De exemplu, în timp ce numărul 15 ar fi considerat un număr „rece” pentru Loteria Mega Millions, ar putea fi considerat un număr „fierbinte” pentru loteria Powerball din SUA.

Într-un model similar cu „numerele fierbinți”, fiecare loterie va avea date unice despre „numerele reci”. Într-o altă ilustrație, numerele 60, 53, 59, 28 și 27 sunt cele care au fost desenate de cele mai puține ori în SuperEnalotto italian. SuperStarul italian numărul 72 are cele mai puține lovituri dintre orice alte numere.

Cu toate acestea, mulți profesioniști recomandă jucătorilor să selecteze numere reci, deoarece au șansa de a fi selectați la întâmplare în timpul extragerii. Jucătorii care aleg să parieze pe „numere reci” susțin că, deoarece anumite numere nu au fost extrase foarte des, probabilitatea ca acestea să fie extrase în viitor este mai mare din cauza acestei lipse de frecvență.

Pentru a continua cu scenariul nostru anterior, moneda a fost răsturnată de cinci ori la rând, iar rezultatul iese la cap de fiecare dată. Care va fi rezultatul următorului flip? Dacă sunteți un jucător care selectează numere reci, vă așteptați ca următoarea răsturnare a monedei să aibă ca rezultat un rezultat care nu a avut loc anterior și, prin urmare, este mai probabil să apară.

Ce sunt numerele Cold Lotto?
De ce sunt populare numerele loto calde și reci?

De ce sunt populare numerele loto calde și reci?

Conform mai multor studii, alegerea atât a numerelor calde, cât și a celor reci crește șansele de a câștiga jackpot-ul mai mult decât alegerea aleatorie a numerelor.

Teoriile frecvenței și ale legii medii oferă baza metodelor calde și reci. Combinate, cele două teorii vor avea mult mai mult succes decât fiecare singură. Ta șansele de a câștiga la loto sunt semnificativ crescute dacă includeți atât cifrele calde cât și cele reci pe bilete.

Când este timpul să jucați jocuri de loterie, utilizarea numerelor calde și reci oferă cea mai fiabilă și sigură strategie. Amintiți-vă întotdeauna că teoriile de bază ale întâmplării și ale numărului formează coloana vertebrală a oricăror strategie de câștig la loterie.

Teoriile loteriei au argumente pro și contra care fac numărul de rezultate posibile mai mic. În cazul specific al conceptului de numere de loterie calde și reci, avantajele sunt:

  • Veți putea face un plan clar pentru alegerea numerelor.
  • Poate fi distractiv să faci permutări care au un argument central.
  • Reduceți un număr de numere cu milioane de posibilități.

Există câteva conflicte cu această teorie de care ar trebui să fii conștient:

  • Riști pe toți ceilalți să parieze pe aceleași numere ca și tine.
  • Eliminarea numerelor trasabile din formulă în mod deliberat.
  • Depunând efort în ceva ce nimeni nu poate constata.
  • Temperați-le pe baza încrederii dvs. în numerele de loterie calde și reci.
De ce sunt populare numerele loto calde și reci?
Cum să găsești numere de loterie calde și reci pentru o loterie?

Cum să găsești numere de loterie calde și reci pentru o loterie?

Jucătorii de la loterie adoptă rapid orice concept care pretinde că oferă un mijloc de a prezice următoarea combinație câștigătoare. Folosirea numerelor câștigătoare care apar cel mai des pentru a prezice rezultate viitoare conferă acestei teorii un atractiv unic.

Cu toții suferim de aceeași părtinire cognitivă care ne face să credem în numerele „norocoase”, motiv pentru care ideea numerelor de loterie calde și reci are sens. Dacă ignorați posibilitatea ca orice factori supranaturali sau neștiințifici să influențeze rezultatele, așa ar trebui să funcționeze.

Datele necesare pentru această abordare nu sunt, de asemenea, greu de obținut. Într-o oarecare măsură, îmbunătățește strategia încercată și adevărată a reiterării. Aici, calculăm frecvența cu care fiecare număr câștigător a apărut în desenele recente.

De exemplu, am constatat că, de-a lungul celor 10 extrageri anterioare, numărul 1 a fost extras de două ori, numărul 2 nu a fost extras o dată, numărul 3 a fost extras de șase ori etc. În cele din urmă, după ce am numărat toate cifrele, vom avea toată povestea.

Doar numărul 3 a apărut de șase ori, de cinci ori nu a apărut niciun număr și două numere, 17 și 31, au apărut de patru ori, de exemplu. Toate celelalte cifre au ieșit doar un procent mic la fel de des. Și nici una dintre cele unsprezece cifre nu a eșuat să apară. Numerele fierbinți sunt cele care au căzut frecvent. Cele 3, 17 și 31 ne aparțin.

Cele trei numere din zece ar putea fi considerate „fierbinte” cu un pic de întindere. Ne vom referi la acele cifre drept „reci” dacă nu au renunțat niciodată. Numerele care au căzut mai des decât altele sunt considerate „fierbinți”, în timp ce numerele care au căzut mai rar sunt considerate „reci”

Acest lucru este adevărat indiferent dacă folosim numărul 10 din cea mai recentă extragere sau orice alt număr, cum ar fi 7, 12 sau 150.

Cum să găsești numere de loterie calde și reci pentru o loterie?
Cum să folosiți numerele de loto reci și calde?

Cum să folosiți numerele de loto reci și calde?

Aplicațiile aparent nesfârșite ale noțiunilor generale de loterie, cum ar fi cea propusă de conceptul de numere de loterie „fierbinte” și „rece” sunt cele care atrag jucătorii.

Jucătorul decide direct următorul pas în punerea în practică a acestui concept. De exemplu, să presupunem că ați observat că numărul 15 este în tendințe pe măsură ce luna se apropie de sfârșit. Jackpot-urile recente au prezentat-o frecvent.

Poți alege să te confrunți cu ea pentru că crezi că lovește prea des sau poți să o alegi. Este fierbinte, așa că este probabil să apară în următorul jackpot.

În ansamblu, acest lucru este cunoscut sub numele de eroarea jucătorului de noroc. Alegeți dacă să mergeți cu sau să vă opuneți unui număr fierbinte într-un joc (sau serie). Acest lucru este valabil și pentru figurile reci.

De exemplu, poate că numărul 26 nu a apărut de peste un an și ești tentat să spui că trebuie să intre în sfârșit. Eșecul unui jucător de noroc încă o dată.

În realitate, fiecare cifră are aceeași șansă de a fi desenată ca și cifrele alăturate. Este un pas în brațele superstiției să cauți numere „fierbinți” și „reci”. Fără griji acolo. Toată lumea, de la cei mai superstițioși jucători la cei mai logici analiști, joacă la loterie din același motiv: pentru a câștiga jackpot-ul.

Cum să folosiți numerele de loto reci și calde?
Cele mai bune loterie cu numere de loto calde și reci

Cele mai bune loterie cu numere de loto calde și reci

Conceptul de numere calde și reci funcționează mai bine pentru loteriile cu un număr mai mare de numere posibile.

De obicei, șase numere sunt selectate la întâmplare pentru a fi utilizate în jocuri de loto. Deși sunt utilizate ocazional intervale suplimentare, cele mai comune sunt de la 1 la 42, de la 1 la 49 și de la 1 la 54.

Pentru a juca la loterie din Michigan, SUA, de exemplu, trebuie să selectați 6 numere între 1 și 47. Cu toate acestea, loteria din Florida este 6/53, ceea ce înseamnă că jucătorii trebuie să aleagă șase numere dintr-un grup de 53.

Loteriile zilnice, care au un număr mult mai mic, nu ar fi potrivite pentru sistemul de numere la cald și la rece.

Jocurile Pick 3 și Pick 4 sunt cele mai comune forme de jocuri zilnice, iar marea majoritate a loterielor oferă cel puțin unul dintre aceste formate. Puteți juca aceste jocuri de multe ori pe zi în majoritatea locurilor și tot ce trebuie să faceți este să alegeți patru numere între 0 și 9. Acest lucru, însă, nu invalidează aplicarea analogiei cald și rece.

În concluzie, strategia numerelor de loto hold și cold loto poate fi folosită pentru orice tip de loterie, oriunde în lume. Cu toate acestea, funcționează cel mai bine cu un număr mai mare de extrageri.

Cele mai bune loterie cu numere de loto calde și reci