Lista completă a site-urilor de loterie 10 American Express 2024

Majoritatea jucătorilor preferă acum loteria online decât loto tradițional, deoarece îi expune la un număr semnificativ de jackpot-uri din întreaga lume, cum ar fi EuroMillions, US Powerball și MegaMillions. Din fericire, biletele de loterie pe web pot fi achiziționate cu servicii de card precum American Express. Cunoscută și sub numele de AmEx, American Express este o organizație financiară de succes care se ocupă cu carduri de credit, cecuri de călătorie și carduri de plată.

A fost fondată în 1850 la New York de John Warren Butterfield, William Fargo și Henry Wells. Este folosit în mod popular în SUA, dar este accesibil și în peste 160 de alte țări și teritorii. Cardurile AmEx au evoluat în unele dintre cele mai utilizate carduri bancare, reprezentând aproximativ 24% din afacerile cu carduri de credit din SUA.

Lista completă a site-urilor de loterie 10 American Express 2024
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Cum se face o depunere cu American Express

Banca American Express oferă conturi separate pentru carduri și economii. Cele două pot fi conectate, astfel încât utilizatorul să poată folosi fondurile din contul său de economii prin detaliile cardului de credit fără a se autentifica și deconecta de fiecare dată. Depunerea de bani cu American Express la un site de loterie online este la fel de simplă ca utilizarea oricărui card de credit.

Procesul este similar cu achiziționarea de bunuri și servicii de pe un site de comerț electronic cu metode de plată populare cum ar fi MasterCard sau Visa. Jucătorii de loterie online care preferă dispozitivele mobile nu întâmpină nicio problemă. Iată cum să o faci.

 1. Conectați-vă la site-ul de loterie online cu numele de utilizator și parola înregistrate
 2. Accesați Contul meu și faceți clic pe Casier/Plăți
 3. Deschideți fila Depunere și selectați American Express din lista derulantă a metodelor de depunere
 4. Adăugați numărul cardului AmEx
 5. Specificați țara din care funcționează site-ul loteriei
 6. Introduceți suma depozitului
 7. Urmați instrucțiunile de pe ecran (verificare în doi factori și solicitări OTP)
 8. Confirmați plata și așteptați câteva secunde

Atâta timp cât există suficiente fonduri în contul AmEx, depozitul va fi mutat imediat în contul respectiv de loto online. Un cont de loto finanțat poate participa la jackpot-uri de loterie cu bani reali și la alte jocuri. Unele site-uri de loterie au limite de depunere relativ scăzute, cum ar fi 10 USD. Deținătorii de carduri de credit American Express sunt norocoși deoarece compania nu impune o limită maximă de transfer pentru carduri.

Jucătorii de loterie online cărora le place să cumpere numeroase bilete sau să plaseze pariuri mari sunt liberi să-și încarce conturile cu orice sumă. În plus, AmEx este împotriva site-urilor de loterie să perceapă taxe de tranzacție, astfel încât toate depozitele American Express sunt gratuite.

Cum se face o retragere cu American Express

Ca și în cazul depozitelor, plățile la loterie cu American Express sunt simple. Jucătorii de loto pot încasa în mod convenabil prin mobil, fără nicio problemă. Procesul de retragere decurge după cum urmează:

 1. Vizitați pagina de plată de pe site-ul loteriei online
 2. Printre metodele de plată disponibile, selectați American Express
 3. Introduceți câștigurile pentru a încasa
 4. Deoarece AmEx a fost deja folosit pentru depunere, nu este nevoie să completați detaliile cardului
 5. Verificați transferul și trimiteți detaliile pentru aprobare de către furnizorul de loterie

Transferul nu este la fel de instantaneu precum efectuarea unei depuneri, dar este relativ mai rapid decât majoritatea retragerilor de carduri de credit. Odată ce site-ul de loto a aprobat cererea, poate dura aproximativ 72 de ore pentru ca banii să ajungă la câștigător.

În funcție de cardul utilizat, America Express taxează comerciantul (site-ul loteriei în acest caz) între 2,5% și 3,5% din suma tranzacției. Dar compania nu taxează clientul (jucatorul de loto). Dacă jucătorul plătește taxe de retragere, aceasta ar fi o decizie de la site-ul loteriei și nu de AmEx.

În funcție de banca jucătorului, AmEx poate fi indisponibilă pentru retragerea câștigurilor la loterie. Este imperativ să vă consultați cu banca înainte de a încasa pe un site de loterie American Express online.

Exemple de bănci și uniuni de credit care oferă carduri AmEx includ American Express Bank, US Bank, Navy Federal, USAA, Wells Fargo etc. Cardurile AmEx sunt rareori emise de terți, deoarece American Express este atât o rețea de carduri, cât și un emitent de carduri. . Cu toate acestea, compania este în parteneriat cu alte companii de carduri de credit, așa că este posibil să obțineți un card AmEx de la alte instituții financiare.

Siguranță și securitate la American Express

American Express există de aproape două secole și se bucură de o mare reputație în rândul clienților, ceea ce înseamnă că este un serviciu de încredere. Tranzacțiile la loterie online cu AmEx sunt considerate unele dintre cele mai sigure.

Compania urmează măsuri de securitate grele și solicită tuturor comercianților săi să urmeze exemplul. Fondurile nu se pierd niciodată în timpul transferului; prin urmare, utilizatorii cu greu se confruntă cu probleme legate de bani fiind deduși din cardurile lor și nu ajung la site-ul loteriei.

The site-ul de loterie online ar putea părea înfricoșător pentru jucătorii care se feresc de siguranța datelor atunci când interacționează online. Dar American Express a investit în securitate de top pentru a se asigura că orice amenințări din partea terților sunt dejucate înainte ca acestea să facă vreun rău. Schema lor de protecție a consumatorilor asigură rambursarea pierderilor bănești care depășesc 50 USD rezultate din furtul cardului.

American Express folosește tehnologia de criptare pentru a proteja conturile online care securizează datele de identificare personală ale consumatorilor. Timeout-ul automat este activat pe contul de utilizator dacă acesta a fost inactiv timp de 10 minute.

Aceasta înseamnă că niciun utilizator neautorizat nu poate accesa contul chiar dacă folosește un computer public sau își lasă dispozitivul nesupravegheat. Pentru orice modificare a detaliilor de conectare, cum ar fi parola, AmEx va trimite un e-mail de confirmare pentru a se asigura că solicitarea vine de la utilizatorul autorizat.

Opțiuni de asistență pentru clienți American Express

La American Express, utilizatorii se așteaptă să găsească răspunsuri și să le satisfacă așteptările prin:

 • Chat live
 • Motorul de căutare al centrului de ajutor
 • Telefon
 • Poștă

Când discută cu un agent online, clienții trebuie să se autentifice cu ID-ul de utilizator. Această caracteristică este mai potrivită pentru probleme urgente. În mod alternativ, clienții pot folosi numerele de telefon afișate pe pagina Contactați-ne. Fiecare linie este concepută pentru servicii specifice, cum ar fi aplicații cu carduri și plăți. Unele linii de asistență telefonică funcționează la anumite ore, în timp ce altele sunt accesibile 24/7.

Clienții care caută asistență detaliată și care doresc să aștepte câteva zile sunt liberi să scrie e-mail la una dintre cele trei adrese furnizate. Este de remarcat faptul că cardurile AmEx au un număr de telefon pe spate. Deținătorii de carduri pot apela oricând aceste numere.

În cele din urmă, American Express oferă un centru de ajutor, care este principalul centru de informații pentru a răspunde la întrebările frecvente. Aici, clienții vor găsi instrucțiuni utile privind înlocuirea cardului, scorul de credit, litigiile de plată și deschiderea contului.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu